Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallahhh hayırlısıyla gelir de minişlerimiz...ogluşun geliyor demek ki...ben de özlüyorum cnm ya görmeyince...

Kizlar nasilsinoz bakim ne yapiyosunuz

iyi cnm senden nbr

inşallahhh hayırlısıyla gelir de minişlerimiz...ogluşun geliyor demek ki...ben de özlüyorum cnm ya görmeyince...

iyi cnm senden nbr

İyi canim bende ne yapayim yarin dr randewum war tedawiye baslicaz heycanliyim bu ay umutluyum insallah saglikli gebelik elde edebilirim insallah ya

Kizlar nasilsinoz bakim ne yapiyosunuz

ben hiç iyi değilim cnm beni soracak olursan doktora gittim bugün yumoşlaarım bir tanesi ble büyümemiş pazartesi tekrar çağırdı bakacak eğer gene büyümediyse iğneye başlıcaz evde kendim yapçam 14 gün boyunca canım çok sıkkın

Kızlar tam yattım aklıma eskiden yaptığımız besteler geldi. Sonrada bir beste geldi... Yarın güne gülerek başlayın diye yazıyorum Yooook mu sipoş insafın yooook mu Bir yumyumu döllesen çooook muDost musun düşman mısın Uzaaaak mı çift çizgi bana uzzaaaak mıBebişim bana yasak mı Dost musun düşman mısın Bebişim döngüler geçiyoooooorKociş ektiğini biçiyoooorBir gel lütfeeeet Bu ne çok haaaasret Gel bebişimmm artttııııııkkBebeğim kıııış geldi Yolları karlar baaastıııııDoktorlar bııııkktııııGel bebişimmmm artıkkk

ahahahahaha süper olmuş cnm eline yüreğine sağlık inşllah gelir bebişlerimiz çok fazla bekletmeden

kızlar hayırlı sabahlar,bu bir veda olacak sanırım,bizim internet sözleşmemiz bu ay, bugün bitti ve eşim birdaha yenilemek istemiyor,uzun zamandır çok ısrar ediyorum ama ikna edemedim,

hepinizi çok sevdim çok güzel paylaşımlarımız oldu,sayfanın başındaki listeyi kopyala yapıştır yapıp yeni bir topik açabilirsiniz,çok üzgünüm size çok alışmıştım,muhakkak hakkınız geçmiştir lütfen hakkınızı helal edin ,canım topiiğimm bu sayede tanışıp farklı karakterler tanımış oldum,değişik şehirlerde aynı amaç için bu sayfada toplanan çok değerli insanlarsınız,zor zamanlarda bana çok desteğiniz oldu,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,hergün giremeden duramadığım bu safadan nasıl uzak duracağım bilmiyorum ama bildiğim tek şey sizleri çok özleyeceğim,hoşçakalııııııııııııııınnnnnn:79::79::79:

güle güle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...

e şimdi ne olacak kızlar :44::44::44:

Son düzenleme:
güle güle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...

e şimdi ne olacak kızlar :44::44::44:

günayddddın canımmmm nasılsın
topik anasız kalmışşşş

dün gece pembeler sabaha karşıda kırmızılar geldi
çoook halsizim ve yatıyorum

sen çalışıyon sanırım bebişim kolay gelsinnnn öpüyorummm çooookkkk

topiğimizi anasız mı bırakıyoosunnnn53:

sende hakkını helal et canım .hakkında hayırlısı olsun. arada belki biyerlerden girip uğrarsın belkii

geldi mi adı batasacılarrr

evet ben çalışıyorum ve kimsecikler yok burda sen dinlen canım ben de snei çoook öpüyorummm

ahahhahhh çok güzell olmuş canımm
hakkaten bugün kış geldii , bebişler hala yokk
bende regli odum sabah sabah

ahahhahhh çok güzell olmuş canımmhakkaten bugün kış geldii , bebişler hala yokk bende regli odum sabah sabah
Ayy günaydın kuruşların benimde sökülmedi bir türlü karnım ağrıyor ama gelen giden yok...
güle güle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...e şimdi ne olacak kızlar :44::44::44:
Bence burdan devam edelim bit sorun çıkarsa yönetime mesaj yollarız hallederler en kötü birimizi seçeriz aramızda sorumlu o olur... Liste çok önemli mi kızlar iletiler bölümüne batlarımızı yazıyorduk yaa yine öyle yaparız

günaydın psipsikommm dünkü şarkını çok beğendimm valla bence liste önemli değil. sizinle konuşmak için burdayım ben. dediğin gibi bir sorun olursa hallederiz zaten ben en baştaki listeden hiç takip etmedim şimdite kadar sen de hala sökülemedin ha... kaç gün oldu kuşum senin bu lekelenme???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…