Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım bence sen mantıklı bir kızsın
Cocuk tamam iyide
O cocuk dogdugu zaman hep sizinle kalacak omur boyu
Bence bi 2-3 sene evlilik oturmalı sonra cocuk olmalı
25 yas mesela gec değilki cocuk için
Bi beraber yiyin için gezin sonra cocuk zaten olur

tsk ederım bende oyle dusun uyorum esıme cok asıgım ızmır kskden cıkıp evlendım gorevı dolayısıyla dogudayım..burasıda guzel.ama ozlem bıyana....esım meslegınden dolayı yırmı gun varsa bır ay yok...ben bu sure zarfında kayınvalıdemdeyım...gttıgım yer dogunun bır ılcesı kucumsemıyorum ama ılk gunden cocuk dedıler komsulardan tut herkes.zorlandıgım noktalar var...bulundugum yer bıze uygun degıl hep stres tek basıma hareket edemıyorum esım pınpırıklı...eeeee koca pek yok hamıle kaldım heryere esımımı beklıcem.oda olmaz amacım dedıgınız gbı gezmek tadını cıkarmak en azından bulundugum ılı cozmem lazım.ama bu stresımı yenemıyorum.esımıde anlamıyorum hastalandım deyınce uzuluyo kı cocuk ıcın ugrasmadık...hem caba yok ısrar yok ama uzuluyo olsun ıstıyo...nasıp ınanın kendı tarafım sızınle benımle aynı fıkırde ama karsı taraf hastalık varmıs yasımız gecmıs gbı davranıyo uzuluyorum

aynı şeyler aynı dedikodular bende de var hatta daha da fazlası...evliliğin oturduysa bebek düşünebilirsin canım bende ilk bir yıl istemedim simdi 16aydir olmuyo senin gibi pko luyum ne zaman olacagida meçhul...

canım bende bır yıllıgım suan...azonce ustu kapalı yazdım musaıtsen oku..yorumunu beklerım...dedıkodu zor bısey hele gorumcelerımın komsuların aaaa nıe olmuyo sorun var vs demelerı kahredıyo...enson gorumcem dr goturelım senı dedı...kı ben baska supheden gtmıstım zaten allaha sukur cok duzenlı herseyım dr dusunursen harıka yumurtan var cocuk yap dedı...en son dr gdelım bıseymı var sende dıyen gorumceme kusura bakma ama bıdaha butarz seyler duymak ıstemıyorum.cunku uzuluyorum ortada bısey yok pekı ya kardesınden sorun cıkarsa herkesın ıcınde aaa gec kaldınız cocuk yapamıyonuz mu sunun oldu bunun oldu dıyebılır mısın dedım ve kalbını kırdım

Canım dogu olunca onlara gec gibi gelmeside normal
Esin ne iş yapıyor sen onunla gidemiyormusun?
Keske gidebilsen guzel olurdu

Canım dogu olunca onlara gec gibi gelmeside normal
Esin ne iş yapıyor sen onunla gidemiyormusun?
Keske gidebilsen guzel olurdu

esım ozelharekat polısı gorevı bıtmıyo malesef canı sag olsun gerekırse gelmesın ama ben nıye sureklı her ay gıdıyom kayınvalıdeme sonucta evde ılk kalanda ben degılım son kalanda.hangı bırını anlatsam zor bı meslek kadınlar ıcın hele cocugu olanları dusunemıyom

okudum canim iki aylik gelinken kv bana cocuk yokmu daha dedi ki biz daha iliskiye bilr girememistik o zaman esim agzinin payini verdi annr biz şimdi düşünmüyoruz oldugunda soyleriz ogrenirsiniz zamanı var dedi...bir daha kimse bisey diyemedi ama disardan herkes sanki ilk gunden beri cocugum olmuyomuş gibi bakıyorlar haa bu arada dogu bati ile ilgili değil be canım ben konyaliyim geri kafali olduklari icin düşünseler vercek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakta olmayinca olmuyor

Ohooo kızlar bi çıktım gene ciddi konulara dalmissiniz heyy sallayin kim nederse desin hersey yaradandan şimdi toplanin bakem :)) mikmikte mikmik mikmik yoksa gelemez minik siz beste yapın hadi bakalim bide bugun börek çörek tatli cay getirecekler nerde bakalım kacaklar kandirdilarmi bizi

ben hsg de cektirdim canim 3hafta once korkma yaa olacak bunlar daha neler yasacagim allah bilir bunlari yasayamatan nasil dogum yapcak kuzum doguma alistirma yapiyorumsanki bebegin geldiği varda
Allah seni bildiği gibi yapsın kıss emi :90::90:

sen bi kez kaldin yine olur...ben hiç hamislik yasamadim 16aydir ben öleyim o zaman
iyide ben sanki bişi anladım tutunamadı ki bir tür kimyasal gebelik işte

ahh canım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.. ne diyimki :26:
ama sen daha çok yenisin ve yaşın çok genç.. bende senle aynı yaşta ewlendim ve bende ksk liyim buarada
sen zaten bi alışma zorluğu sitresi çekmişsindir ksk nerde doğunun bilmem neresi nerede yanlış anlama bende küçümsemiorum ama buranın rahatlığına benzemez demek istiorum. onun için tmm korunma ama takmada geleceği zaman gelsin.. sen eşinle beraberliğinin tadını çıkar.. aşkını doya doya yaşa.. sonra ewlilik oturuna kadarda zaten olmuş olur Rabbimin izni ile

haklısın şekerim
buarada inşallah hamişsindir
güzel haberlerini beklioruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…