Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynı şeyler aynı dedikodular bende de var hatta daha da fazlası...evliliğin oturduysa bebek düşünebilirsin canım bende ilk bir yıl istemedim simdi 16aydir olmuyo senin gibi pko luyum ne zaman olacagida meçhul...
icranım diğer topiğimizde anlatmıştım hatırlıosun dimi ? sülalede adım kısıra çıkmış haberim yoktu

iyi yapmışsın canım.. bende bi gün kuzenime gittim kahve içmeye. derken yengem geldi eee bebek yokmu filan.. düşünüoz dedim. benden sonra ewlenen kuzenimin eşi doğurmuştu. onu söledi elinizi erken tutamadınız filan dedi. neyse sonra dedi üzülme benimde 7yıl çocuğum olmadı dedi. bi kaç koca karı şeyi söledi. gül yağını mı ne bişile yakıp aşadan içine sokuyomuşsun ben yaparım sana sen gel filan dedi. :26: böle kaldım biz düşünmüoz diorum o ne dio neyse dedim yenge Allahın takdiri.. şimdi düşünmüoz ama ilerde isterde olmazsa ozaman gelirim yaparsın. çekinmem ben böle şeylere olmuyosada olmuyo die sölerim sen rahat ol dedim kapadım konuyu.. o akşam çok ağladım üzüldüm ertesi günde topiktekilerle paylaşmıştım üzgün üzgün.. haberim yok adım çıkmış sülalede kısıra

ay canım neden kv ne gidiosunki eşinle konuşsana anlat ewimde olmak istiorum düzenim bozuluo desen olmazmı :26::26:

Canım ben testi yaptım 2 dak gecmedi baktım
Sonra evden cıkmam gerekti normalde cope atcaktım
Atmayı unutmusum
Bugun gordum

bence sizde var birşeyler daha çok yeni olduğu için belkide hemen çift çizgi çıkmamıştır.bence testi bir hafta sonra tekrarlayın.allah gönlünze göre versin.ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…