- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Ben tek basina evdeyim ne yapsam diye kara kara dusunuyorum. Sen ne yapiyorsun?
mrb cnm hg naberbebişimin fotosu yoooh mii :44:
bu sonukta ne dondurmasıııı kızzzzzzz
saol canım benım ınss
merhabaa canımmm hosgeldınnnn sen nasılsın canım
heeeeeee şakaaaa olsunnn tabıııııınyoook yoook o dondurma değil saka yaptım
yan gelip yatıyor bebiş arada kazı çalışması yapıyor
uzmuo hic yaa
ben bu akşam bi karışığım ya nedense...depresif bi halim var sanki...bugün bebeğimi gördüm mutlu oldum ama bu hormonlar dengemi alt üst etti.
Hmm ozaman fenerlilere gecmis olsun
Evet canim uzun zaman sonra sukur hamileyim. RABBIM isteyen herkese nasip etsin Insaallah kimseyi evlatla sinamasin
uzmuo hic yaa
bugün annem geldi şekeri katarken tezgaha döktüm biraz söylendim kendi kendime kızım sakin ol bu ara sinirli olman normal bundan sonra böyle olursun dedi
aaaa dogruuu bugun randevunn vardı canımm senııı . nasıl bebısın canım test sonucu cıktımı cınsıyetını gordun mu
Hmm ozaman fenerlilere gecmis olsun
Evet canim uzun zaman sonra sukur hamileyim. RABBIM isteyen herkese nasip etsin Insaallah kimseyi evlatla sinamasin
teşekkür edriz teysesi
yoook canım baslamadi 7+0 bugunuzmuo hic yaa
Senin mide bulantilarin henuz baslamadi degilmi canim
cok sukur canımm sorun olmadıgına sevındım olsun saglıklı hareketlı olsundaaa gostermesın canımmşimdilik sorun yokmuş cnm 10 gün sonra çıkacakmış test sonuçları. maalesef çok hareketli olduğu için göstermedi cnm :)
uslu olcak benim oğlum
Gercekten hormonlar insani sekilden sekile sokuyor. Gecen bende film izlerken agladim hangi sahneydi hatirlamiyorum ama cok sacma bi yerde agladim. Bol bol dua oku canim icin ferahlasin. Zamanla kendimi mutsuz hissedip zevk almiyorum hicbirseyden ortada bi sorun yokken. Gecer Insaallahben bu akşam bi karışığım ya nedense...depresif bi halim var sanki...bugün bebeğimi gördüm mutlu oldum ama bu hormonlar dengemi alt üst etti.
Seni bi kizin var herhalde resimdeki kizin degilmi?Allah bagislasin kac yasindagozun aydınn canım rabbimm kucagınıza almayı nasıp etsınn ınsallahhhh. aminnn canımm aminnn ınsallahh
bugün annem geldi şekeri katarken tezgaha döktüm biraz söylendim kendi kendime kızım sakin ol bu ara sinirli olman normal bundan sonra böyle olursun dedi
kızzz bugun dr a gidicektın naptın erkek mi kız mı
ye teysesi yee ham yap
bnmdee mıgdemmm bulansınnn bndee sinirlii olmak sıtıyorumm bende gulerken bı anda sınırlenmekkk ıstıyorummmmmmmmmmmmm
benim normal yaşantım devam ediyor hiç değişme yoook daha erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?