ooo menü güzel canım canım cekmio merak etme kuşum
Kızlaaaaar
Çok kızartma yemeyin lütfen.Ben hiç yapmıyorum kızartma.Akşama da karnıbahar ve brokoli haşlayıp yoğurtluycam.
Dün de Dilğen verdiği kabaklı tarifi yaptım.
Sağlıklı beslenin.Yanmış yağ yemeyin
zeycanim evrakcummm bende öyle düşünüyorum ama deniz dinlemedi gitti yeni olabilir geç döllenme olabilir benimde battan iki gun sonra 126 çıktı az yani ama şükür
bırak kuzum ya olduğu kadar olmadığı kader
Kızlaaaaar
Çok kızartma yemeyin lütfen.Ben hiç yapmıyorum kızartma.Akşama da karnıbahar ve brokoli haşlayıp yoğurtluycam.
Zeycanim evrakcummm bende öyle düşünüyorum ama deniz dinlemedi gitti yeni olabilir geç döllenme olabilir benimde battan iki gun sonra 126 çıktı az yani ama şükür
tşk ederimmm canım gitmeyim 1 ay daha deneme yapayıminşallah sigortamı başlatır da hep kalırım aşkoşummm [/QUOTE
Lilim hallettinmi kizz.hadi hayirlisi canim.
hoşgeldin balım. 20 çıkmış değeri çok düşük dedi moreli bozuldu çıktı
Uzuldum simdi yaa.insallah tahmin ettigi gibi olmaz.20 cok mu dusuk bilemedim daha gunu gecmemistiki onun.
hg canim degeri 20 çıkmış batina iki gun varmış az cıktı diye üzüldü gitti
Insallah artar canim bana normal gibi geldi degeri
Kizlar cok yoruldum su temizlikten ya
Bende yarin yapicam canim .cok titizim ama yapmak zoruma gidiyo
dua etmek lazım bol bol yoksa inssn şeytana uyup isyan ediyor
Zeycanim evrakcummm bende öyle düşünüyorum ama deniz dinlemedi gitti yeni olabilir geç döllenme olabilir benimde battan iki gun sonra 126 çıktı az yani ama şükür
ayyy zeycan ben onu o kadar iyi anlıyorum ki Allah kimseye yaşatmasın bir kaç kez aynı şeyi yaşamış ya panik oluyorr..bu tarz durumlarda panik olmamak ve sabırla beklemek gerek başka çaresi yok....
Kızlaaaaar
ooo menü güzel canım canım cekmio merak etme kuşum
Btanem nasil oldu kabak cok guzel dimi bgunde ispanaktan yapicam haslanmis buzlukta wrdi az yag ile kavuracam buna kapak kapamaya gerek yok ama baya bi kavur suyu falan cekilsin sonra ayni sekil yogurtla enfestt :-D
ben suna çok inanıyorum dua ederken tam etmek lazim cutemde böyle demişti hamile kalayim diye değil saglikli bi hamilelik yasayim 9ay suren sağlıklı bi bebek diye ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben ewlendigimin ilk zamanlari deli gibi temizlik yapardim simdi braz bosladim eskisi gbi cok yapmiyorim ama banyoyu hala derz aralarini dis fircasiyla ovaliyorum annem benim titiz hastasi minikbebisim gibi felaket bisi ondan banami gecti netşk ederimmm canım gitmeyim 1 ay daha deneme yapayıminşallah sigortamı başlatır da hep kalırım aşkoşummm [/QUOTE
Lilim hallettinmi kizz.hadi hayirlisi canim.
Uzuldum simdi yaa.insallah tahmin ettigi gibi olmaz.20 cok mu dusuk bilemedim daha gunu gecmemistiki onun.
Insallah artar canim bana normal gibi geldi degeri
Bende yarin yapicam canim .cok titizim ama yapmak zoruma gidiyo
ben suna çok inanıyorum dua ederken tam etmek lazim cutemde böyle demişti hamile kalayim diye değil saglikli bi hamilelik yasayim 9ay suren sağlıklı bi bebek diye ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ayyy zeycan ben onu o kadar iyi anlıyorum ki allah kimseye yaşatmasın bir kaç kez aynı şeyi yaşamış ya panik oluyorr..
Kızlar ben hamile kalırsam sizi kesin yerim oldu mu oldu mu diye ciddiye almayın bana sadece smile yollayın yeter yoksa alınırım
canımmm kabağı nasıl yapıyorsun evde vardı değerlendireyim :)))
canım bende öyleydim ama kendimi frenlemeyi öğrendim...sabırlı olmak gerek..hicranın da dediği gibi dua etmek gerek..telaş insanı hem beynen hem de fiziken yoruyor.çok iyi anlıyorum çünkü bende kimyasalda çok telaşlı panik ve sabırsızdım...rabbim herkesin yardımcısı oldun...sende tek haiş ol razıyım başımı ağrıt telaşeli şeker....
Btanem rendeledim kabagi tavaya az yag koydum kapak kapattim arada karistirdim sonra suyunu cekti yogurtladim istersen mayonez de koyabilirsin cok guzel oluyo ama kapak muhakkak koy catala aldiginda yogurtluyken uzuyu hafif kabaklar cok lezzetli okuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?