la havle vela guvvete illa billah ümitsizlik yok az daha sabır.beni de ağlattın ama
inşallahhhhhhh canımmm hepsi olcak senin oldu bizmde olur allahın izniyle demi
tabi bebeğim ya bak bende çok tedavi gördüm kutu kutu ilaçlar iğneler kullandım hiç vazgecmedim hiccc rabbime yalvardim bana ve tüm isteyenlere ver el açani geri çevirme kapindan hazinende bol diye dualar ettiim... Artik tedavinin son asamasi olan tup bebege gelmiştik canım ikinci aşılama da yapalım sonra tüpe geçeriz dedi dr o kadar umutsuz bi durumdu
teşekkür ederim canıııım çok mutlu oldum RABBİM hayır dualarımızı kabul etsin inşaallah
zeycaann beni not ettin mi canım
ins gidersin canım ya anne hasreti bambaşka bisey
350 salavat çektim canım
ins daha da yakinlasirsin canim
kızlar dualarınızı alayım....msa görmedim canım....
100 de ya safi çektim kuzum
oku canım olur duasını yapcam bekle bi beş dkdemekki fazla olması gerekiyo 200 salavat okyorum canım akşam namazından sonra okusam olur mu?
ins canimmm inss yuksek yuksek bhcglerle gelirsin
tabi bebeğim ya bak bende çok tedavi gördüm kutu kutu ilaçlar iğneler kullandım hiç vazgecmedim hiccc rabbime yalvardim bana ve tüm isteyenlere ver el açani geri çevirme kapindan hazinende bol diye dualar ettiim... Artik tedavinin son asamasi olan tup bebege gelmiştik canım ikinci aşılama da yapalım sonra tüpe geçeriz dedi dr o kadar umutsuz bi durumdu
kızlar selam çok mutluyum sevinçliyim kop koyu çift çizgim var bugün artık hamileyim diyebilirim heralde
anladım bitanem inşallah daha fazla beklemedn gelir biz de senin gibi anlatırız umutsuzluğa kapılanlara inşşalah herşey güzel olur bebeğim
kızlar selam çok mutluyum sevinçliyim kop koyu çift çizgim var bugün artık hamileyim diyebilirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?