Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

peki ben nasıl telaş yaparım benimm telaşımada razımısın fındık kuydummmmmmmm

canım ovuyu mutlaka kullanki yumyumu öğrenip ona göre testini yap. içinde yazıyor gerçi nasıl yapılacağı ama ben yine de söylim. 3 saat idrarını tutuyorsun ve sıvı almıyorsun. akşamüstü yapmaya çalış canım sabahları tavsiye etmiyorlar. c ve t aynı koyulukta ya da t daha koyu çıkacak. bu yumurtanın çatlamak üzere olduğu anlamına geliyor. ama testi bırakma ertesi gün silikleştiği zamanda yumurtanın çatladığı anlamına geliyor. zamanla adetin de düzene girer balım.

Uzuldum simdi yaa.insallah tahmin ettigi gibi olmaz.20 cok mu dusuk bilemedim daha gunu gecmemistiki onun.

canım idrarda çıktığında 10 vardı değerim yoksa çıkmazdı dedi. kaç gün geçti şimdi 20ise normal değil dedi

Kimse gtmiyo topikten havva dowerim kiz bak seni psikom gormuyodur buyuk ihtimalle yaa hemen kotuye cekmeyin cikmak yok topekten oba gore asil cikarsan hepimiz sana kiriliriz

tamam bebişim gitmiyorum biyere sizi bırakmam asla

selim ismine bayılırım ben hasret ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum tamam benim kızla çıksınlar tatile anlaşırlarsa olur bu iş

canım hayırlısı olsun biran önce gelsede reglin yeni maçlara başlasann

ben bu tarifi çok sık yaparım ve içine cevizde koyarım... yoğurtta sarımsaklı acaip güzel oluyor

ben bu tarifi çok sık yaparım ve içine cevizde koyarım... yoğurtta sarımsaklı acaip güzel oluyor

Ben sarimsakli hic bsey yemiyorum malesef canim ama guzel olur tabi heleki sen yapiyosan enfest okur kizkar ben cikiyorum simdi okula gidicem hepinizi opuyorum muaaa

hah şöyleeee hoşgeldin bebeğimmm

hb cnm ama şimdi gideyim ben yemek yapayım diyorum ama ne yapcam bi fikir verin ne zor ya düşün mek inan zor deyil benim açımdan yemek yapmak denizcim çok stres yapıyorya belki geç döllenme olmuştur:26::26:

Bu saatlerde bisey oluyo telefinumu parcalicam bigun

Haklisin cnm.bende cok severim ama sik sik yemem.senin menu guzelmis.yogurtlu yogurtlu oh mis.

Bizimde oyleydi cnm.bu ay free takildik.eger bebis carsa ki umudum yok free takilin derim size

ben suna çok inanıyorum dua ederken tam etmek lazim cutemde böyle demişti hamile kalayim diye değil saglikli bi hamilelik yasayim 9ay suren sağlıklı bi bebek diye ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Cokkk dogru canim.dualarimizi eksik etmeyelim.hayirlisi ve sagliklisi insallah.ben hep boyle dua ediyorum.

Ben sarimsakli hic bsey yemiyorum malesef canim ama guzel olur tabi heleki sen yapiyosan enfest okur kizkar ben cikiyorum simdi okula gidicem hepinizi opuyorum muaaa
hoççakallllllll

gerçekten yoğurdu da suyundan koymadan koyu tarafından al rengi beyaz olsun hiç anlamaz afiyet olsun kuzum

vallada anlamıyo insan bune die sorar demi sormuyo habur habur götürüyo biden ben kabak yemem der
sende ol...senin kahrınıda çekerim...gelsin bebişler o zaman...

o zmnnnnnnnnnnnnnnnnn gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebeişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…