Uzulme bebegim sende .bak yalniz degilsin ve seninle ayni seyleri yasayan bi suru arkadasin var burda.
Mesela bennn:))) 15 ayimdayim.doktorlar bisey yok diyip yolluyor.e biz yine de inat edip gidiyoruz.
Vakti saati var ve biz gun gectikce yaklasiyoruz.
Geri sayim yani bi nevii.
ins gidersin canım ya anne hasreti bambaşka bisey
yaaaa beykannesli ile aranıza girdim iknizin haberi de aynı gün geldi belki sıra bende dir dimi,9 aralııııkk :18::18:
canım daha önce de kullandım ben tedavi aşmasında hem oral hem vajinal kullandım vajunadan koyunca bi saat falan yatiyorum cunku akiyo bende ictim
çok yoruldummm artık sanki herkez bana acıyarak bakıyorrr bende anne olmak bebğimi karnımda taşimak yavrumu sevmek onun kokusunu içime çekmek istiyorum kocamı baba yapmak istiyorum başkalarının bebğini deyilde kendi bebeğimi sevmek istiyorummmm
canım düzen böyle ölene kadar annesinin yanunda duran mi var kız evleniyor el oluyor oglan evleniyor karisi alip ayri ev oluyor ikiside gidiyor
son yarım saat dua için herkes yavaş yavaş toparlasın.....
evet evet evet
dün dışarı çıktım bebek kıyafetlerine elim giti giti geldi bebeğim olsaydı alırdımm giydirirdi bebğime
canım düzen böyle ölene kadar annesinin yanunda duran mi var kız evleniyor el oluyor oglan evleniyor karisi alip ayri ev oluyor ikiside gidiyor
sevcez canım allahın izniyle bak benim 27. ayım 2 yılı gecti sen gönlünü ferah tut allahın izniyle ben inanıyorum tez vakitte gelcekler
la havle vela guvvete illa billah ümitsizlik yok az daha sabır.beni de ağlattın ama
bebislerimizde olacak torunlarimizda ins
işallah gelecekler cnm benim kasıklarım ağrıyor ya geçen rüya gördüm ayıptır sölemesi rahmimden pir parça düşüyodu kan yoktu ama bu rüyanin sabahina lekelenmem başladı:26::26::26:
denizciiiim bu ayda olmazsa senin gibi takvimimi önceden yapacağım,inşaallah gerek kalmaz dimiibak hamilelerin duası kabul olur bana dua etmezsen küserim sana
bebislerimizde olacak torunlarimizda ins
tabi bebeğim ya bak bende çok tedavi gördüm kutu kutu ilaçlar iğneler kullandım hiç vazgecmedim hiccc rabbime yalvardim bana ve tüm isteyenlere ver el açani geri çevirme kapindan hazinende bol diye dualar ettiim... Artik tedavinin son asamasi olan tup bebege gelmiştik canım ikinci aşılama da yapalım sonra tüpe geçeriz dedi dr o kadar umutsuz bi durumdu
dün hepinize dua ettim canım benim.. şükür namazı kıldım eşimle ve dua ettim sizeAllahım yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?