kızlar bat 18 ekim ekler misiniz eylülde soldu umutlar kısmet inşallah ekime hayırlısıyla bekleyelim bebişlerimizi....
e hani besteler? haniiiiiiiiii
Besteleri bizimle de paylaşırmisin rica etsem
selam isivuscum hoşgeldin. sen de mi ekimde bebek çalışmaları yapıyorsun? batın ne zaman?
ben de bir yandan iş yapmaya çalışıyorum ama nerdeeee.. aklım fikrim burda valla
selam isivuscum hoşgeldin. sen de mi ekimde bebek çalışmaları yapıyorsun? batın ne zaman?
Hg canim aramiza nasilsin
sahalarda bakııııımm vaar, hiç gelmeyen BATıımm varrrr, mik mik kaldı haftayaaa ne talihsiz başım varrhani benim bebişim bebişimm, pozitif çıksın testimmm çıkmazsa öbür aya gideceğiiimmmm hobaaaaa
sanırım kafalar gidiyo bende :))
sahalarda bakııııımm vaar, hiç gelmeyen BATıımm varrrr, mik mik kaldı haftayaaa ne talihsiz başım varrhani benim bebişim bebişimm, pozitif çıksın testimmm çıkmazsa öbür aya gideceğiiimmmm hobaaaaa
sanırım kafalar gidiyo bende :))
kızlar ya bişey sorucam. ben bu bebek çalışmalarına başladığımızdan beri mikmikde yeterince istekli diilim. hatta öyle ki (afedersiniz) ıslanmıyorum bile. kuru olunca da çok canım yanıyo. neden olabilir
Evet bende istiyorum. batın zaten şu an :)
unutup batımı alıcam bebemi
asıl ozaman görecek havamı
onunda yerini göbişim alacak
kadere inanırım olacak olacakkkk
nasıl amaaa
sıyırıyozzzzzzz
yok canım gün olarak. yani bir dahaki adetini hangi gün bekliyorsun? beklenen adet tarihin kaç? mesela ben bu ay 8 eylülde oldum. bir dahaki ay da 8 ekim olarak belirledim. normalde erken oluyorum ama ben yine de garanti olsun diye 8 ekim diye işaretledim bu da benim batım oluyor
kızlar ya bişey sorucam. ben bu bebek çalışmalarına başladığımızdan beri mikmikde yeterince istekli diilim. hatta öyle ki (afedersiniz) ıslanmıyorum bile. kuru olunca da çok canım yanıyo. neden olabilir
unutup batımı alıcam bebemi
asıl ozaman görecek havamı
onunda yerini göbişim alacak
kadere inanırım olacak olacakkkk
nasıl amaaa
sıyırıyozzzzzzz
hm anladım tamam :) ben 15 ekim de bekliyorum kanlıcadan teyzemi :)))))
hadi bakalım. gelmez inşallah teyzengiller
Yeni besteleriniz cok guzel kizlarrr
Album cikarticammm hepinizeee
Produktorluge el aticaaaammm.albumleriniz yok saticakkk
Mu haahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?