Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kendimi ne kadr çok kaptırdğımı fark ettim bi an umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ondan içim burkuldu bi an

inşallah bebeğim sende 9 gün sonra görcen bebğini el sallıcak anne ben iyiyim dicek sana

sen asla ümidini kaybetme allahtan işalah vakti gelince kabul edecek cnm bi aklım diyoki kalk git bi test al yap diyo ya ben kocişten izin amadan çıkmıyorum dışarı şimdi çıkayım desem kesinlikle hayır diyecek sonrada ondan istesem yine hayır diycek eminim ben karar verdim o ilaçları kulanıcam antiboyitikleri sence kulanayımmı

geldim bebeğim.... Sabah kahvaltıya annem babaannem dedem geldilerde beni ziyarete o yüzden geç geldim bugün şeb nasilsin kuzum cuk özlemisimm

iyiyim btanem bende ne yapayım ewimi supurmem lazım ama kalkıp supurmek hiç içimden gelmiyo

bende cuk ozledim lilimmm benimmm

kullanma bence surta 8 gün kaldı sonra bak ben bıle süt hormaonları için olan ilaçı kullamadım bence de dışarı çıkma tatlım iyi bir yer değil yaşadığın yer

kullanma bence surta 8 gün kaldı sonra bak ben bıle süt hormaonları için olan ilaçı kullamadım bence de dışarı çıkma tatlım iyi bir yer değil yaşadığın yer

doğru söylüyosun cnm kulanmıyım bekliyim en iyisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…