Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

psispikom beni afetmiycek çok üzgünüm canlarım ben kimseyi rahatsız etmem bu topikten gidiyorum kendinize iyi bakın

Guzelim toplantiya giricegini yazmisti ciksaydi cvp verirdi olurmu oylesey hiiimmm hamilemisin acaba bu alinganlik ondanmi hii :) bende oyle olurum insallah oyledir.

Bitti mi toplantı? Umarım okuyosundur yazılanları, burası bayağı karıştı da...Çok güzel dualar yaptım bugün, inşallahhh 2013 bitmeden tüm isteyenlerin göbişine minik kelebekler konar...
Aminn cnm.2013 de o kadae cok hamis haberi aldimki bende alirim ins.

Guzelim toplantiya giricegini yazmisti ciksaydi cvp verirdi olurmu oylesey hiiimmm hamilemisin acaba bu alinganlik ondanmi hii :) bende oyle olurum insallah oyledir.
acaba içimizde bunlar oluyomudur

Bu evrede zigot hücrelerini bir arada tutan Zona pellucida, gıda teminine aracılık eden hücre tabakası olan trophoblast ile yer değiştirir.

hamileliğin 3.haftasındaymışız acaba içimizde bunlar oluyomudur????????

Kimse gtmiyo topikten havva dowerim kiz bak seni psikom gormuyodur buyuk ihtimalle yaa hemen kotuye cekmeyin cikmak yok topekten oba gore asil cikarsan hepimiz sana kiriliriz

Olmazmi :) ilk haftalardan itibaren duygu inis cikislari oluyor.ben ikisindede ve dusuklerimdede bunu yasadim :) ben8mkiler soyleydi ki hamila oldugumu bilmeden
Alakasiz seylere aglamak.alinganlik.asabiyet .en sevdigim kokulardan tiksinti ama en cok aglamak ve alinganlik :) kizartma kokusuna bayilirim 2. Ogluma halileyken teyzem kizartma yaparken duramamistim yan8nda igrecti o koku..ve o bebegin gelisiminde yazanlarda dogru canim sitelerden youtube den arastirirsan cok kapsamli anlatiliyor.

toplantıdaydım daha yeni geldim yerime...akşam kötü bir deneyim yaşadım burda paylaştım adetimden dolayı duygusalım belki kırıldım belki başka bişey... bilmiyorum ama sabah burda paylaşmak istedim kimseyi yargılamak ya da başka bişey değildi kimse yazmak zorunda da değil tabi ki ama ben zor zamanda birilerinin yanındaysan yanımda olunsun isterim insanız sonuçta...dediğiniz gibi belki görmediler belki dikkat etmediler belkide başka bişey neyseeeeeee ben kıramam kimseyi zaten küs de kalmayı sevmem... neyse gelelim işin özetine biraz yorumları okudum eskiler yeniler muhabbeti biraz hoş olmamış bende farkettim bu konudan dolayı birinizi kırdıysam kusura bakmayın ama çok sinirliydim bende... neyse kimseye kırgınlığım yok benim ama artık kişiye göre davranacağım bu bir gerçek... bu konuyu kapatalım bu mesajımı alıntılayıp hiç bişey de yazmayın olur mu konu kapansın...
ben iyiyim şimdi herşey yolunda doktorumla da sabah konuştum adet dönemin olabilir bir kaç güne tamamen sökülür dedi... yani iyiyim özetle
SİZİ DE SEVİYORUMMMM

o zaman yeni konular acalım, yemegin altı yanmış azcık, kocam sorarsa (ki ilk kez oluyor bu) kk da derin mevzulara dalmışım dicem haberiniz ola

miniğiiimmm bebişiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnn miniğin cinsiyetini öğrende isim bul artık ismiyle seslenelim kuzummaaaaaaaa
Yaaa evet !! Psikommm sen naptin simdi doktoru aradin.. sonra basliyomusun calismalara.. Bide kac gun sonra adet oldun ??
Insallah melegin gelir o zamannnnnn.......
tabi ki öyle...bol bol dua ve sabırla beklicez burda hep birlikte...Rabbim duaları geri çevirmez...Sadece duaların vakti olur...
Kuzummm bi isim ver artik oglunaaa.. ayaklari dik .. yakisikli yegenimee..

o zaman yeni konular acalım, yemegin altı yanmış azcık, kocam sorarsa (ki ilk kez oluyor bu) kk da derin mevzulara dalmışım dicem haberiniz ola

cnm ben ilk zamanlar tüm yemekleri yakıyodum, mutfak masrafım 2 katına çıkmıştı :) bazen de yemek yapmıyorum o gün evdeysem eşim diyo bugün muhabbet koyuydu herhalde kopamadın internetten :)

miniğiiimmm bebişiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnn miniğin cinsiyetini öğrende isim bul artık ismiyle seslenelim kuzummaaaaaaaa

ben iyiyim de kuşum ben niye tek başıma isim buluyomuşum teyze olmak kolay mı öyleeee, siz de isim konusunda yardımcı olacaksınız yok öyle uzaktan teyzelik :))))))) göstermedi ki miniş cinsiyetini, çok hareketliydi yaa, 16.haftamda öğrenirim herhalde

Yaaa evet !! Psikommm sen naptin simdi doktoru aradin.. sonra basliyomusun calismalara.. Bide kac gun sonra adet oldun ??
Insallah melegin gelir o zamannnnnn.......

Kuzummm bi isim ver artik oglunaaa.. ayaklari dik .. yakisikli yegenimee..

monbebem daha tam sökülmedi adet gibi bugün 29. kürtajdan sonra... ama aynı zamanlarda çalışıcaz gelen aya öyle gözüküyor

benimkide size yazınca kıskanıyor deliiii

yaa bir de internetten bir sey almıştım kargosu bugün gelecekmiş, ne banyoya girebiliyorum, dısarda önemli işim vardı ona da gidemedim.
her seferinde töbe ediyorum internetten alışveriş yapmıcam diye yine yapıyorum, bu ay 3. alışverişim olmuş

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy cinsiyeti belli olsun da isim buluruz biz söyleriz annesi seçer.... yerim ben onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…