psispikom beni afetmiycek çok üzgünüm canlarım ben kimseyi rahatsız etmem bu topikten gidiyorum kendinize iyi bakın
Aminn cnm.2013 de o kadae cok hamis haberi aldimki bende alirim ins.Bitti mi toplantı? Umarım okuyosundur yazılanları, burası bayağı karıştı da...Çok güzel dualar yaptım bugün, inşallahhh 2013 bitmeden tüm isteyenlerin göbişine minik kelebekler konar...
acaba içimizde bunlar oluyomudurGuzelim toplantiya giricegini yazmisti ciksaydi cvp verirdi olurmu oylesey hiiimmm hamilemisin acaba bu alinganlik ondanmi hii :) bende oyle olurum insallah oyledir.
aaaaaaaa batımız aynıymış bak bakkkkkkkk
Aminn cnm.2013 de o kadae cok hamis haberi aldimki bende alirim ins.
acaba içimizde bunlar oluyomudur
Bu evrede zigot hücrelerini bir arada tutan Zona pellucida, gıda teminine aracılık eden hücre tabakası olan trophoblast ile yer değiştirir.
hamileliğin 3.haftasındaymışız acaba içimizde bunlar oluyomudur????????
Evet canım inşallah bu ay aynı hamiş oluruz da doğumumuzda aynı olur :)))
Nefesalcım gelecek bebekler görürsünüz bak, minikbebişim demişti dersiniz. İçimde öyle bi his var çok yakın zamanda hepinizin göbişinde olacak minik mercimekler...
gelecek mi diyosun inşallah yaaa ağzından bal damlıyo hayırlısı canım..
tabi ki öyle...bol bol dua ve sabırla beklicez burda hep birlikte...Rabbim duaları geri çevirmez...Sadece duaların vakti olur...
benimkide size yazınca kıskanıyor deliiiio zaman yeni konular acalım, yemegin altı yanmış azcık, kocam sorarsa (ki ilk kez oluyor bu) kk da derin mevzulara dalmışım dicem haberiniz ola
Yaaa evet !! Psikommm sen naptin simdi doktoru aradin.. sonra basliyomusun calismalara.. Bide kac gun sonra adet oldun ??miniğiiimmm bebişiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnn miniğin cinsiyetini öğrende isim bul artık ismiyle seslenelim kuzummaaaaaaaa
Kuzummm bi isim ver artik oglunaaa.. ayaklari dik .. yakisikli yegenimee..tabi ki öyle...bol bol dua ve sabırla beklicez burda hep birlikte...Rabbim duaları geri çevirmez...Sadece duaların vakti olur...
o zaman yeni konular acalım, yemegin altı yanmış azcık, kocam sorarsa (ki ilk kez oluyor bu) kk da derin mevzulara dalmışım dicem haberiniz ola
miniğiiimmm bebişiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnn miniğin cinsiyetini öğrende isim bul artık ismiyle seslenelim kuzummaaaaaaaa
Yaaa evet !! Psikommm sen naptin simdi doktoru aradin.. sonra basliyomusun calismalara.. Bide kac gun sonra adet oldun ??
Insallah melegin gelir o zamannnnnn.......
Kuzummm bi isim ver artik oglunaaa.. ayaklari dik .. yakisikli yegenimee..
benimkide size yazınca kıskanıyor deliiii
cnm ben ilk zamanlar tüm yemekleri yakıyodum, mutfak masrafım 2 katına çıkmıştı :) bazen de yemek yapmıyorum o gün evdeysem eşim diyo bugün muhabbet koyuydu herhalde kopamadın internetten :)
ben iyiyim de kuşum ben niye tek başıma isim buluyomuşum teyze olmak kolay mı öyleeee, siz de isim konusunda yardımcı olacaksınız yok öyle uzaktan teyzelik :))))))) göstermedi ki miniş cinsiyetini, çok hareketliydi yaa, 16.haftamda öğrenirim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?