Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Burayaa yılın ilk karı yağıyor kızlar:2::2::2:

hosgeldin hicranimmm.ohhhh tam uyumalik havaaa.

Yemege gittim geldim bi huzun cokmus herkese.
Monbebeeee, Gamseeeee insallah yeni yila bebisle gircezz canlarimm.
Moraller biraz bozulcak tabii ama umutlar bitmicek.
Bizde basaricaz biliuom ben

döverim o neti gitmesin kıkanmasın bebeğim nazar değmesin arkadşlığımıza
tüü tüü tüüüü maşallah hepiciğimize canlarım benim
valla bende iyice saldim dileğim yawww annem supurecekti yaptirmadim kırk yılda bir geliyorlar diye aman olduğu kadar

iyi yapmışsın canım benimde annem bişi yapma ben yaparım diyo bu ara psikolejim bozuk biraz biliyosunuz ağlayı weriyorum herşeye çok alıngan oldum kocişim bile beni sewmiyo gibi geliyo saçma saçma şeyler belkide ufff

bende bekliycem hastalanırsam başlıycam kullancam sonra 1 ay ara vercem bakalım allah hakkımızda hayırlısı cıkarsın koysun karşımıza

soğan kürünü yapcam hastalanırsam belki enfeksyon kapmışımdır ondar olmuyordur bebişim gelemiyodur bana

bizim sevgimizden bu kadar güzel bu topik bebğimmm
nisastali muhallebimi annem bana çok yapardı sulu muhallebi sütlü muhallebi pirinc unu 2ay emmisim ben

bende severim bebeğim ama benim bidaha olsa yine yerimm
soğan kürünü yapcam hastalanırsam belki enfeksyon kapmışımdır ondar olmuyordur bebişim gelemiyodur bana

bende ilaç kullancam bebeğim deniz askerin yazdığından alcam inşallah kırmızılar gelmezdeee yapamyız bişi demii yaa canm arkadaşım benimm çok seviyom

sevgiye ihtiyacın var kuzum senin ben severim seni yüreğim çok büyüktür herkese yer var geçecek bu günler bebeğim olucak ins

amin canım aminn zaten siz iyiki warsınız çok iyi anlıyosunuz benii canlarım umarım hemen olurum bana gelir hemencik

ben bitek bu topikte warım öteki balka hiç bi topikte yokum bi ara bakmıştım ama bakmıyorum artık
hayır tabikideeee. ayrıca şu adanadan osmaniyeden olanlar bana ulaşsın bakalım.. konuştuk ama kaynadı.. tatilde görüşceeedik hani

oyyy yaaa keşke bizde gelebilsek yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…