iki çocuktan sonra böyle taş gibi kalmanin sırrını vermek ister misin bize
:)) aferin BAŞAKK :)
bende minyomumm yuppiiu ins ilerde bende böyle olurum şimdi bile yaşımdan küçük duruyorum
evet annem isini biliomus kardesiminde düğünüm günü 24 şubat aramızda uç gün var hep birlikte kutladık iyimi
Ben onlarin bu duyguyu bastirabileceklerine inanmiyorum hic kıskançlık hayat bicimi bn hic sevmem kiskanmayi ve kiskanilmayi sanki biri bogazima yapismis gibi hissediyorum öyle durumlarda özgürlügume düşkünumdurde biraz esimle evlenmemjb en büyük sebeblerinden
hiç bir sırrı yok aslında minyanum sanırım ondan kaldıki çokkkk sıkıntılar yaşadı huzuru 6 ay önce buldum aslında yinede görüntüde sıkıntı yoksada içimde biraz yıpranmışlık vardı onuda iyi bir eş ile tamir ettim şükürler olsun :)
bende minyomumm yuppiiu ins ilerde bende böyle olurum şimdi bile yaşımdan küçük duruyorum
O yipranmisliklar yas kac olursa olsun var canım ya
ne güsellll
akrep sevgilim değil ama akrabam var. ilişkilerde farklı olabilir belki dediğin gibi. sana da tam adamı gelmiş yaniiiRabbim kocanla bir ömür mutlu etsin sizi yavrularınızlaaa
neresi güzel kiiiii
bende anama cekmisin 54kilo masallahhhh.... Azicik gobusu var yumurta kafasi gibi ins gobusum ona cekmez.
bende anama cekmisin 54kilo masallahhhh.... Azicik gobusu var yumurta kafasi gibi ins gobusum ona cekmez.
Hg canım aramiza topik anasi nete giremiyor malesef ekleyemez ama aramixa katılabilirsinbeni de eleyin 23.11.2013
yaşınız çok genç maşallah allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah kızlar :) ahhh sizin yaşınızda ama bu akılla olabilseydim keşke her anınızın tadını çıkarın bence :)
kiz birde amcamin kizi var yengem dogum yapmis 23 subatta 4 gun sonra annem dogurmus onunla ikiz gibiyiz artik her yil onun kardesimin benim doğum günüm bir kutlanirdi :120: boogg
??? nedennn kırmızımı geldi
mrbbbbb hg listeye takilma aramiza katilbeni de eleyin 23.11.2013
kiz birde amcamin kizi var yengem dogum yapmis 23 subatta 4 gun sonra annem dogurmus onunla ikiz gibiyiz artik her yil onun kardesimin benim doğum günüm bir kutlanirdi :120: boogg
aayyy evlendimde kurtuldum bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?