Ateslemek yetiyormus helal kız icindeki cevheri çıkardın:))ilhamı söndüremedikki geri gitsin
çünkü sen profil resmini eklemişsin. avatar yazan yere resim ekleyecektin. ikisi farklı
Ateslemek yetiyormus helal kız icindeki cevheri çıkardın:))
Offf yaa bıktım iste :))
sayenizde efenim :76:
neyden bıktım canım?
bugün okuyucu olarak kaldım hee :) azıcık bi mrb diyim bariii:126:
bugün okuyucu olarak kaldım hee :) azıcık bi mrb diyim bariii:126:
ben de bir yandan iş yapmaya çalışıyorum ama nerdeeee.. aklım fikrim burda valla
Hg canim benim niye okuyon bu topic bizim topic canlandırmak şart gittimi gelenler
bende yemeğii aradan cıkartiim dedim:) beste yapa yapa yemek yaptımmm
bende yemeğii aradan cıkartiim dedim:) beste yapa yapa yemek yaptımmm
Selam kızlar,
bende katılmak istedim aranıza..
Selam kızlar,
bende katılmak istedim aranıza..
icranım diğer topiğimizde anlatmıştım hatırlıosun dimi ? sülalede adım kısıra çıkmış haberim yoktuaynı şeyler aynı dedikodular bende de var hatta daha da fazlası...evliliğin oturduysa bebek düşünebilirsin canım bende ilk bir yıl istemedim simdi 16aydir olmuyo senin gibi pko luyum ne zaman olacagida meçhul...
iyi yapmışsın canım.. bende bi gün kuzenime gittim kahve içmeye. derken yengem geldi eee bebek yokmu filan.. düşünüoz dedim. benden sonra ewlenen kuzenimin eşi doğurmuştu. onu söledi elinizi erken tutamadınız filan dedi. neyse sonra dedi üzülme benimde 7yıl çocuğum olmadı dedi.canım bende bır yıllıgım suan...azonce ustu kapalı yazdım musaıtsen oku..yorumunu beklerım...dedıkodu zor bısey hele gorumcelerımın komsuların aaaa nıe olmuyo sorun var vs demelerı kahredıyo...enson gorumcem dr goturelım senı dedı...kı ben baska supheden gtmıstım zaten allaha sukur cok duzenlı herseyım dr dusunursen harıka yumurtan var cocuk yap dedı...en son dr gdelım bıseymı var sende dıyen gorumceme kusura bakma ama bıdaha butarz seyler duymak ıstemıyorum.cunku uzuluyorum ortada bısey yok pekı ya kardesınden sorun cıkarsa herkesın ıcınde aaa gec kaldınız cocuk yapamıyonuz mu sunun oldu bunun oldu dıyebılır mısın dedım ve kalbını kırdım
ay canım neden kv ne gidiosunki eşinle konuşsana anlat ewimde olmak istiorum düzenim bozuluo desen olmazmı :26::26:esım ozelharekat polısı gorevı bıtmıyo malesef canı sag olsun gerekırse gelmesın ama ben nıye sureklı her ay gıdıyom kayınvalıdeme sonucta evde ılk kalanda ben degılım son kalanda.hangı bırını anlatsam zor bı meslek kadınlar ıcın hele cocugu olanları dusunemıyom
Canım ben testi yaptım 2 dak gecmedi baktım
Sonra evden cıkmam gerekti normalde cope atcaktım
Atmayı unutmusum
Bugun gordum
nerdeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?