Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ah canım benımm maalesef o benım kızım degıl teyzemın kızı. maalesef benım cocugum yok canım
kadere inanırım olacak olacak
olsunnnn olsunnnnn olsunnnn :)))
ye teysesi yee ham yap
ben ona nasıll kıyarımmmmm :)))
Olir Insaallah. Nezamandan beri istiyorsun

inşş canım ben ocakta dusuk yaptım. sonra testler falan yapıldı dusuk olunca. o yuzden ara vermıstık bıraz. ıkı ay oldu sımdı dusunmeye baslayalı.

cok sukur canımm sorun olmadıgına sevındım olsun saglıklı hareketlı olsundaaa gostermesın canımm

senın oğlusunu yesinlerrrrrrr

saol cnm ben de o kadar rahatladım ki...

sorma cnm ben mahvoldum yaaa...normalde de çok sakin yapılı biri değilimdir ama son 1 aydır hepten stresliyim, komedi filmlerinde bile ağlar oldum normalde kolay kolay ağlayamam çok güçlü bi karakterdim. bugün iğne aldım o yüzden, depresif halim devam ederse diye çok korktum.

benim normal yaşantım devam ediyor hiç değişme yoook daha erken mi

senin erken henüz cnm, biraz daha geçsin anlıcaksın o zaman

Ozur dilerim canim ben senin sandim. Cok uzun ara vermissiniz doktorunmu dedi? Benimde bi dusugum oldu 7. Haftslikn kalbi durmus. Bana kendini iyi hissettigin zaman yine baslayabilirsin demisti. Gerci bende 1 yil okul nedeniyle korunmusum. Sonra hsg vs. Yapildi bunlar cok onemli sendede yapildimi?

canım nısanda başlamıstık testlere ıkı ay oldu sonuclanalı. doktorda botun sonuclar cıkana kadar hamıs kalmak yasak demıstı. bende de oldu canım bırsuru kan testı kan pıhtılasması kromozom testı falan yapıldı canım

inş canım gercı ocaktan berı yenı basladık ıkı ay oldu
Iki ay gerci daha cok yeni Insaallah melegin fazla bekletmeden gelir canim

Oyle sen yinede sakinlesmeye bak bebegini dusun ne guzel hamileliginin keyfine bak lahavle cek bol bol salavat cek. Cok iyi anliyorum seni Allah yardimcin olsun. Igneler senin melegin icin oldugunuda hep hatirla

ayyyy ne guzellll senınn tısortunnn

burada özür dilemene gerek yok canımm onemlı dgl :)

inşallah canım benımm rabbım tum evlat isteyenlere hayırlı evlat nasıp etsınn . canım sen ne zaman ogrendım hamıs oldugunu adetın gecıkınce mı yoksa bı kac gun varken mı

Kac haftalikti seninki? Testlerde bi sorun cikmadi ama degilmi? Hsg yani rahim filmi neden yaptirin diyorum biliyormusun. Benim ilk gebeligim hemen oldu ama kurtajdan sonra tupte veya kanallarda yapisiklik olabiliyor bende onuda actilar oda engel gebelige senin erkenmis daha ama aklinda bulunsun

Cok tatli bu ya gule gule giy

çok güzel ya güzel günlerde giy canım ne kadara aldın

teşekkür ederim cnm, bebişin teyzesi almış bize hediyeler :) bebeğe bişiler almış bana da bunu almış işte...

cnm Allaha şükürler olsun inançlı biriyim, duamı ederim sürekli, tesbih de çekerim sürekli ama yıldızım düşük aşırı nazar değiyor bana...biri okumadan da normale dönemiyorum. geçen hafta 2 kadın okudu beni peş peşe resmen ağladı kadınlar o derece yani...kendi kendimi okuyacam birazdan

ayyyy ne guzellll senınn tısortunnn

burada özür dilemene gerek yok canımm onemlı dgl :)

teşekkür ederiz teyzesi bebişimle şık şık gezecez inşallah :)

canımm benım 6 haftalıktı gelısmedı kendılıgınden dustu. . canım proteın s degerı normalınden cok az yuksek dedı. bı doktora gıttım hamıle kalınca hemen gel ıgne vurulcan dedı canım

boylemıııı canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah canım benımm rabbım tum evlat isteyenlere hayırlı evlat nasıp etsınn . canım sen ne zaman ogrendım hamıs oldugunu adetın gecıkınce mı yoksa bı kac gun varken mı

Ben yumurtlama dineminden hemen sonra hissettim yani onceki aylar bukadar umidim yoktu ve icime bi sIkInti giriyordu. Bunda icime dogdu ve inan hamileyim ben diyerek geceleri karnimi sevdim positif dusundum aksini dusunmedim sonra normalde adetim gecince test yapardim ve korkarak bu sefer adet gunumde yaptim cok sukur cift cizgiyi gordum ertesi gun yani 1 gun gevince kan verdim ve 366 cikinca ikiz gebelikten suphelenildi sonradan tek oldugunu ogrendik;) Rabbim bu mutlulu sanada yadatsin tekrardan bu sefer saglikli gene kucagina al Insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…