Eki Görüntüle 885903 kızlar en son testimi yaptım yalnız yan çekmişimson testim olacak artık hala inanamıyorum yaaa en soldaki son testim koyulaşmışmı sizce?
yarın mutlaka hepinize dua okuyacağım özellikle meryem süresini dualarım hep sizlerle sizlerde benim için hep dua ettiniz çok sağolun.Canım geçmişi yeni okuyorum hamileymissin gözün aydın
Darısı bizim başımıza bol bol dua et bize
sağol canım darısı sizlere inşallah. ben 3 kala test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra adet günümde yaptım biraz daha belliydi adet geçtikten sonra tam net çizgiler belirmeye başladı çok şükür rabbime.aaaayy vallahi gebe :))))
Canım hayirli olsun allah kucagina almak nasipersin insallah gozun aydin.
adetine kac gun kala yaptin testini.
canım çok üzüldüm rabbim yerini boş koymamış buna şükür şimdiki bebiş iyi demi bi sıkıntı yok
Cok sukur bi problm yok canim pazartsi gunu gordum zipliyodu icerde) ozamna kadar cok tedrgindim smdi rahatim sukur
Ayy ne güzelll
Canimm darisi senin ve isteyen herkesin basinaa)
Cok sukur bi problm yok canim pazartsi gunu gordum zipliyodu icerde) ozamna kadar cok tedrgindim smdi rahatim sukur
Kizlar evdeki gibi giremiyorum kayinvalidemdeyim pazardonuyorum insallah evime. Esime de kavusuyorumm
Siz nasilsiniz ne var ne yok
tesekkur ederim canim darisi 2 li testte basina insallah...
Kizlar evdeki gibi giremiyorum kayinvalidemdeyim pazardonuyorum insallah evime. Esime de kavusuyorumm
Siz nasilsiniz ne var ne yok
tesekkur ederim canim darisi 2 li testte basina insallah...
cnm yazamadım sana da ya acilen çıkmam gerekiyodu. benim ense pilisi kalınlığı (NT) 1,2 mm çıktı. Önemli olan 3 mm'den fazla olmamasıymış. kan testleri de bi çıksın bakalım hayırlısıyla.
cnm yazamadım sana da ya acilen çıkmam gerekiyodu. benim ense pilisi kalınlığı (NT) 1,2 mm çıktı. Önemli olan 3 mm'den fazla olmamasıymış. kan testleri de bi çıksın bakalım hayırlısıyla.
tesekkur ederim cnm suan icin ikimizde normal Allah'ima sukurler olsun.. kanlarda insallah iyi olur.. senin az kaldi haftaya elinde insallah benimkisi 16 sinda belli olacak..
sağol canım darısı sizlere inşallah. ben 3 kala test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra adet günümde yaptım biraz daha belliydi adet geçtikten sonra tam net çizgiler belirmeye başladı çok şükür rabbime.
tesekkur ederim cnm suan icin ikimizde normal Allah'ima sukurler olsun.. kanlarda insallah iyi olur.. senin az kaldi haftaya elinde insallah benimkisi 16 sinda belli olacak..
cnm benim de 13'ünde falan belli olacak. çok fark yok aramızda.
Rabbim her daim sesimizi duyuyor. hatta sözle söylemediklerimizi bile duyuyor ama bir bildiği varki bekletiyor bizi. inşallah duaların bu ay kabul olmuştur canım. 14.günün ne zaman? buarada sen çıkacaktın galiba ben engel olmayayım. dönünce yazarsın canım
bu ayın 14 dünde gebelik testi yap dedi 8 günümm var yani inşallah duymuştur cnm
arkadaşım gözünaydın ense kalınlığı normal çıkmış, bide ben ikili testi yaptırsaydım içim rahat edicek şu iki haftada geçsede gitsem bi sıpayı görsem rahatlıycamtesekkur ederim cnm suan icin ikimizde normal Allah'ima sukurler olsun.. kanlarda insallah iyi olur.. senin az kaldi haftaya elinde insallah benimkisi 16 sinda belli olacak..
cnm benim seninde gözünaydın inşallah test sonuçlarınız da temiz çıkar...cnm benim de 13'ünde falan belli olacak. çok fark yok aramızda.
arkadaşım gözünaydın ense kalınlığı normal çıkmış, bide ben ikili testi yaptırsaydım içim rahat edicek şu iki haftada geçsede gitsem bi sıpayı görsem rahatlıycam
Allahın izniyle güzel çıkacak her şey cnm, gidene kadar stres yapıyoruz gidip görünce rahatlıyoruz. musmutlu haberlerle gelirsin sen de inşallahhh
ayy cnm sende varmı bişeyler inşallah çizgi koyulaşır. aramıza katılırsıncanııııım çok sevindim resmen koyuuuuu tebrik ediyorum darısı başımıza inşaallah,arkandan bende mi geliyorum neyybenim testleri gördün mü? hayalet çizgim vardı birdaha yapmadım yapmayacağım regl günüme kadar hakkımızda hayırlısı olsun,,
evet 2 gün önce yaptım tekrar gösereyim hayalet bir çizgi var adete 5 gün kala eşimle gördük oda arkadaşlarına sor bi demişti bi dk tekrar yükleyim az belli oluyoayy cnm sende varmı bişeyler inşallah çizgi koyulaşır. aramıza katılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?