allahın ıznıyle olur nıye oyle dusunuyosun mesela ben 23 yasındayım bır yıl oldu eylulde evlılıgım bana kalsa uc sene cocuk yapmam ama esım tv etrafında cocuk gordumu ıcı gıdıyor son uc aydır hastalandım deyınce suratı dusuyodu.ıstese kandırabılır benı ben anlamam bıle ama sagolsun gızlı hamılede bırakmadı benı....eee bıde annem olmeden once torun gorsun dıyen 5 gorumcelerım vr...masallah kayınvalıdem genc benden dınc saglıklı...bulundugu muhıt daha uc aylık evlıyken aaaaa gec kalmıslar cocuk yok mu nıe olmuyo dedıkoduları cabası...ben buzaman kadar cocuk denemedım sırf bu etkenlerden dolayıda hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum.cunku stres yaptım kendıme..allahın takdırı ama benım durumum zor kızlar ne onerırsınız fıkrın ız varmı.
ins canim ...bekliyoruz cani...ne zaman.gidiyorsun
16.00 da ama yoktur bence
Test bekliyince bozulmustur
walla iyiyiz canım sen nasılsın? hayırlı cumalar
aynı şeyler aynı dedikodular bende de var hatta daha da fazlası...evliliğin oturduysa bebek düşünebilirsin canım bende ilk bir yıl istemedim simdi 16aydir olmuyo senin gibi pko luyum ne zaman olacagida meçhul...
Canım bence sen mantıklı bir kızsın
Cocuk tamam iyide
O cocuk dogdugu zaman hep sizinle kalacak omur boyu
Bence bi 2-3 sene evlilik oturmalı sonra cocuk olmalı
25 yas mesela gec değilki cocuk için
Bi beraber yiyin için gezin sonra cocuk zaten olur
aynı şeyler aynı dedikodular bende de var hatta daha da fazlası...evliliğin oturduysa bebek düşünebilirsin canım bende ilk bir yıl istemedim simdi 16aydir olmuyo senin gibi pko luyum ne zaman olacagida meçhul...
tsk ederım bende oyle dusun uyorum esıme cok asıgım ızmır kskden cıkıp evlendım gorevı dolayısıyla dogudayım..burasıda guzel.ama ozlem bıyana....esım meslegınden dolayı yırmı gun varsa bır ay yok...ben bu sure zarfında kayınvalıdemdeyım...gttıgım yer dogunun bır ılcesı kucumsemıyorum ama ılk gunden cocuk dedıler komsulardan tut herkes.zorlandıgım noktalar var...bulundugum yer bıze uygun degıl hep stres tek basıma hareket edemıyorum esım pınpırıklı...eeeee koca pek yok hamıle kaldım heryere esımımı beklıcem.oda olmaz amacım dedıgınız gbı gezmek tadını cıkarmak en azından bulundugum ılı cozmem lazım.ama bu stresımı yenemıyorum.esımıde anlamıyorum hastalandım deyınce uzuluyo kı cocuk ıcın ugrasmadık...hem caba yok ısrar yok ama uzuluyo olsun ıstıyo...nasıp ınanın kendı tarafım sızınle benımle aynı fıkırde ama karsı taraf hastalık varmıs yasımız gecmıs gbı davranıyo uzuluyorum
Canım dogu olunca onlara gec gibi gelmeside normal
Esin ne iş yapıyor sen onunla gidemiyormusun?
Keske gidebilsen guzel olurdu
okudum canim iki aylik gelinken kv bana cocuk yokmu daha dedi ki biz daha iliskiye bilr girememistik o zaman esim agzinin payini verdi annr biz şimdi düşünmüyoruz oldugunda soyleriz ogrenirsiniz zamanı var dedi...bir daha kimse bisey diyemedi ama disardan herkes sanki ilk gunden beri cocugum olmuyomuş gibi bakıyorlar haa bu arada dogu bati ile ilgili değil be canım ben konyaliyim geri kafali olduklari icin düşünseler vercek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakta olmayinca olmuyor
Kızlar ben kaçayım işlerim vat yine gelirim anacim...baaaay[/Qgorusuruz canım
Herkss uyuyo heralde sessiz olalım siiistselam kızlar yemekteydim yeni geldim. nasıl gidiyor???
Herkss uyuyo heralde sessiz olalım siiist
Aman tanrı m :)) ilham dun heldi masalah masallah gitmesin geri inşallahvalla sabah da böyleydi ben uyansırdım herkesi
ü-ürrü-üüüüüüü
öğlen oldu uyanın gariiiiiiiiiii
kocalar evde bekler siziiiiiii
Allah seni bildiği gibi yapsın kıss emi :90::90:ben hsg de cektirdim canim 3hafta once korkma yaa olacak bunlar daha neler yasacagim allah bilir bunlari yasayamatan nasil dogum yapcak kuzum doguma alistirma yapiyorumsanki bebegin geldiği varda
iyide ben sanki bişi anladım tutunamadı kisen bi kez kaldin yine olur...ben hiç hamislik yasamadim 16aydir ben öleyim o zaman
allahın ıznıyle olur nıye oyle dusunuyosun mesela ben 23 yasındayım bır yıl oldu eylulde evlılıgım bana kalsa uc sene cocuk yapmam ama esım tv etrafında cocuk gordumu ıcı gıdıyor son uc aydır hastalandım deyınce suratı dusuyodu.ıstese kandırabılır benı ben anlamam bıle ama sagolsun gızlı hamılede bırakmadı benı....eee bıde annem olmeden once torun gorsun dıyen 5 gorumcelerım vr...masallah kayınvalıdem genc benden dınc saglıklı...bulundugu muhıt daha uc aylık evlıyken aaaaa gec kalmıslar cocuk yok mu nıe olmuyo dedıkoduları cabası...ben buzaman kadar cocuk denemedım sırf bu etkenlerden dolayıda hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum.cunku stres yaptım kendıme..allahın takdırı ama benım durumum zor kızlar ne onerırsınız fıkrın ız varmı.
haklısın şekerimCanım bence sen mantıklı bir kızsın
Cocuk tamam iyide
O cocuk dogdugu zaman hep sizinle kalacak omur boyu
Bence bi 2-3 sene evlilik oturmalı sonra cocuk olmalı
25 yas mesela gec değilki cocuk için
Bi beraber yiyin için gezin sonra cocuk zaten olur
Aman tanrı m :)) ilham dun heldi masalah masallah gitmesin geri inşallah
Bisi sorcam benim resmim niye görünmüyor yaaavalla sabah da böyleydi ben uyansırdım herkesi
ü-ürrü-üüüüüüü
öğlen oldu uyanın gariiiiiiiiiii
kocalar evde bekler siziiiiiii
Bisi sorcam benim resmim niye görünmüyor yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?