Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahahhahhh çok güzell olmuş canımm
hakkaten bugün kış geldii , bebişler hala yokk
bende regli odum sabah sabah
Ayy günaydın kuruşların benimde sökülmedi bir türlü karnım ağrıyor ama gelen giden yok...
güle güle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...

e şimdi ne olacak kızlar :44::44::44:

Bence burdan devam edelim bit sorun çıkarsa yönetime mesaj yollarız hallederler en kötü birimizi seçeriz aramızda sorumlu o olur...
Liste çok önemli mi kızlar iletiler bölümüne batlarımızı yazıyorduk yaa yine öyle yaparız

günaydın bestelrin kralicesi ne güzel beste yazmışsınnnnnnn aşkoşum benimmmmmmm

evet ben alışkınım bzm kendi işimiz nakliyatçı eşim tırarımız filan varda iş yoğun olunca oda çalışıyo sıcak su torbam vardı hiç aklıma gelmedi bundan sonra koçi diye sıcak su torbası alırım cnm yanıma iyi akıl 2 gündür görüşmüyom koçişle gelsinde ısıtsın beni cnm ya çok özledim onu kıyama bide hasta olmuş akşam sesi fena geliyodu

anladım bitanem bende yaptırcam da daha önce yaptırmadım ne kadr yeter bize acaba net 1 gb fln az mı olur

ben birara 250mblık almıştım. sadece candy crash oynarken can falan isterken açıyordum. nadiren de face giriyordum. 20 gün dolmadan mı ne bitiverdi.. bu sefer 1gb alıcam. o kkya ve face yeter herhalde

Lilim çok güzel haber buuuuuu
günaydın lilimm... iş görüşmesinden olumlu cevap almadan çıkma işten
Dilketinim bugün lekenmenin 2. Günü doktor 3-4 güne sökülür dedi
92 liyim tatlım 21 bucuk bende bu ay hgs çektirdim bende ondan umutluyum biraz
Bu ay olmasa bile gelen ay çok çok umutluyum senden ben bu ay olsun da gelen aya dinlen :))
günaydın bestelrin kralicesi ne güzel beste yazmışsınnnnnnn aşkoşum benimmmmmmm
Akşam yaptım yatarken

ben birara 250mblık almıştım. sadece candy crash oynarken can falan isterken açıyordum. nadiren de face giriyordum. 20 gün dolmadan mı ne bitiverdi.. bu sefer 1gb alıcam. o kkya ve face yeter herhalde

bılmıyorum valla bitanem ya bende 1 gb yapayım dedim de olmazsa önümüzdekı ay yukseltırız demı aslanım kralicem

Allah kolaylık versin canım. biz kırk yılda bir ayrı kalmak durumunda oluyoruz o da çok zor geliyor valla ikimize de... o yüzden zordur anlayabiliyorum. tabi sen yoksun ya hasta olur tabi. gellince iyileştirirsin sen onu Allah ayırmasın canımmm hiçbirimizi kocamızdan ayrıca sıcak su torbası koyarken ağzını sıkıca kapatmayı unutma canım. ne olur ne olmaz

bende senden çoook umutluyum canım çok sağlıklı bir hamişlik gecirceksin 9 ay süren hadi bakalım umut dünyası allah tan gelen herşey kabülümüz sen evdemisin bugun tatlı kuşumm

Lilim çok güzel haber buuuuuu

Dilketinim bugün lekenmenin 2. Günü doktor 3-4 güne sökülür dedi

Bu ay olmasa bile gelen ay çok çok umutluyum senden ben bu ay olsun da gelen aya dinlen :))

Akşam yaptım yatarken

daha 2miş. 1-2 gün daha sabret canım sökülür Allahın izniyle... sonraaaa gelsin mikmikler gitsin mikmiklerr :92:

bılmıyorum valla bitanem ya bende 1 gb yapayım dedim de olmazsa önümüzdekı ay yukseltırız demı aslanım kralicem

o ne kıssss ???

bnde 93 liyim 19 yaşımda evlendim cnm bir sene 2.5 ay olmuş bu ay olmassa bana da çeker herhalde ben çektirmedim daha

hım anladım bebeğim bende 19 da evlendım 2 yıl oldu evleneli nasip bakalım bence cektir bu yolla da hamile kaln çok var inşallah sağlıklı hamilelikler olsun daha önce hic hamile kaldın mı

daha 2miş. 1-2 gün daha sabret canım sökülür Allahın izniyle... sonraaaa gelsin mikmikler gitsin mikmiklerr :92:

o ne kıssss ???

önceden 7 numara die dizi vardı orda bi oğlan sevdiği kıza dio du yıllar geçti ben hala diyorum takıntı işte

aminnn hiç sorma zor oluyo ben onu sbahtan akşama özlüyorum gelince şimdi kene gibi yapışırım bazen kapının önüne oturuyorum küçük çocuk gibi gitme diye yalvarıyorum görseniz gülmekten yerlere yatarsınız herhalde akşam işe ggidicm dedği zmn bnm surat düşüyo o akşam hiç konuşmuyorum onunla ama işi demi çalışmayana ekmek yok bu devirde mecbur çalışıcak kira elektitik su hepsi paraya bakıyo

oy kıyamam sanaa sen çalışıyor musun evde misin canım? çalışmıyorsan onun da etkisi vardır bu kadar hassas olmamın. gerçi dün benimkiyle sohbet ederken sigara içmeye gidecekti balkona gitmeeee yanımda kalll diye nazladım ben de ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…