bizde suan ayni durumdayiz..
canıııım çok sağol bakalım ne olacak son 3 günnnn
Allah kalbine gore versin. Allah dualarimizi kabul eder insallah..
valla korka korka yazdım yanlış anlar üzülürsün die ... Ama sevindim inss hamissindir bebegim yaaaadua edicem senin için
bende eşine öyle yaptım bunlari bi kutuya koydum cift cizgili testleri koydum birde bebişimin ağzından babaya bi mektup yazdım verdim ekine kutuyu isten gelince şok oldu dakikalarca ağladı
bak canim biliyordun ben tup asamasina gelmiştim artik allahtan ümit kesilmez hic tedaviye ara vermedim inat ettim geldi meleğim şükür... Esin sana destekmis ne güzel bu büyük bi nimet
Eki Görüntüle 886057 Eki Görüntüle 886058 evde vardı labmen hızlı gebelik testi,bat a 3 gün var önceki sayfalarda arkadaşlar gördü,ama net olmadığı için heyecanlanmadım şuan tek duam eğer hayırlıysa regl olmamak,olursamda önümüzdeki aylar devam
bende eşine öyle yaptım bunlari bi kutuya koydum cift cizgili testleri koydum birde bebişimin ağzından babaya bi mektup yazdım verdim ekine kutuyu isten gelince şok oldu dakikalarca ağladı
bak canim biliyordun ben tup asamasina gelmiştim artik allahtan ümit kesilmez hic tedaviye ara vermedim inat ettim geldi meleğim şükür... Esin sana destekmis ne güzel bu büyük bi nimet
amin insss balimmm beklemek çok zor rabbim isyan ettirmesin
inss canim inss olacak
bu testler gecersiz guzelim. negatif yani. benim daha belirginleri vardi ama negatifti. cunku beklemis testler yanlistir.
ama bu son gebeligimde daha yumurtlamadan 5 gun gecmisti. ben de test manyagi yapmistim. birkac saat sonra baktigimda t yeri pembeydi... yani buradaki gibi sarimsi degildi guzelim. zaten sonra da 9. gun pozitifi net sekilde gormustum.
amin insss balimmm beklemek çok zor rabbim isyan ettirmesin
bugün epey yorldum az dinleneyim artık,ben çıkayım kızlar,cevaplarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız, hoşçakalııııııınn:79::79:
hmmm sen bu konuda gerçekten tecrübelisin ve herkes sana soruyor zaten,sen böyle diyorsan muhakkak doğrudur,o zaman önümüzdeki aylara bakacağız teşekkür ederim cute
kızlar netimde sorun var gidip geliyor geç yazıyorum..... Canim bende bu ara iyice saldım saçımı taramak duş almak makyaj yapmak istemiyorum içimden gelmiyo aynaya bakıyorum sasiyorum kendime zorla yapiom
bide tamamen bunye ile alakali. kardesim mesela dogumdan sonra eski haline geldi.. halen 34-36 beden senin bunyende oyleyse eskiye donebilirsin. ki o benden fazla kilo almisti hamileliginde. belki ben cok inceydim ondan gelismis olabilirim :) benim boyum 1,73 o benden kisa
cnm ben minyonum...yapı olarak inceyim ama babamın tarafı kilo almaya müsait, anne tarafım ince...ben de kilo alabilirim ama hırslıyımdır bi anda da veririm...
estagfurullah canim.
daha bekleyelim. sonuc da adet olmadin. herkes de benimki gibi erken olmuyor zaten tatlim. olmazsa obur ay insallah
cnm nasılsın bebiş nasıl? 12. haftada öğrenmiştin di mi cinsiyetini? ben öğrenemedim aşırı hareketliydi bebişim :) umarım rahat geçiyodur hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?