Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen öyle güzelim bazen ne yaparsan yap kader yolunda ilerliyor değiştiremiyorsun ..seninde anne olma yaşına o karar veriyor sıkma canını hep şunu derim kişilerde kısırlık yoksa bebek zamanı allahta saklı :)sen bana bakma ben damızlık doğmuşum ceket atsan kalıyorum

gamseee sende varmı bişey batın yakın senin heralde, test yaprınmı hiç bebeğim..
Benim bu ayda negatif canim yaw

Aynwn öyle olsun bende damızlık olam yaa :))

kızlar benim mesai bitti çooook öpüyorum hepiniziii

bakalım internet alabilirsem bir de vaktim olursa girerim h.sonu gene :2::2::2:

Benim bu ayda negatif canim yaw

Aynwn öyle olsun bende damızlık olam yaa :))
üzülme tatlım ya Rabbim zamanını bekliyor..buda senin sınavın, belkide isyan ediyormu diye bekletiyor seni, inşallah en kısa zamanda sende annelik duygusunu tadarsın, hep dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diye dualarımız elbet boş dönmeyecek sende bigün anne olacaksın canım

kızlaarrr selam..
geçmişe şöyle yalandan bir göz attım da,
ben de izmirliyimmm...
32 yaşındayım veeee aslan burcuyum.. kocam da aslna burcu... ve evde 2 yavru aslanımız (kedi) vaarrr..
kasımda hamile kalmayı çok istedim, bebiş de aslan burcu olsun diye ama olmadı..

:))) ohhh hemşerim :)

bakşimdi üzüldüm izmirden ayrı kalmak zordur şimdi karda vardır orda :)

kar yok ama yagmur var, ablamla konştum sabah izmirde de yağmur varmış..
izmirden ayrı kalmak zor valla ama 2 hafta sonra geliyorum, gevreğimi hazır edin dedim :)

Kizlarrr ben geldim dr klomen wersi bgun adetin 2.gunu bugunmu basla dedi hapa yarin mi dedi unuttum yaa ufff napacam simdi :--( kizlar bu arada akrep burcu cok kiskanc demissiniz ben yengecin uzerine kiskanc gormedim eski sewgilim yengecti 4yil okula goturup getrdi camdan disari bile baktirmiyo makyaj hic yapamiyodum saclarimi bile duzlestiremiyodum dusunun o kadar kocacimin masallahi war kiskanc ewet ama cok boyle asiri degil ama kinci unutmuyo hic biseyi ama cok yufka yurekli we duygusal oturup benimle aglaya bilir :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…