sen ne is yapiodun kuzum:44:
günaydın aşkoşşş gitmediniz mi kv yeeee
güzel anlatmışsın bitanem inşşalhhh allahım daha fazla bekletmez güzel bi tedaviyle hamile kalırsın bebeğimmmmmmmmmm
hatırlatana kadar uğraştımmmmmmmm
alttan untrasonla muayne etti bnm yumoşalr oluşuyomuş amakendine güvenip biri sahaya çıkmıyomuş dr öyle dedi bnm adetlerim hep düzenliylydi şansına oluyomuşsun dedi sen kızken bile pkolumuşsun dedi bende şokkk ben hiç pkoyu düşünmemiştim hep adetleri geçikiyo diye biliyodum ama ben nadirim herhalde
inşallah aramızda bir gün var sen önce verirsin hayırlı haberi ben sonra
anladım tatlımmm bende işi bugun bırakcam birazdan net yapcam tele başka bir iş görüşmem var hayırlı sonuçlarla inşallahhhhhhhhhhhh
sen ne is yapiodun kuzum:44:
tatlım pko lu olsan görünürdü adetliyken yumurta rezervine bakıyorlar ne kadar kalmis diye.... Birde fsh ve lh hormonlarin önemli pko da normalse herşey değilsindir korkma
iyi yaptın kuzum ben de rahatladım valla hatırlamayınca sinir oluyor insan
ben de 24-25-26-27 günde bir olurum. yani belli bir düzenim yok. doktor reglinin 3.günü alttan baktı sadece. ozaman da görebilir miydi acaba?? yoksa yumurta takibinde mi görülür :26::26:
iyiyiz canım benim bende bu geceyi senin gibi geçirdim:111:
ahahahahaa
kız hani kesinleşmeden çıkmayacaktın. taktın kafaya illa hemen çıkacaksın
santraldeyim balım ben ama sor bir kere telefon çaldı mı yooookkk
kız hani is bulmadan cikmicaktin
pek bilgim yokcnm ama tahlil felan yaptırdıycan mutlaka çıkar hormonlardan belli ediyomuş pko kendiniiyi yaptın kuzum ben de rahatladım valla hatırlamayınca sinir oluyor insan
ben de 24-25-26-27 günde bir olurum. yani belli bir düzenim yok. doktor reglinin 3.günü alttan baktı sadece. ozaman da görebilir miydi acaba?? yoksa yumurta takibinde mi görülür :26::26:
tatlım pko lu olsan görünürdü adetliyken yumurta rezervine bakıyorlar ne kadar kalmis diye.... Birde fsh ve lh hormonlarin önemli pko da normalse herşey değilsindir korkma
takıntılı olunca insan hatılatana kadr uğraşıyo arkadslarıma da çok ısrar ederdim hatırlasınalr die emine yeter valla ahtılamıyoz sus artık derlerdi sonra baktılar kurtuluş yok anlatık hatırladık tmm derlerdi
ahahahahaaçok güldüm ya sen çok yasa
peş peşe gelcezzzzzzzzz çıldırtcaz topiği inşallahhhhhhhh kopcaz herkesin yüzü gülcek hayırlısıylaaa
kız hani is bulmadan cikmicaktin
pko fena bi illet canim kimsenin basina vermesin
oh içim rahatladı valla kuzum çok sağolll
telefon çalmıyor dedim şimdi telefon çaldı. keşke başka bişey dileseydim yaaa
ben de öyleyim valla sinir oluyorum hatırlamayınca. bana hatırlatıncaya kadar anlatabilirsin kuzum o yüzden
ay ne güzellll olur ama sevinç üstüne sevinçççç
ayyy çok ötüydü yat kalk bi yorganı atıyorum bi üstüme alıyorum hayla uykum arama kalkmam lazım yarın annem gelicek temizlik yapmam lazım sizin annenizde öyle mi kızlar bnm ki gelsin burası nie böle şuarayı nede yapmadın hertarafı bi inceliyo kadn bnm eve gelince temizlik manyağı olup çıkıyo ama hiç halim yok
pek bilgim yokcnm ama tahlil felan yaptırdıycan mutlaka çıkar hormonlardan belli ediyomuş pko kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?