Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaaayy vallahi gebe :))))
Canım hayirli olsun allah kucagina almak nasipersin insallah gozun aydin.
adetine kac gun kala yaptin testini.
sağol canım darısı sizlere inşallah. ben 3 kala test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra adet günümde yaptım biraz daha belliydi adet geçtikten sonra tam net çizgiler belirmeye başladı çok şükür rabbime.

canııııım çok sevindim resmen koyuuuuu tebrik ediyorum darısı başımıza inşaallah,arkandan bende mi geliyorum neyy benim testleri gördün mü? hayalet çizgim vardı birdaha yapmadım yapmayacağım regl günüme kadar hakkımızda hayırlısı olsun,,

bu ayın 14 dünde gebelik testi yap dedi 8 günümm var yani inşallah duymuştur cnm

bu ayın 14 dünde gebelik testi yap dedi 8 günümm var yani inşallah duymuştur cnm

cnm bugün yazdıklarını gördüm de yazamadım sana, o ara cuma duamı yetiştirmeye çalışıyodum. Allah yardımcın olsun. Eşin biraz problem ediyo bu bebek meselesini anladığım kadarıyla, sen sakin ve stressiz olmaya çalış cnm, Rabbim göbişine kondurur kelebeğini inşallah en tez zamanda

ayy cnm sende varmı bişeyler inşallah çizgi koyulaşır. aramıza katılırsın

ayy cnm sende varmı bişeyler inşallah çizgi koyulaşır. aramıza katılırsın
evet 2 gün önce yaptım tekrar gösereyim hayalet bir çizgi var adete 5 gün kala eşimle gördük oda arkadaşlarına sor bi demişti bi dk tekrar yükleyim az belli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…