Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimde aklıme bebeğim geldi... ben iyi değilim kızlar ya
sanki olmayacak gibi... b,lm,yorum iyi değilim işte

amin inşallah bebğim annelerin su içemediği için bir damla sütü olmamış çoçuklar su su die ölmüş allahım şu an ki hamilimize binlerce kez ŞÜKÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

alahım cümlemize sabır versin

Aynen canim.seytan bizi yokluyo sirayla.
Insallah basarabiliriz ve onunla basa cikabiliriz.

alahım cümlemize sabır versin

Uzulme bebegim sende .bak yalniz degilsin ve seninle ayni seyleri yasayan bi suru arkadasin var burda.
Mesela bennn:))) 15 ayimdayim.doktorlar bisey yok diyip yolluyor.e biz yine de inat edip gidiyoruz.
Vakti saati var ve biz gun gectikce yaklasiyoruz.
Geri sayim yani bi nevii.

Aynen canim.seytan bizi yokluyo sirayla.
Insallah basarabiliriz ve onunla basa cikabiliriz.

dün sadece bendim bugün çoğalmışız galiba,yaa zor işte aynı şeyler ay başından başlıyo gün ayarla, eşine anlat, ödev gibi plan yap,son bat gününü bekle.............. bu süreç yıpratıyo ALLAH sıkıntılarımızı bitirsin inşaallah

alıştığın yerden başka yere taşınınca adapte olamıyor insan eşimin kuzenlerini görünce bile ağlardım aman allahım sabır versin geçiçek hepsi

çok yoruldummm artık sanki herkez bana acıyarak bakıyorrr bende anne olmak bebğimi karnımda taşimak yavrumu sevmek onun kokusunu içime çekmek istiyorum kocamı baba yapmak istiyorum başkalarının bebğini deyilde kendi bebeğimi sevmek istiyorummmm

progestani agizdan aldım canım sabah koyamadım vajinadan o yüzden oldu daha öncede kullandım böyle bas dönmesi yapıyor bende

ALLAH hayrını versin neden öyle yaptın oluyormuymuş öyle, iki dk odaya geçip müsaade isteseydin oooo kalkma bariii,

ne alemsiniz seviyorum sizi yaaaaaa

sevcez canım allahın izniyle bak benim 27. ayım 2 yılı gecti sen gönlünü ferah tut allahın izniyle ben inanıyorum tez vakitte gelcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…