Burayaa yılın ilk karı yağıyor kızlar:2::2::2:
kem gozlerden irakkk tutututuuutu
mama hazirliyim mi annem sana..bebe biskuvisi çok severim ben
Benim de çok canım sıkıldı lili.moralim bozuldu,umudum söndü,uykum geldi.....
aynen tam uyumalik hava
tüü tüü tüüüü maşallah hepiciğimize canlarım benimdöverim o neti gitmesin kıkanmasın bebeğim nazar değmesin arkadşlığımıza
valla bende iyice saldim dileğim yawwwannem supurecekti yaptirmadim kırk yılda bir geliyorlar diye aman olduğu kadar
kem gozlerden irakkk tutututuuutu
nisastali muhallebimi annem bana çok yapardı sulu muhallebi sütlü muhallebi pirinc unu
bende bekliycem hastalanırsam başlıycam kullancam sonra 1 ay ara vercem bakalım allah hakkımızda hayırlısı cıkarsın koysun karşımıza
allahım korusun bu site kapanırsa naparız yaa
sevgiye ihtiyacın var kuzum senin ben severim seni yüreğim çok büyüktür herkese yer var
no no no noo nayirrr nolamazzzz nözlerim nör oldu nöremiyorum
Malesef negatif nasilda istemiştim neyse artik baska zamana ins aralik bitti ki artik ocaga kaldi umutlarAllahim yar ve yardimciniz olsun en yakkn zamanda ins istedigin gibi daha iyi ialer senin olsun
Sabırsızlıkla bekliyoruz
ciddi misin yainan en çok istediklerimdensin.. onca aydır birlikte bekledik birlikte olsa diyodum hep.. aralık bitmeden yetiş kuzum..bekliyorum ben
hosgeldin hicranimmm.ohhhh tam uyumalik havaaa.
Yemege gittim geldim bi huzun cokmus herkese.
Monbebeeee, Gamseeeee insallah yeni yila bebisle gircezz canlarimm.
Moraller biraz bozulcak tabii ama umutlar bitmicek.
Bizde basaricaz biliuom ben
Ins dilketinimde basarcak hepimiz basarcaz da Allahim daha fazla beklermesin artik
tüü tüü tüüüü maşallah hepiciğimize canlarım benim
iyi yapmışsın canım benimde annem bişi yapma ben yaparım diyo bu ara psikolejim bozuk biraz biliyosunuz ağlayı weriyorum herşeye çok alıngan oldum kocişim bile beni sewmiyo gibi geliyo saçma saçma şeyler belkide ufff
nisastali muhallebimi annem bana çok yapardı sulu muhallebi sütlü muhallebi pirinc unu2ay emmisim ben
soğan kürünü yapcam hastalanırsam belki enfeksyon kapmışımdır ondar olmuyordur bebişim gelemiyodur bana
kapanmasın nayyırrrrr
sevgiye ihtiyacın var kuzum senin ben severim seni yüreğim çok büyüktür herkese yer vargeçecek bu günler bebeğim olucak ins
Kizlar kana gitmistim supriz yapmak istiyordum... atesimde guzel giderken... ama sonuc NEGATIF !!
Canim bende test yaptkm benjmde negatif sarılıp aglasabilieiz ama yeni ay yeni umut ins
kapanmasın nayyırrrrr
Burayaa yılın ilk karı yağıyor kızlar:2::2::2:
aynen tam uyumalik havasen nasilsin dadlummm
ben bitek bu topikte warım öteki balka hiç bi topikte yokum bi ara bakmıştım ama bakmıyorum artıkbizim sevgimizden bu kadar güzel bu topik bebğimmm
bende severim bebeğim ama benim bidaha olsa yine yerimm
bende ilaç kullancam bebeğim deniz askerin yazdığından alcam inşallah kırmızılar gelmezdeee yapamyız bişi demii yaa canm arkadaşım benimm çok seviyom
hayır tabikideeee.ayrıca şu adanadan osmaniyeden olanlar bana ulaşsın bakalım.. konuştuk ama kaynadı.. tatilde görüşceeedik hani
no no no noo nayirrr nolamazzzz nözlerim nör oldu nöremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?