bende cuk ozledim lilimmm benimmm
kendimi ne kadr çok kaptırdğımı fark ettim bi an umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ondan içim burkuldu bi an
inşallah bebeğim sende 9 gün sonra görcen bebğini el sallıcak anne ben iyiyim dicek sana
geldim bebeğim.... Sabah kahvaltıya annem babaannem dedem geldilerde beni ziyarete
ahhh bu mini çok güzel ya gerçekten
ahhhhhlilimmm kiyamammm sana annemmmmm gel kollarimaa isitirim ben sene bebegimm
geldim bebeğim.... Sabah kahvaltıya annem babaannem dedem geldilerde beni ziyareteo yüzden geç geldim bugün şeb nasilsin kuzum cuk özlemisimm
benimde silinecek yaa ufff mutfak toplancak hava çok soğuk canım hiç bisey yapmak istemiyor...
sen asla ümidini kaybetme allahtan işalah vakti gelince kabul edecek cnm bi aklım diyoki kalk git bi test al yap diyo ya ben kocişten izin amadan çıkmıyorum dışarı şimdi çıkayım desem kesinlikle hayır diyecek sonrada ondan istesem yine hayır diycek eminim ben karar verdim o ilaçları kulanıcam antiboyitikleri sence kulanayımmı
gitmem lilimmm ana bu net bizi kiskanio
kullanma bence surta 8 gün kaldı sonra bak ben bıle süt hormaonları için olan ilaçı kullamadım bence de dışarı çıkma tatlım iyi bir yer değil yaşadığın yer
benimde silinecek yaa ufff mutfak toplancak hava çok soğuk canım hiç bisey yapmak istemiyor...
gitmem lilimmm ana bu net bizi kiskaniodeli etti beni
burayada yağdı yağcak bebeğim sen benım paylastıgım foto yu gördün mü 4128 de soğuktan ne hale geldim die paylaştım
valla bende iyice saldim dileğim yawww
doğru söylüyosun cnm kulanmıyım bekliyim en iyisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?