canım İzmirliyim konakta doğdum ama eşimin işi gereği antalyada oturuyorum..
ayyy hamişsinnnnnnnn kutlarımmm cnm tebrik ederimm.............
rica ederim cnm nedemek doğal yolla mı oldu cnm ilaç filan mı kullandın???
Yaa geriye donuk bakamiyorumkimin agzinda yara cikmistiiii ..benim dilimde cikti bugun iki tane bembeyaz ufff
Yaa geriye donuk bakamiyorumkimin agzinda yara cikmistiiii ..benim dilimde cikti bugun iki tane bembeyaz ufff
Cnm izmirin neresndendin sen
Nutez hoşgeldin aramıza bugün yazdıklarını okudum evlatlarını bırakmaman sahip çıkman onlar için söylediklerin beni duygulandırdı...Karsiyakaliyim karsiyakadayim canim :)
Iyiyim kuzucuk doktora gitmişsin yanlış okumadıysam...Kizlar nasilsinizz bakim
geçmişi okuyodum canım, yatmadan bi bakayım dedim ..sen nasılsın, geçen gün iyi değilim diye yazmışsın sana nazarımız mı değdi kuzumBrjl nasılsınız kuzummm
Ya regl olcam ya onun gerginliği sanırım çok çabuk kırılır oldum hassas oldum aslında hiç böyle değildim neden anlamadım :)geçmişi okuyodum canım, yatmadan bi bakayım dedim ..sen nasılsın, geçen gün iyi değilim diye yazmışsın sana nazarımız mı değdi kuzum
Iyiyim kuzucuk doktora gitmişsin yanlış okumadıysam...
regl gerginliği hamilelikte tavan yapıyor sende bilirsin..regl zamanı gelince normal bişeye bile sinirleniyorsun..Ya regl olcam ya onun gerginliği sanırım çok çabuk kırılır oldum hassas oldum aslında hiç böyle değildim neden anlamadım :)
Karsiyakaliyim karsiyakadayim canim :)
Canım hayırlısı olsun... Hadi bakalım böyle hazır olmana çok sevindim :) gelecekler tabikiiiiEwet btanem klomen werdi yarin baslicam umutluyum bu ayy bebeim ya insallah saglikla gelecek bebeklerimiz inaniyrum senin kirmizilar geldimi
Progesteron diyorum tek suçlusu o :)))))))))regl gerginliği hamilelikte tavan yapıyor sende bilirsin..regl zamanı gelince normal bişeye bile sinirleniyorsun..
Kizlar nasilsinizz bakim
LililiiiiimmmmmmTmm cnm benim bende izmirliyim
Brjl nasılsınız kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?