16 si..ama 14 uyapicam testlericanım senin ne zaman adet tarihin
16 si..ama 14 uyapicam testleridr umu aradim bugun ortadan catliycam meraktan dedim pzrtsi git kan tahlili yaptir bakalim dedi ama14 unu bekliycem ben
Benim kirmizilarda geldi haftaya mik mik gunum canim yufiii bebislerimiz suanda babalarinda sonra annelerine gelicekler :-D:-D:-D
iyiyim cnm benim regli hala devam ediyor ya az az geliyo beni sinir ediyo bitsede bir an önce yeni maçlara gece sporuna başlasakkk
hgdinnn iyiyiiz cnm sen nassılsınn
gelcekmis cookkk yakindaaa
siz çok sık gidiyosuzya ne böyleya her zamn olurmu öyle kv iyi olsa bari uzakta olmak en iyisi
seninki tek başına mı gelcek aşk olsun arkadaşı yanında gemiycek mi
bende çok seviyorum ama bilmiyorum sadece tığ oyası biliyorum örgüyü biliyodum unuttum öğrenmek lazım tekrar bebişim gellecek işlahh giydirecem
her zaman canım nedmek !!! inşallah bebişin senledir cnm !!!! inşallah rabbim gönlüne göre verir!!!!!!
Gercekler ama dimi yawrum yaaa :-Dişalah cnm alemsinya
Tsk ederim tatlimmm hemen gelsin ama yanliz degil butun arkadslrini toplasin gelsin
Arkadaslarini toplasin gelsin dedim kuzum
Bebeim bu lafina bende katiliyorum benim kv ilede kendi annemlede aramda 7km war tam ortadayim ben sans iste :-D
Gercekler ama dimi yawrum yaaa :-D
Yarın sonucu yazarım buraya iyi veya kötü
evet şanslısın canım bencedeçoğu evlilikklerde sorun ailelerden doğuyor cnm yoksa evde tartışma kolay kolay olacağını sanmıyorum ben !!! çok yaşadım bu durumu son beş yıldır öyle ailelerde ilgili ufak bir kavgamız olmadı şükürr
Biz bu ara cok tartiaiyoruz simdide kusum konusmuyorum gene hergun bisiden tartisiyoruz o cok gergin is yerinde birilerine kiziyomus bende ona kiziyorum derken tartisiyoruz
Kızlar cvp gec yaziyorum kusura bakmayim bi taraftan hazırlandım esim alusveris yapcakmis kv lere sonra cikcaz yolabu smile çok gülüyorum ya
su an tam beni anlatio bu smileee
tatlım alttan almaya çalış işte sorunları varsa eğer !!! böylelikle sna odaklanmış olur huyuna git bu aralar sonra da o senin huyuna gider...
önemli değil cnm !!! kolay gelsin canım !! iyi yolculuklar ....bencede çok komikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?