canım bende öyleydim ama kendimi frenlemeyi öğrendim...sabırlı olmak gerek..hicranın da dediği gibi dua etmek gerek..telaş insanı hem beynen hem de fiziken yoruyor.çok iyi anlıyorum çünkü bende kimyasalda çok telaşlı panik ve sabırsızdım...rabbim herkesin yardımcısı oldun...sende tek haiş ol razıyım başımı ağrıt telaşeli şeker....
evet evlimutluyu biliyorum, ama ne zamandır konuşamadım, ne kadarlık oldu, hamileliği nasıl geçiyor fln hiç haberim yok
Maalesef kürtajdan sonra adetim iyice şaştı ve çatlama günümü fln bilmiyorum, şimdi o sıkıntım var benim
o yüzden ovulasyon testi aldım bakalım. Pek bilgim de yok nasıl yapılıyor fln, ama artık deneye yanıla yapıcam. Dün geldi kargo, bugün ya da yarın yapmaya başlarım bakalım hayırlısıyla
30 günde olaN adetim, kürtajdan beridir 33-35 günde bir olmaya başladı
Uzuldum simdi yaa.insallah tahmin ettigi gibi olmaz.20 cok mu dusuk bilemedim daha gunu gecmemistiki onun.
Kimse gtmiyo topikten havva dowerim kiz bak seni psikom gormuyodur buyuk ihtimalle yaa hemen kotuye cekmeyin cikmak yok topekten oba gore asil cikarsan hepimiz sana kiriliriz
selim ismine bayılırım ben hasret ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum tamam benim kızla çıksınlar tatile anlaşırlarsa olur bu iş
ben bu tarifi çok sık yaparım ve içine cevizde koyarım... yoğurtta sarımsaklı acaip güzel oluyorBtanem rendeledim kabagi tavaya az yag koydum kapak kapattim arada karistirdim sonra suyunu cekti yogurtladim istersen mayonez de koyabilirsin cok guzel oluyo ama kapak muhakkak koy catala aldiginda yogurtluyken uzuyu hafif kabaklar cok lezzetli okuyo
tamam bebişim gitmiyorum biyere sizi bırakmam asla
canım hayırlısı olsun biran önce gelsede reglin yeni maçlara başlasann
mayonezi cok severim ondan da katayım o zaman :))) hafif şeyleri bende seviyorum denicem bunu canım cok sağol :))))
ben bu tarifi çok sık yaparım ve içine cevizde koyarım... yoğurtta sarımsaklı acaip güzel oluyor
ben bu tarifi çok sık yaparım ve içine cevizde koyarım... yoğurtta sarımsaklı acaip güzel oluyor
bende ceviz koyarım benım kocam kabak yemez ama böle cevizli yoğurtlu yapınca anlamaz bıle ne oldugunu
hah şöyleeee hoşgeldin bebeğimmm
netim gitti kızlar şimdi geldim denizi okudum üzüldüm ya inşallah sağlıklıdır bebeği.. ama ben bu sefer herşey yolunda diye hissediyorum ya...
nefesalllll benimde netim yavaş gıcık oluyorummmm
dilek sende yorma artık kendini akşam oldu be kuzum boşverrr
Kızlaaaaar
Çok kızartma yemeyin lütfen.Ben hiç yapmıyorum kızartma.Akşama da karnıbahar ve brokoli haşlayıp yoğurtluycam.
Dün de Dilğen verdiği kabaklı tarifi yaptım.
Sağlıklı beslenin.Yanmış yağ yemeyin
maşallah canım ya ben senin kadar istekli değilim üşeniyorum havalar çok soğuk banyo yapmak zor geliyo bugün bende bu ayı kapatıyorum kısmetsebelki gelmiştir bebiş bu sefer çok yorulduk ya çalış çalış gelllllll artık bebeğimmmmmmm ödev gibi oldu ne diyeyim gün aşırı yapıyoruz ne biçim yumoş var anlamadım ki spoşları yakalayamıyo
ben suna çok inanıyorum dua ederken tam etmek lazim cutemde böyle demişti hamile kalayim diye değil saglikli bi hamilelik yasayim 9ay suren sağlıklı bi bebek diye ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben ewlendigimin ilk zamanlari deli gibi temizlik yapardim simdi braz bosladim eskisi gbi cok yapmiyorim ama banyoyu hala derz aralarini dis fircasiyla ovaliyorum annem benim titiz hastasi minikbebisim gibi felaket bisi ondan banami gecti ne
Benim annem ve ablamda oyle canim yaa.irsi sanirsam
Ben bi kademe daha rahatim ama takintim cokk
hoççakallllllllBen sarimsakli hic bsey yemiyorum malesef canim ama guzel olur tabi heleki sen yapiyosan enfest okur kizkar ben cikiyorum simdi okula gidicem hepinizi opuyorum muaaa
Bu saatlerde bisey oluyo telefinumu parcalicam bigun
Haklisin cnm.bende cok severim ama sik sik yemem.senin menu guzelmis.yogurtlu yogurtlu oh mis.
Bizimde oyleydi cnm.bu ay free takildik.eger bebis carsa ki umudum yok free takilin derim size
Cokkk dogru canim.dualarimizi eksik etmeyelim.hayirlisi ve sagliklisi insallah.ben hep boyle dua ediyorum.
Benim annem ve ablamda oyle canim yaa.irsi sanirsam
Ben bi kademe daha rahatim ama takintim cokk
kız vodafone mu yoksa
peki ben nasıl telaş yaparım benimm telaşımada razımısın fındık kuydummmmmmmm
gerçekten yoğurdu da suyundan koymadan koyu tarafından al rengi beyaz olsun hiç anlamaz afiyet olsun kuzum
sende ol...senin kahrınıda çekerim...gelsin bebişler o zaman...
nazlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ya bu esra erol nasıl 12 haftalık hamis bea hic gobisi yok
eminemmmmmmmmmmmmm buyurrrrrrrrrrrrrr bebişimmmmmmmm çiçeğiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?