ewt cnm bunu atlatabilmek kolay olmadı malesef o zamanlar eşimde biraz vurdumduymaz bende biraz iyi niyetliydim şükürki atlattk yoksa 2 sine cesaret edemezdim nasip inş rabbim en hayırlılarını silere ve bana da nasip etsin yaş kaç tatlım senin ne kadardır bebiş istyrsun tedavin nasıl ilerliyor
Canim imkanin varsa bir kan testi yaptir 2 saatte veriyorlar sonuc ayy bak bende meraklandim simdi :) allah gonlune göre versin guzelim
Ayyy super sendede ihtimal varmi peki.allah herkesin gonlune gore versin insallah
herkes nereye gitti yaaa
işim vardı hallettim geldim cnm
slm lilimmm bence bu adet :26::26::26: erken geldi
Hoşgeldin canım.Ne işi hayırdır.Test almaya mı gittin yoksa
cnm işim vardı çıktım şimdi geldim yaşımı sormuşsun 21 yaşındayım 92 liyim dokronu aradın mı balım
ama kaç gün oldu bu kadar sürüyomu bebeğim senin ve kan değil kahve leke diosun msa nın yazdığını okudun mu yukardakini
2.cizgimi cikti canimm.ayy insallah bebis vardireşime söyledim ama ortak karar aldık adet günü geçsin,10 aralıkta yapacağız kan testini,sen biliyomusun temmuzda bundan daha açık 2. çizgim çıkmıştı biz havalara uçtuk tabii,hatta beykannesli bilir fotoyu da kk de paylaştım herkes tebrik etti,tam iki gün sonra benden önce pembe sonra tam 7 gün sadece kahverengi akıntı sonra da 10 gün kanama oldu,galiba kimyasal gebelik olmuştu,o yüzden şimdi eşim diyor ki biraz gününü bekleyelim tamam dedimayrıca ilgin için çok teşekkür ederim ben sonucu sana özelden atarım,
hayır daha aramadım cnm sonra ararımmm kan deyil ama koyu kahve kafam karıştı yaa evet okudum cnm
ben adet olduğum da 7 gün felan sürer cnm
yok kuşum ne testi ya komşum geldi de ona saç boyası almaya gittik benım gerızekalı patronda gelmio gelse konuşcam onla ama işim yok iş yok sıkılıyorum cnm
Yalnız mısın işyerinde canım.Ne güzel işte.Kendine uğraş bul.El işi falan olabilir.Müzik dinle.Kitap oku.Bak benim bir arkadaşım kızına yaptığı cicilerden yapıp satmaya başlayacak internet üzerinden.Sen de yapıştırma seviyorum diyordun. lohusa tacı falan yapabilirim diyordun.Al eline keçe makas otur.internetten fikir al. Yap bişeler.İnternet üzerinden olmasa da bir tuhafiye aracılığıyla satabilirsin.
Benimde isim vardı şimdi geldim burdayım
Benimde isim vardı şimdi geldim burdayım
mutfağı topladım bulaşık makinasini çalıştırdım camasir katladım bi duş aldım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?