kiz birde amcamin kizi var yengem dogum yapmis 23 subatta 4 gun sonra annem dogurmus onunla ikiz gibiyiz artik her yil onun kardesimin benim doğum günüm bir kutlanirdi :120: boogg
gamseee sende varmı bişey batın yakın senin heralde, test yaprınmı hiç bebeğim..Yok aramiza yeni katılmış ama neden kasim bati vermis anlamadim aralık olacakmis karistirdi sanirim
aahhh ahhh ne çektim bee
Hg canım aramiza topik anasi nete giremiyor malesef ekleyemez ama aramixa katılabilirsin
Ben 27, 5 yaşındayım sen benim yasimtken 7yasinda cocugun varmisbende tık yok :)) isim saka hersey yasanmasi gerektiği icin yaşanır sendr ikjnci baharında mutlu ol cok
aahhh ahhh ne çektim bee
Benim bu ayda negatif canim yawgamseee sende varmı bişey batın yakın senin heralde, test yaprınmı hiç bebeğim..
aynen öyle güzelim bazen ne yaparsan yap kader yolunda ilerliyor değiştiremiyorsun ..seninde anne olma yaşına o karar veriyor sıkma canını hep şunu derim kişilerde kısırlık yoksa bebek zamanı allahta saklı :)sen bana bakma ben damızlık doğmuşum ceket atsan kalıyorum
ne bilem nasil denk geldi yengemle annem planli mi yapti diye düşünüyordum bi ara ama baktım bebek hemen pat diye olmuyormuş demek ki tesadüf
ne bilem nasil denk geldi yengemle annem planli mi yapti diye düşünüyordum bi ara ama baktım bebek hemen pat diye olmuyormuş demek ki tesadüf
kızlar benim mesai bitti çooook öpüyorum hepiniziii
bakalım internet alabilirsem bir de vaktim olursa girerim h.sonu gene :2::2::2:
üzülme tatlım ya Rabbim zamanını bekliyor..buda senin sınavın, belkide isyan ediyormu diye bekletiyor seni, inşallah en kısa zamanda sende annelik duygusunu tadarsın, hep dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diye dualarımız elbet boş dönmeyecek sende bigün anne olacaksın canımBenim bu ayda negatif canim yaw
Aynwn öyle olsun bende damızlık olam yaa :))
kızlaarrr selam..
geçmişe şöyle yalandan bir göz attım da,
ben de izmirliyimmm...
32 yaşındayım veeee aslan burcuyum.. kocam da aslna burcu... ve evde 2 yavru aslanımız (kedi) vaarrr..
kasımda hamile kalmayı çok istedim, bebiş de aslan burcu olsun diye ama olmadı..
:))) ohhh hemşerim :)
evet zaten onu görünce sevindim ben de ama ben istanbuldayım şu an, eş durumundan
vaayyy özel bi yetenek kis
bakşimdi üzüldümizmirden ayrı kalmak zordur şimdi karda vardır orda :)
gülü gülü bakım optum senii
as hg :124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?