bi üşengeçlik var hepimizin üzerinde yaaa, duşa girince de 1 saat çıkamıyorum ama. bazen çok hoşuma gidiyo makyaj yapmak bakımlı görünmek, bazen de amannnnnn bırak dağınık kalsın diyorum :)
cnm ben minyonum...yapı olarak inceyim ama babamın tarafı kilo almaya müsait, anne tarafım ince...ben de kilo alabilirim ama hırslıyımdır bi anda da veririm...
cnm nasılsın bebiş nasıl? 12. haftada öğrenmiştin di mi cinsiyetini? ben öğrenemedim aşırı hareketliydi bebişim :) umarım rahat geçiyodur hamilelik
Anne olmak,umut etmek demektir.Anne olmak,asla vazgeçmemek demektir.Anne olmak,hesapsızca sevmek demektir.Anne olmak,sorumluluk demektir..
Anne olmak,sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir.Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir..
Anne olmak,dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir.Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir.
Anne olmak,çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir..Anne olmak,uykusuz geceler demektir..
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir..
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir.Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir..
Anne olmak, mutluluk demektir
yasayip gorecegiz canim.. insallah verirsin kilolari.. cuteme bende bu soruyu sormak istedim sonra nedense vazgectim.. insallah bu guzel duyguyu tadarsiniz insallah..
Kizlar nasilsinoz bakim ne yapiyosunuz
İyiyim canim bende ne yapayim oturuyorum oyle yalan dunyayo izliyorumoturuyoruz canim sen ne yapiyorsun?
iyiyim cnm cok sukur. riskli gebeyim ya yatip duruyorum..
yarin bakalim kontrolumuz. 1 aydir gormedim bbegimi. ama hareketleri basladigi icin rahatim. cunku saglikli oldugunu ve yasadigini haber veriyor bana
12+5 de %90 erkek demisti. yarin 16+5... insallah kesin soyler bu kez
inşallahhh hayırlısıyla gelir de minişlerimiz...ogluşun geliyor demek ki...ben de özlüyorum cnm ya görmeyince...
iyi cnm senden nbr
İyi canim bende ne yapayim yarin dr randewum war tedawiye baslicaz heycanliyim bu ay umutluyum insallah saglikli gebelik elde edebilirim insallah ya
Ewet btanem insallahhinşallah cnm, hadi hayırlısı...Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaz hep birlikte...
Kızlar tam yattım aklıma eskiden yaptığımız besteler geldi. Sonrada bir beste geldi... Yarın güne gülerek başlayın diye yazıyorum Yooook mu sipoş insafın yooook mu Bir yumyumu döllesen çooook muDost musun düşman mısın Uzaaaak mı çift çizgi bana uzzaaaak mıBebişim bana yasak mı Dost musun düşman mısın Bebişim döngüler geçiyoooooorKociş ektiğini biçiyoooorBir gel lütfeeeet Bu ne çok haaaasret Gel bebişimmm artttııııııkkBebeğim kıııış geldi Yolları karlar baaastıııııDoktorlar bııııkktııııGel bebişimmmm artıkkk
kızlar hayırlı sabahlar,bu bir veda olacak sanırım,bizim internet sözleşmemiz bu ay, bugün bitti ve eşim birdaha yenilemek istemiyor,uzun zamandır çok ısrar ediyorum ama ikna edemedim,
hepinizi çok sevdim çok güzel paylaşımlarımız oldu,sayfanın başındaki listeyi kopyala yapıştır yapıp yeni bir topik açabilirsiniz,çok üzgünüm size çok alışmıştım,muhakkak hakkınız geçmiştir lütfen hakkınızı helal edin ,canım topiiğimm bu sayede tanışıp farklı karakterler tanımış oldum,değişik şehirlerde aynı amaç için bu sayfada toplanan çok değerli insanlarsınız,zor zamanlarda bana çok desteğiniz oldu,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,hergün giremeden duramadığım bu safadan nasıl uzak duracağım bilmiyorum ama bildiğim tek şey sizleri çok özleyeceğim,hoşçakalııııııııııııııınnnnnn:79::79::79:
güle güle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...
e şimdi ne olacak kızlar :44::44::44:
kızlar hayırlı sabahlar,bu bir veda olacak sanırım,bizim internet sözleşmemiz bu ay, bugün bitti ve eşim birdaha yenilemek istemiyor,uzun zamandır çok ısrar ediyorum ama ikna edemedim,
hepinizi çok sevdim çok güzel paylaşımlarımız oldu,sayfanın başındaki listeyi kopyala yapıştır yapıp yeni bir topik açabilirsiniz,çok üzgünüm size çok alışmıştım,muhakkak hakkınız geçmiştir lütfen hakkınızı helal edin ,canım topiiğimm bu sayede tanışıp farklı karakterler tanımış oldum,değişik şehirlerde aynı amaç için bu sayfada toplanan çok değerli insanlarsınız,zor zamanlarda bana çok desteğiniz oldu,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,hergün giremeden duramadığım bu safadan nasıl uzak duracağım bilmiyorum ama bildiğim tek şey sizleri çok özleyeceğim,hoşçakalııııııııııııııınnnnnn:79::79::79:
günayddddın canımmmm nasılsın
topik anasız kalmışşşş
dün gece pembeler sabaha karşıda kırmızılar geldi
çoook halsizim ve yatıyorum
sen çalışıyon sanırım bebişim kolay gelsinnnn öpüyorummm çooookkkk
Kızlar tam yattım aklıma eskiden yaptığımız besteler geldi. Sonrada bir beste geldi... Yarın güne gülerek başlayın diye yazıyorum Yooook mu sipoş insafın yooook mu Bir yumyumu döllesen çooook muDost musun düşman mısın Uzaaaak mı çift çizgi bana uzzaaaak mıBebişim bana yasak mı Dost musun düşman mısın Bebişim döngüler geçiyoooooorKociş ektiğini biçiyoooorBir gel lütfeeeet Bu ne çok haaaasret Gel bebişimmm artttııııııkkBebeğim kıııış geldi Yolları karlar baaastıııııDoktorlar bııııkktııııGel bebişimmmm artıkkk
Ayy günaydın kuruşların benimde sökülmedi bir türlü karnım ağrıyor ama gelen giden yok...ahahhahhh çok güzell olmuş canımmhakkaten bugün kış geldii , bebişler hala yokk bende regli odum sabah sabah
Bence burdan devam edelim bit sorun çıkarsa yönetime mesaj yollarız hallederler en kötü birimizi seçeriz aramızda sorumlu o olur... Liste çok önemli mi kızlar iletiler bölümüne batlarımızı yazıyorduk yaa yine öyle yaparızgüle güle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...e şimdi ne olacak kızlar :44::44::44:
Ayy günaydın kuruşların benimde sökülmedi bir türlü karnım ağrıyor ama gelen giden yok...Bence burdan devam edelim bit sorun çıkarsa yönetime mesaj yollarız hallederler en kötü birimizi seçeriz aramızda sorumlu o olur... Liste çok önemli mi kızlar iletiler bölümüne batlarımızı yazıyorduk yaa yine öyle yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?