Ablacimmm ayva cekirdeklerini cay bardagina koyup uzerine biraz su koyuyoruz iki uç saat icinde jel kivamina geliyor o onu gogus uclarina suruyomusuz....
inşallah canım inşallah.. o kadar korktum ki(( boş gebeligimde inan zerre agrı sızı bulantı yoktu.. şimdi bunlar ban çok korkutucu geliyo.. ondan panikledim..
gaz sancısını batmalar normal canım daha yeni başladık. ters giden değil düz giden şeyler bunlar.. kabızlık başladı mı? normal canım hepsi...
belirtiler kişiden kişiye hatta birinci ikinci hamilelik arasinda bike farklar oluyor canım benim... Ama kukulogum kanama olmadan progestan vermez dr demiş ama bana verdi düşük riski var dediği için
kıyamam ya
Maalesef canım.Henüz bilmiyorum hamile olup olmadığımı.Erken yaptık takvimi.Gün sayıyoruz.Bu ay serophene hap kullandım.Çatlatma iğnesi vuruldum.güzel haberi bekliyorum inşallah.
Sen ne kadardır deniyorsun canım??
12 aralıkta regli olmam gerekiyor normalde ha ben geçen ay antiboyitik kullandım grip olmuştum 4 kasımda regli olmama grekirken 12 kasımda regli oldum cnm 20 kasımda hsg çekttirdimm 1 ralıkta ağir kaldırdım leke olmaya başladı ve hala devam ediyoooo şimdi hiç bir ilaç kulanmadım ağrı kesici bile kullanmadımmm
belirtiler kişiden kişiye hatta birinci ikinci hamilelik arasinda bike farklar oluyor canım benim... Ama kukulogum kanama olmadan progestan vermez dr demiş ama bana verdi düşük riski var dediği için
kıyamam yakuzum kaç kilo fazla var
bende biriktireyim bari ayvayi kocusa yedireyim
canım erken gitsen kese görünmez mi kanama olmadıkça korkma bekle bence
canımmm üzme kendini bişey yoktur...neyse ben çıkıyorummm byyyyyyyyyyy
Canım rahim filminden olabilir mi acaba? bazılarında oluyormuş.Bur dahada sakın ağır kaldırma lütfen.Küçüçük kızsın zaten.Başka kimse yok mu ağır kaldıracak.
ya ben daha erken mi gitsem o zaman.. düşük riski dış gebelik vs.. erken teşhis önemli sonuçta.. inan ben 23 aralıkta 6 haftalıkken gideyim diodum
Canım rahim filminden olabilir mi acaba? bazılarında oluyormuş.Bur dahada sakın ağır kaldırma lütfen.Küçüçük kızsın zaten.Başka kimse yok mu ağır kaldıracak.
Hayır canım benim adım Hasret.Cevap verdiğim arkadaş sevda ceylin :))
yumurtalarım 15.gün biri 19 biri 22 mm idi canım.
inşallah bu sefer olur.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
nerdesi abla ya( çok korktum inan işten izin aldım eve geldim. lanet olsun işine.. aslında evet kabızlıkta var ona pek takılmamıştım ben.. ya ne bileyim işte cız cız yanıyo gibi rahim kısmı ya korktuk işte eşimle adetmi gelecek diye.. neyse çok sagolun içiim ferahlattınız.. şimdi normal hareket edebilirmiyim günlük yaşam işleri vs..
inş rabbim beklediğin haberi verr..benm 5 yaşında bi kıızım var 2 sene ye yakın spral ile korundum sonra çıkarttrdım istedm bebek bi kaç sonra olmadı dr pkolusun dedi ve kistlerim vardı 3.5 cm di ilk kistim d.kontrol vermişti 3 ay kullndım daha öncelerden adet düzensizliğim vardı kızımdan öncede kistim geçti iki ay kendiliğnden adet oldum 3 ay yine olmadım tekrar dr gttim 7 m kist bu sefer farklı bi doğum kontrol verdi 6 ay kullndım ilaçlarla adet olmaya başaldım ilacı bıraktığım ertesi ayı kendiliğinden adet oluyorum sonra tekrar kistlerim büyüyor ve malesef yine d.kontrol ve bende geçen haziranda bıraktım d.kontrolleri tmm 2-3 ay adet oldum ama sonra malesef yine adet olmadım en son adetim 31 eylül onuda dr verdiği söktürücü ile oldum.ve bana o zaamn d.kontrol vermişti ben kullnmdım çünkü onu kullandığım süre zarfındaçocuk konusunda bi beklentim omamaı ama ben artık 2 istiyorum dr bunu söyledim söyelmem rağmen bana yine d.kontrol verdi 4 gün kullandım oturup ağladım karar evdrim kullanmıycam ve bıraktım 3 gündr kullanmıyorumhala adet olmadım bana adet olunca farlı bi bölme gtmemi önerdi..insanlardan duyduklarımdan falan da artık sıkıldım yumurtalarım oluşuyor lakin çatlama olmuyor bende baktım bitkiler falan var bi çok kişide elhamdrillah faydasını görmüş bende kullanayım dedim şimdi kullanmaya başladım öyle işte tatlım biraz uzun oldu sanırım benm hikayem biraz farklı anlatılacak çok şey var aslında
ilişki on gün yasaktı canim ben de örek inanmıyorum düşük riskim olduğuna çünkü hic leke kanama olmadı belki de bebek sıkı tutunsun diye verdi progestani çünkü aşılama olduğum dada kullanmıştım
canımmm üzme kendini bişey yoktur...
bende rejim yapacağımmmm
daha kese görünmez ki bebeğim gitsende kese görünmeden de dış gebelik teşhisi de koyulmaz sakin ol lütfen doktorunu ara en iyi şeyi sana o söyleyecektir... doktorunu ara ve rahatla
hımmm gerçekten mi aynı benim gibi mi olmuşş cnmm şey ben temizlik felan yaptım burda kimsem yok eşimden başka oda dışarıdaydı yoksa asla ağir kaldırmama izin vermezdi :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?