Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tekrar isticeksin canimm.hakkin olani istemekten utanma.
O yokmusun gibi davransada sen israrci ol.

Allah kabul etsin canim aminn

Selam cnm hosgeldin.nasilsinn

İste isteyemem dun bile zorla dedim simdi para mi verse bile sogudum yani offf valla catlak lili gitti Pisirik lili geldi

canım yapma böyle ama lütfen, art niyet yok, kasıt yok..
psiko geldiğinde açıklamanı ona yapar gönlünü alırsın..
dediğim gibi benim de kaaaaaç sorum havada kaldı, ayrıca benim bilgisayar açıkken ben okula,markete,gezmeye falan gidiyorum, hiç kapatmıyorum olur böyle şeyler.
psikom affeder, lütfen vazgecmyelim sahip çıkalım birbirimize

cnm asıl sen yanlış anlamışsın. niye seninle konuşmayalım? kendi adıma söyleyeyim bugün cuma ve ben duamı yetiştirmeye çalışıyodum o yüzden yazmıyodum. diğer arkadaşlar da eminim aynı şekildedir. psipsiko isim vermedi ki ayrıca. hem 1 kişiye yanlış yapıldı diye tüm topik o kişiye cephe alıp konuşmamazlık yapar mı ki? tabi ki destek olacaz birbirimizi, hadi şimdi küslük kırgınlık veda meda yok, sen de cuma duamıza katıl bakalım. kimin duası daha makbul onu yalnızca Rabbim bilir belki senin duan makbuldür.

Havvacım olur mu öyle şey ya.Niye böyle yapıyorsun.Bak hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz.Ondan bu duygu yoğunluğumuz.Psipsikom anlayışla karşılayacaktır seni.Çok geçerli bir bahanen var sonuçta.Senin müsait olduktan sonra yazacağını biliyoruz biz.Topiğimize nazar değdi kızlar bence.

Bazen unutuluyo acik bende unutup yemk yiyorm veya calisiyorum bunlar normal yani sen gel konusan konusur konusmayan konusmaz sikma kendini hr insanin basina gelcek sey ayrica pisikoda zor zamanlar geciriyo bebegini kaybeeti uzgun onuda anlamak lazm stresli zamaninda sen gelirsin konusmak istediginle konusursun

içim sıkılıyo Allahım bu cuma vakti yalvarıyorum bizlere yardım et sen herşeyin hayırlısını bilirsin sana sığınıyorum Allahım bizlere yardımcı ol senden başka gidecek kapımız yok senden başkasına el açtırma boynumuzu bükme bizlere acı sabırlar ver kötülüklerden koru ve en kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarımızı nasip et bizlere aminnnnnnnnnnnn..

Herkese gunaydin :) birseyler okudum uzuldum kendi adima.
Ben tlfndan giriyorum hakim olamiyorum konulara sahsen.simdi sebep siralamiycam zaten birkac kisi sebep olabilicek seyleri yazmislar cok guzel.
Yeni eski diye ayirmak olmamis sanirim bunu gerginligine veriyorum guzelim sık ma canini kimse kasti bisey yapmaz sanmam.
Kaldiki bu kategoriye kendimi zaten koymam ben 2006 uyesiyim ve sorunum sevincim aktivitem neyse oralarda gezerim bu forum bu topikten iberatdegil 6 yil sonra bebek yapmaya karar verdim ve bu konuyla ilgili sectigim topik budur eee ozaman burda yeni oluyorum tabi :) haklisin.
Allahtan umit kesilmez regli olup hala gebelik surdurenler var allah hayirli zamanda hepimize bagislar insallah.ruhen bedenen hazir olmasi lazim herzeyin o yuzden lutfen canini sikma derim.

Benimde sonuc almama 9 gun var :) hadi hayirlisi guzelim umarim dualarin kabul olur :)

aminnnnnnnnnnn, Allah herkesin gönlündeki niyetini dileğini kabul etsin inşallah...

ben çok özür dilerim canlarım inanın bu konu için kocamla kavga ettim niye kapatmadın diye halada küsüm onunla sizde bana böyle cvp yazmıyınca ben çok üzüldüm ailemde yok burda bi sizinle yazışiyodum rahatlıyodum vakit geçiriyodum sizde bana küstünüz zanetim tek başima kaldım diye kocamlada konuşmuyorum şimdi çok kötüyüm

minikbebeişim ozelden mesaj atamıyorum yenıyım dıye

sana doktorunu sormustum :) cevabını bulamadım cok hızlı akan bı konu bu :)

Bitti mi toplantı? Umarım okuyosundur yazılanları, burası bayağı karıştı da...Çok güzel dualar yaptım bugün, inşallahhh 2013 bitmeden tüm isteyenlerin göbişine minik kelebekler konar...

Son düzenleme:
kızlar dün patronla konuştum ben maaşımı alablirmiyim ödemelerim var dedim tmm dedi bugun sabah 10 da geldi halada burda sanki ben yokmuşum gibi davranıyo umursamıyo beni napayım ben yaa
Git iste guzelim dun konusmustuk deesim haber bekliyor de off bu insanlar nekadar zalim insani ikinci soyleme itmeseler

psispiko 2 kelime etsen de bu gerginlik bitse sarılsak kucaklaşsak hepimiz lütfeeeennnn :18:

psispiko 2 kelime etsen de bu gerginlik bitse sarılsak kucaklaşsak hepimiz lütfeeeennnn :18:

psispikom beni afetmiycek çok üzgünüm canlarım ben kimseyi rahatsız etmem bu topikten gidiyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…