Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

e hani besteler? haniiiiiiiiii

Besteleri bizimle de paylaşırmisin rica etsem

sahalarda bakııııımm vaar, hiç gelmeyen BATıımm varrrr, mik mik kaldı haftayaaa ne talihsiz başım varr hani benim bebişim bebişimm, pozitif çıksın testimmm çıkmazsa öbür aya gideceğiiimmmm hobaaaaa

sanırım kafalar gidiyo bende :))

kızlar ya bişey sorucam. ben bu bebek çalışmalarına başladığımızdan beri mikmikde yeterince istekli diilim. hatta öyle ki (afedersiniz) ıslanmıyorum bile. kuru olunca da çok canım yanıyo. neden olabilir

süpersin şekerimmmm

sadece bebeği düşünüyosan konsantre olamıyosundr canım, olabilirmii:44:

Evet bende istiyorum. batın zaten şu an :)

yok canım gün olarak. yani bir dahaki adetini hangi gün bekliyorsun? beklenen adet tarihin kaç? mesela ben bu ay 8 eylülde oldum. bir dahaki ay da 8 ekim olarak belirledim. normalde erken oluyorum ama ben yine de garanti olsun diye 8 ekim diye işaretledim bu da benim batım oluyor

unutup batımı alıcam bebemi
asıl ozaman görecek havamı
onunda yerini göbişim alacak
kadere inanırım olacak olacakkkk

nasıl amaaa

sıyırıyozzzzzzz

hm anladım tamam :) ben 15 ekim de bekliyorum kanlıcadan teyzemi :)))))

canım zoraki olduğu içindir yani kendin için değil de bebeğe konsantre olduğun içindir. bak kegel egzersizi yapabilirsin. bende çok işe yaradı. özellikle de ilişkiye başlarken denersen çok faydalı oluyor. tabi gün içinde de bir iki kez yapmalısın

Yeni besteleriniz cok guzel kizlarrr
Album cikarticammm hepinizeee
Produktorluge el aticaaaammm.albumleriniz yok saticakkk
Mu haahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…