Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ablacimmm ayva cekirdeklerini cay bardagina koyup uzerine biraz su koyuyoruz iki uç saat icinde jel kivamina geliyor o onu gogus uclarina suruyomusuz....

inşallah canım inşallah.. o kadar korktum ki (( boş gebeligimde inan zerre agrı sızı bulantı yoktu.. şimdi bunlar ban çok korkutucu geliyo.. ondan panikledim..

yemekteydim ondan geç cevap vermiştim canım.. oooo sen böyle panik yaparsan.... lütfen sakin ol 9 ay sonra doğuma nasıl yetiştireceğiz biz. daha sabah yazdım hamileliğin tadını çıkarın diye ve lütfen panik olmaaaa.. miden bulanacak, kasılmalar, kabız, sancılar, gaz, baş dönmeleri, yorulmalar, kokulara aşırı hassasiyet daha yazamadıklarım. bak baştan yazdım bunlar olursa korkma.. kahverengi leken ve kan gelirse de direkt dr gidiyorsun...

gaz sancısını batmalar normal canım daha yeni başladık. ters giden değil düz giden şeyler bunlar.. kabızlık başladı mı? normal canım hepsi...

nerdesi abla ya ( çok korktum inan işten izin aldım eve geldim. lanet olsun işine.. aslında evet kabızlıkta var ona pek takılmamıştım ben.. ya ne bileyim işte cız cız yanıyo gibi rahim kısmı ya korktuk işte eşimle adetmi gelecek diye.. neyse çok sagolun içiim ferahlattınız.. şimdi normal hareket edebilirmiyim günlük yaşam işleri vs..

inş rabbim beklediğin haberi verr..benm 5 yaşında bi kıızım var 2 sene ye yakın spral ile korundum sonra çıkarttrdım istedm bebek bi kaç sonra olmadı dr pkolusun dedi ve kistlerim vardı 3.5 cm di ilk kistim d.kontrol vermişti 3 ay kullndım daha öncelerden adet düzensizliğim vardı kızımdan öncede kistim geçti iki ay kendiliğnden adet oldum 3 ay yine olmadım tekrar dr gttim 7 m kist bu sefer farklı bi doğum kontrol verdi 6 ay kullndım ilaçlarla adet olmaya başaldım ilacı bıraktığım ertesi ayı kendiliğinden adet oluyorum sonra tekrar kistlerim büyüyor ve malesef yine d.kontrol ve bende geçen haziranda bıraktım d.kontrolleri tmm 2-3 ay adet oldum ama sonra malesef yine adet olmadım en son adetim 31 eylül onuda dr verdiği söktürücü ile oldum.ve bana o zaamn d.kontrol vermişti ben kullnmdım çünkü onu kullandığım süre zarfındaçocuk konusunda bi beklentim omamaı ama ben artık 2 istiyorum dr bunu söyledim söyelmem rağmen bana yine d.kontrol verdi 4 gün kullandım oturup ağladım karar evdrim kullanmıycam ve bıraktım 3 gündr kullanmıyorumhala adet olmadım bana adet olunca farlı bi bölme gtmemi önerdi..insanlardan duyduklarımdan falan da artık sıkıldım yumurtalarım oluşuyor lakin çatlama olmuyor bende baktım bitkiler falan var bi çok kişide elhamdrillah faydasını görmüş bende kullanayım dedim şimdi kullanmaya başladım öyle işte tatlım biraz uzun oldu sanırım benm hikayem biraz farklı anlatılacak çok şey var aslında

Canım rahim filminden olabilir mi acaba? bazılarında oluyormuş.Bur dahada sakın ağır kaldırma lütfen.Küçüçük kızsın zaten.Başka kimse yok mu ağır kaldıracak.

belirtiler kişiden kişiye hatta birinci ikinci hamilelik arasinda bike farklar oluyor canım benim... Ama kukulogum kanama olmadan progestan vermez dr demiş ama bana verdi düşük riski var dediği için

ya ben daha erken mi gitsem o zaman.. düşük riski dış gebelik vs.. erken teşhis önemli sonuçta.. inan ben 23 aralıkta 6 haftalıkken gideyim diodum

belirtiler kişiden kişiye hatta birinci ikinci hamilelik arasinda bike farklar oluyor canım benim... Ama kukulogum kanama olmadan progestan vermez dr demiş ama bana verdi düşük riski var dediği için

hicran bence senin düşük riskin falan yok bebeğim... senin düşün riskin olsa ilişki vermezdi...düşük riski olanlarda ilk üç ay çıkana kadar ilişki yasak oluyormuş...o doktoru kafana takma bana dediği şu doktorun kese görünmeden progestan kullanmak doğru değil... kese göründükten sonra kullanılır... kese görünene kadar kanama olursa yapılacak bişey yok...böyle demişti... yani daha denizin keseyi görmesine var..

bende biriktireyim bari ayvayi kocusa yedireyim

“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).

ayvayı sen yiyeceksin babası değil..

neyse ben çıkıyorummm byyyyyyyyyyy
canımmm üzme kendini bişey yoktur...

Canım rahim filminden olabilir mi acaba? bazılarında oluyormuş.Bur dahada sakın ağır kaldırma lütfen.Küçüçük kızsın zaten.Başka kimse yok mu ağır kaldıracak.

bende rejim yapacağımmmm
ya ben daha erken mi gitsem o zaman.. düşük riski dış gebelik vs.. erken teşhis önemli sonuçta.. inan ben 23 aralıkta 6 haftalıkken gideyim diodum

daha kese görünmez ki bebeğim gitsende kese görünmeden de dış gebelik teşhisi de koyulmaz sakin ol lütfen doktorunu ara en iyi şeyi sana o söyleyecektir... doktorunu ara ve rahatla

hımmm gerçekten mi aynı benim gibi mi olmuşş cnmm şey ben temizlik felan yaptım burda kimsem yok eşimden başka oda dışarıdaydı yoksa asla ağir kaldırmama izin vermezdi :26::26::26:

normal canım normal... ama lütfen panik yapma... korktukların başına gelir bunu aklından çıkarma...

Amin canım sağol.
öncelikle Allah sana kızını bağışlasın.İkinci içinde çok bekletmesin.Evet canım bitkisel kürleri denemekte fayda var.Sonuçta bir yan etkisi yok.Kistler için de soğan kürünü öneriyorlar.Onu da bir araştır bence.Dr kistlerin için vermiştir dk hapını.Bence adet söktürücü bitklileri de araştır.Ama önce hamile olmadığından emin ol.Adet olunca da 3.günü iyi bir jinekoloğa git.Sana da benim tedavimden başlayabilirler.

Diyet yapmak ta insanı mutsuz ediyor ama.Rüyamda sandviç görüyorum
Akapunkturla destekliyorum ben ama yine de zor oluyor.Kendime hakim olamıyorum bazen.
Spor lazım bir de.Havalar soğudu o da zor geliyor.

hımmm gerçekten mi aynı benim gibi mi olmuşş cnmm şey ben temizlik felan yaptım burda kimsem yok eşimden başka oda dışarıdaydı yoksa asla ağir kaldırmama izin vermezdi :26::26::26:

Canım temizliğini dikkatli yap.Kendini çok yormadan temizle.Kaldırmadan sil.Eşin olduğu zamanlar ona kaldırtır silersin.Biz her ay birer hamiş adayıyız.Kendimize dikkat etmemiz lazım tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…