Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba arkadaslar :) ben 2 erkek cocuk annesiyim 3 cu bebek icin bu ay basladik hayirlisiyla :) elbette gonlumuzde kiz yatiyor ama hayırlısı tabi.
Kasim 16 adetimin ilk gunuydu kiz olmasi icin dr umuzun verdigi tarihlerde calistik :) garanti olsun diye aralarada serpistirdik :) 3 gundur sol kasigimda kasilma ve agri var beklemek 2 sindede cekilmezdi vallahi bundada ayni heycan var :)
Bu gun burdan okudugum bir deney yaptim utanarak tutarmi bilmem idrar testi tortunun dibe cokmesi falan bekliyorum bakalim.ayin 16 sini bekleyemiycem cunku 15 i esimle yil donumumuz oyuzden 14 u ogrenip eger varsa supriz yapicam insallah :)

Haa bu arada yeni duydugum ve denenmis biseyi paylasayim ( bebisimiz dogar dogmaz ilk anne memesini vermeden once agzina bir iki damla nar sikmak bebegin gaz sikintisiz aylar gecirmesini sagliyormus ) denemekten bir zarar gelmez :)

merhaba, hangi tarihlerde oldu merak ettim. Allah gönlünüze göre versin canım...

geçen hafta çarşamba günü test yaptrdık bebiş yoktu canm ewt çok beklettim sanırım ama dedğim gibi hikayem uzun kendimi toparlamma hem maddi hemde manevi olarak toparlamam gerekiyordu 21 yaşında ewlen dim 15 ay asker yolu bekeldim zor gnler manevi olarak geçirdim askerden gelince 2 ay hamile kaldım gebe olduğumu hissetmeme ragmen yaptığımş idrar testinde ve kantestinde gebeliğim görünmedi dr a gittim şikayetlerim üerine gttiğimdeşikayetlerimden bahsettiğimde bana gebemiisn sorusuna hayır testlerde çıkmadı kan testine güven fazla var çünkü oda bana söktürücü verdi muane olmadan adet ol gel dedi adet olmadım 11 gün sonra gttim 6 haftalık gebeliğimi öğrendim :)) 2 sini istemeyişimde kızım zamanında yaşadığım maneviyatımı yıpratan sorunlar eşimin ailesi yzüünden yaşadığım sarstı şeyler neyse ki bi elti geldi kurtuldum(kurtulmadım) velhasılkelam şimdi kendimi toparladım kzıımda büyüd artık 2 si olsun istiyorum geç kalışlarımdan bundan bitanem 1.5 seneyi geçkin psikolojik tedavi gördüm malesef rabbime hamd olsun gayet iyyim inş rabbimin izni ile 2 bebişimde olur tabiki Allhım önce bu mutluluğu tatmayan kardeşlerime versin sonra ben ve benm gibi 2. isteyene versin

Merhaba canım hoşgeldin :)
İnşallah sürprzin seninledir canım.Allah evlatlarını sana bağışlasın.Benim batım da seninle aynı.İnşallah isteyen herkes hamiş kalır

Adetimin ilk gunu dahil 16 gun saydi o gun benim yumurtlama gunum mus.o tarihten 3 gun geri gel 27.28.29 tarihleri calistik guzelim.tabi bunlar ihtimal tedbirlerdi.cunku yumurtlamadan sonraki gebelik erkek olurmus.yani o tarihlerde sperm salindi erkek sperm daha erken olurmus kiz yavas gider ama gec ölurmus umarim ulasmistir yumurtama :)

Canım benim sen eşine yuvana bak 3.4. kişilere takılıp ta kendini üzme.Bundan sonra daha güzel bir hayat seni bekliyor inşallah.Geçmisi sil kafandan geleceğe bak.Allah bundan sonra yüzünü güldürsün.

kızlar benim evim ve iş yerim yakın evde sabahki yaptığım teste bakıyım dedim ve çoook hafif 2. çizgi çıkmış,hani şu hayalet olandantabiiii assllaaa ümitlenmedim,yine bir test klasiği hesaplarıma göre 21-26 kasım yumurtlama tarihim ve en geç bugün yumurtlamanın 9. günü
foto yükleyip gösterecektim ama tlf pc bağlantı kablosu yok maalesef

Canım benim sen eşine yuvana bak 3.4. kişilere takılıp ta kendini üzme.Bundan sonra daha güzel bir hayat seni bekliyor inşallah.Geçmisi sil kafandan geleceğe bak.Allah bundan sonra yüzünü güldürsün.

ewt cnm bunu atlatabilmek kolay olmadı malesef o zamanlar eşimde biraz vurdumduymaz bende biraz iyi niyetliydim şükürki atlattk yoksa 2 sine cesaret edemezdim nasip inş rabbim en hayırlılarını silere ve bana da nasip etsin yaş kaç tatlım senin ne kadardır bebiş istyrsun tedavin nasıl ilerliyor

inşallah canım.. Allah çocuklarına uzun ömür versin.. ve kızın inşallah seninledir...

Canim benim 2 bebekte ve diger dusuklerde hep 2. Cizgim silik cikti :) bence gebesin hadi hayirlisi

Canim benim 2 bebekte ve diger dusuklerde hep 2. Cizgim silik cikti :) bence gebesin hadi hayirlisi

teat elimde çok uzaktan bakınca bile belli oluyor ama saat farkı olduğu için pek ümitlenmeyecceğim,yooo ümit yooook yıkılmaktan tevekkülsüzlüğümden utanıyorum artık,bir-kaç gün önce RABBİME söz verdim olmasa bile üzülmeyeceğim,ben halime razı olacağım diye,hamdolsun büyük bir rahatlama var relaxxx heyecanlanmak yok

Canim imkanin varsa bir kan testi yaptir 2 saatte veriyorlar sonuc ayy bak bende meraklandim simdi :) allah gonlune göre versin guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…