Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selim ismine bayılırım ben hasret ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum tamam benim kızla çıksınlar tatile anlaşırlarsa olur bu iş

doğru diosun canım bende tombişim ztn yemesem olur ama pratik gelio işte az yapıyorum ztn yaparsamdaa 2 patatesten fln yapıorum kuşum sağol sağlığımızı düşündüğün için

Zeycanim evrakcummm bende öyle düşünüyorum ama deniz dinlemedi gitti yeni olabilir geç döllenme olabilir benimde battan iki gun sonra 126 çıktı az yani ama şükür

zaten batı dha gelmemiş diyorum ya bnmki 10 gün geçmişti ve 20 lerdeydi bence üzülmesinmoralini yüksek tutsun .önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması inş çıkar..

bu tarz durumlarda panik olmamak ve sabırla beklemek gerek başka çaresi yok....
ayyy zeycan ben onu o kadar iyi anlıyorum ki Allah kimseye yaşatmasın bir kaç kez aynı şeyi yaşamış ya panik oluyorr..
kızlar ben hamile kalırsam sizi kesin yerim oldu mu oldu mu diye ciddiye almayın bana sadece smile yollayın yeter yoksa alınırım

Btanem nasil oldu kabak cok guzel dimi bgunde ispanaktan yapicam haslanmis buzlukta wrdi az yag ile kavuracam buna kapak kapamaya gerek yok ama baya bi kavur suyu falan cekilsin sonra ayni sekil yogurtla enfestt :-D

Btanem nasil oldu kabak cok guzel dimi bgunde ispanaktan yapicam haslanmis buzlukta wrdi az yag ile kavuracam buna kapak kapamaya gerek yok ama baya bi kavur suyu falan cekilsin sonra ayni sekil yogurtla enfestt :-D

canımmm kabağı nasıl yapıyorsun evde vardı değerlendireyim :)))

ben suna çok inanıyorum dua ederken tam etmek lazim cutemde böyle demişti hamile kalayim diye değil saglikli bi hamilelik yasayim 9ay suren sağlıklı bi bebek diye ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun

benim aklımda hep onun o sözü.. kulakların çınlasın cutem...
ben hepinize yazarken diyorum Allah sağlıklı hayırlı bebekler versin diyeee

canım bende öyleydim ama kendimi frenlemeyi öğrendim...sabırlı olmak gerek..hicranın da dediği gibi dua etmek gerek..telaş insanı hem beynen hem de fiziken yoruyor.çok iyi anlıyorum çünkü bende kimyasalda çok telaşlı panik ve sabırsızdım...rabbim herkesin yardımcısı oldun...sende tek haiş ol razıyım başımı ağrıt telaşeli şeker....

canımmm kabağı nasıl yapıyorsun evde vardı değerlendireyim :)))

Btanem rendeledim kabagi tavaya az yag koydum kapak kapattim arada karistirdim sonra suyunu cekti yogurtladim istersen mayonez de koyabilirsin cok guzel oluyo ama kapak muhakkak koy catala aldiginda yogurtluyken uzuyu hafif kabaklar cok lezzetli okuyo

Allah razı olsun kız zeycann... hamiş olayım ben daha huzurlu olurum alıngan tospa oldum çıktım... işlerim çok yoğun yine bu ay kesin bebek düşünmeye vaktim kalmaz ve kuzum da bana gelir...

mayonezi cok severim ondan da katayım o zaman :))) hafif şeyleri bende seviyorum denicem bunu canım cok sağol :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…