olacak olacak kuzum
ben bitek bu topikte warım öteki balka hiç bi topikte yokum bi ara bakmıştım ama bakmıyorum artık
oyyy yaaa keşke bizde gelebilsek yaaa
bu havalar insanın şevkini kırıyor ya
kis seni yerler yerler
bizim sevgimizden bu kadar güzel bu topik bebğimmm
bende severim bebeğim ama benim bidaha olsa yine yerimm
bende ilaç kullancam bebeğim deniz askerin yazdığından alcam inşallah kırmızılar gelmezdeee yapamyız bişi demii yaa canm arkadaşım benimm çok seviyom
Amin guzelim.. insallah hepinizde bir an once bebklerinize kavusacaksiniz...
hosgeldin hicranimmm.ohhhh tam uyumalik havaaa.
Yemege gittim geldim bi huzun cokmus herkese.
Monbebeeee, Gamseeeee insallah yeni yila bebisle gircezz canlarimm.
Moraller biraz bozulcak tabii ama umutlar bitmicek.
Bizde basaricaz biliuom ben
:105::105::105::
Canim bende test yaptkm benjmde negatif sarılıp aglasabilieiz ama yeni ay yeni umut ins
şuan bende çok duygusalım ağlayalım hep birlikte bebeim geldi aklıma benimde üzülme diyemicem biliyorum artık boş bi laf geliyo yeni umutlarımız olcak bunuda biliyoruz
sanki hiç olmuycak bebğim yaa bende ümitsizlliğe kapıldım
canım yaaaaaaaaaaofff inan bende kendimden çok seni kesin görüyodum.. aglama kuzum ya
korktuğun için oyle ruyalar görüyosun btanem bişey olmasından korktgun için dualarımız seninle hiç bişeycik olmıcak inşallaholacak olacak kuzumbol bol dua edicez... Bende kötü kötü rüyalar görüyorum kanamam olduğunu gördüm korkarak uyandım
çok büyük sevgi topiği burası belki diğerlerinde de aynıdır ama buraya alıştık ya yabancı oluruz oralara
kis seni yerler yerlerham yapar bu zilliler yaylamadan yürü yoksa günah bizden gider
bayılırım bide mısır nişastası yapppppppppppp oh miss
uyuyak mı la sarılak yatak
bu havalar insanın şevkini kırıyor ya
işallah gerek kalmaz soğn suyunu nasıl içerim bilmiyorum allah yardımız olsun gerek kalırsada hem soğan suyunu hem ilaçlar kulanıcam ve de tarçık çörek otunu felanda yapcam bi dahaki ay sıkı calışıcazzz yeni yil yeni umutlar yeni başlangiçlar hadi hayırlısıııı
tedirginlik var dileğim o yüzden oluyor
tedirginlik var dileğim o yüzden oluyor
korktuğun için oyle ruyalar görüyosun btanem bişey olmasından korktgun için dualarımız seninle hiç bişeycik olmıcak inşallah
ainen öyle bebeğimmm kısss kocişimle benim şarkımı dinliyorum şuanda sizin koçişinizle şarkınız neeee
ben hepsinin tarifini sölerim kullandım bu ay hepsini bitanem
seni gidi findik kiran yilani deliginden cikran aaa benim puskullu belamm yakalarsammm
:2::2::2::2: hala yağıyor
seni gidi findik kiran yilani deliginden cikran aaa benim puskullu belamm yakalarsammm
uyuyak lilim.sarıl bana uyuyak.
özelden yaz cnm orda kalsin bakip yaparimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?