Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminn cnm yaa bu ay olsun istiyorum artık bişey sorcam ben şimdi spor yapıyorum haftann 2 günü eğer bebiş varsa bişey olurmu gideyimmi gitmeyimmi kadar veremediim bu hafta yaptım ama ağır değildi hoca bir dahaki hafta daha ağır çalışcaz dedi kararsız kaldım

evde vardı labmen hızlı gebelik testi,bat a 3 gün var önceki sayfalarda arkadaşlar gördü,ama net olmadığı için heyecanlanmadım şuan tek duam eğer hayırlıysa regl olmamak,olursamda önümüzdeki aylar devam

Ya kızlar yaaaaaa, ben hamile kalmadan önce her gün duşumu alırdım söylemesi ayıp günde 2 kez girdiğimde olurdu duşa, bebek geldiğinden beri 2 günde 1 zorlaaaaa giriyorum duşa yaaaa, sadece ben mi böyleyim acaba? iyice tembelleştirdi beni bu küçük sıpacık :)

yakından çekilmiş olanda sanki var bir çizgi ama çok silik dikkatlibakınca gözüküyor inşallah koyulaşır canım benimm

yakından çekilmiş olanda sanki var bir çizgi ama çok silik dikkatlibakınca gözüküyor inşallah koyulaşır canım benimm

bakalım bu durum kimyasallar da da olabiliyormuş galiba hatta temuzda ben yine böyle birşey yaşadım,o yüzden beklemedeyiz mevlam görelim neyler ne eylerse güzel eyler

bakalım bu durum kimyasallar da da olabiliyormuş galiba hatta temuzda ben yine böyle birşey yaşadım,o yüzden beklemedeyiz mevlam görelim neyler ne eylerse güzel eyler

gözün aydın tatlım sen gönlünü ferah tut hayaleti gördüysen kendinide görürsün merak etme aynen sen dua et gerisini allaha bırak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…