- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
çağır çağır bak gördilek demişti dersin hahahaaa
![]()
eee patron gelirsee dilek demişti derim artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çağır çağır bak gördilek demişti dersin hahahaaa
![]()
allahım canımı alsada kurtulsam en temiz çözüm bu![]()
:104::104::104:
hadi inşallah btanem kocişine soyledin mi
söyledim canımhemde 100 tane mum almışken kuaföre gidip süslenmişken.. sadece basit bi telefon msjında söyledim
sorma neden diye öyle geldi o an içimden..
ayy ben çok duygusala bagladım ha.. mutluluktanmıdır korkudanmıdır nedir bagıra bagıra aglayasım geliyo
![]()
![]()
agla bitanem agla bu sefer mutluluktan agla rahatlarsın inan çok sewindim hamiş olmana kandada göstercek minişimiz kendini eminim kendine artık çok iyi bakman lazım![]()
eee patron gelirsee dilek demişti derim artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
Sezen Aksu - Hoşgeldin - YouTube
hiç ummazdım oldu sonbaharda :119:
hediye gibi geldin HOŞGELDİN :119:
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halim bebegim..
HOŞGELDİN ...
döverim ben o patronu bebiş için her yol mübah burasıda mübah yolmuş dilek dedi de hahahaaaa![]()
agla bitanem agla bu sefer mutluluktan agla rahatlarsın inan çok sewindim hamiş olmana kandada göstercek minişimiz kendini eminim kendine artık çok iyi bakman lazım![]()
sende kaybettin canım anlarsın beni.. sanki yine gidecek gibi geliyo insana..onunla konuşamıyorum bile alıştırmayım kendimi diye..
![]()
bilmiyorum ki cnm, kız da olabilir göstermedi ya :) erkege benzeyenleri söylemiş doktorlar, evlimutlununki bana göre erkek ama :) Lorenaya da erkek demiştim tuttu:)
amin allah çok bekletmesin bidenem yaa
sende kaybettin canım anlarsın beni.. sanki yine gidecek gibi geliyo insana..onunla konuşamıyorum bile alıştırmayım kendimi diye..
![]()
onunla konuşamıyorum bile deme canım ağlattın benide yaa biliyorum o acıyı çok kötü toparlamya çalışırom kendimi çok bocalıyorum bebeimi hissedemeden gitti bendenkonuş bebişinle ben inanıyorum ki gitmicek annesinden ben hamiş olduğumu ilk öğrendiğimde ewimin kapısını açtığımda karnıma elimi koymuştum bak annecim burası bizim ewimiz demiştim çok kötü oldum şuanda
![]()
canım benim darısı size
![]()
Amin bebeğim cümlemizi,
Kizlar kana gitmistim supriz yapmak istiyordum... atesimde guzel giderken... ama sonuc NEGATIF !!![]()
Kizlar kana gitmistim supriz yapmak istiyordum... atesimde guzel giderken... ama sonuc NEGATIF !!![]()
resimdeki bebiş kimi? bende senin sandım kusura bakma canım ya inşallah birlikte veririz güzel haberi![]()
onunla konuşamıyorum bile deme canım ağlattın benide yaa biliyorum o acıyı çok kötü toparlamya çalışırom kendimi çok bocalıyorum bebeimi hissedemeden gitti bendenkonuş bebişinle ben inanıyorum ki gitmicek annesinden ben hamiş olduğumu ilk öğrendiğimde ewimin kapısını açtığımda karnıma elimi koymuştum bak annecim burası bizim ewimiz demiştim çok kötü oldum şuanda
![]()
canım benim yaaayapma nolur bak dahada üzülcem şimdi senide üzdüm diye.. ay benim hormonlarım alt üst bari sen saglam dur :)) canımsınız ya.. bidahakine bebegin kucagında çantası babasının elinde kapıyı açtıgını ve o zaman bura bizim evimiz dedigini düşün
![]()
inşallaaaaaahhhhhhhh
![]()
olur mu tatlım daha yaşımız kaç yaaa allah aşkına yaaaa bakalım yaşayıp görcez inşallah en büyük sorunumuz bu olsun dünyada neler var allah yaşatmasın