hoşgeldin lilimmmm ne yaptın evdemsinin sende seviliyosnnnnnnnnn
Gunaydin askoslar gecmisi okudum topladim geldimmmmmm siz varya siz cooook seviliyorsunuz
sağol tatlımmm inşallahhhayırlısı olsun esracım...
bende akmıştım ov testeri ama ben pkoluymuşum meğer o zmn hiç tam koyu olmuyodu bende hep silik yada biraz daha koyu inşllh olur cnm bu ay umudunu yitirme pozitif ol
hayırlısı olsun Esrammm... 2 gün regli az değil mi kuzum?
günaydın canım nasılsın??
sen de kuşum özleniyorsun daaasorumu cevaplamamışsın ama iş görüşmen nasıl geçti baby? bir de okudum göğsünden süt gelmeye başlamış onun için doktora gidebildin mi?
Günaydın canımmm,
sen de cok seviliyorsun.
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNN 4 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNNNNN
sağol tatlımmm inşallahh
şadiyem pko ne :26: bende bundan aylar önce hatta kimyasal gebelik geçirmeden ewel almıştım ov. testini ama bendede 2. çizgi ilk çizgi kadar çoookk koyu çıkmamıştı. belirgin net ama okadar aşırı koyu değildi. acep bendemi pkoluyum ki :26:
Bakalimm kusum neler olcak benim bu ay hormonlar yukseldi olumsuz gibi ama olsun umidimi kesmedim
di mi ama? sonuçta stres yapmamam lazım...
şimdi oraları değil cnm kendini düşün...
var o verdikleri ultrason kâğıdında. EFW değeri bebeğin gramı oluyo
Ayni duygulari hissediyoeuz çünkü gelmeyince merak ediyorum seni aramizdaki cekim farkli
Kıyamam yaa diyeceğimi bilemedim walla dualarimdasin canjm
Sipam iste yaa nazlancak ve sonra yumuk yumuk elleri olan bi bebis gelcek dunyaya
geçmiş olsun kuşummmmmm...ilaç almak istemiyosan benim mükemmel karışımı yap işe yarıyo...
valla kızlar söylenecekleri o kadar güzel ifaede etmiş ki aynı şeyleri tekrarlamıcam ben. bu ara dualarım çok hızlı kabul oluyo sanırım, tek sölicem Rabbim en kısa zamanda senin de kızların da yüzünü güldürsün inşallahhhhh
duaların kabul oldu desenecanım o adam için de kendini suçlama sen ona bişey olsun istemedinki sonuçta
inşallah canımın içiiii........ seni çok seviyorum unutma
cnm ben hepinize o kadar çok dua ediyorum ki...ben gelin mevlütümde burdaki kızların isimlerini tek tek saydım içimden, duama 50 kişi amin dedi. tamam dedim Rabbim nasip edecek hepimize anneliğe, bi baktım o dua zamanı ben hamişmişim bilmiyodum tabi, hamileleri duyunca musmutlu oluyorum Allah benim dualarıma cevap veriyo diye...
günaydın canım nasılsın??
sen de kuşum özleniyorsun daaasorumu cevaplamamışsın ama iş görüşmen nasıl geçti baby? bir de okudum göğsünden süt gelmeye başlamış onun için doktora gidebildin mi?
Gunaydın canım.
ben biraz keyifsiz gibiyim bugun.
Sen nasılsın???
kızçeler yaaa bnm bu gögüslerim yumurtlamadan beri ağrıyo o zmn hfifti şimdi fazlalaştı yanlarında dün servis felan yaparken az koşturdum evde nasılsızladı bide taş gibioldular bu durumdan bizim bey çok hoşnut her zmn böyle olsa diye ben acı çekiyom o keyifff allahım normallde e fazla küçük değiller yanii acaba iğne kullandımbu ay omu yaptı ki hiç gögüslerim ağrımaz dı
Esrammmmm sadiyemmmm lilimmmm hasretimmmm hg canlarimmm :124::124::124:
Evdeyim yataktayim dun uydan once hastaldim halsizim biraz
canimmm pardon ya rahim filmine kadar herşey yaptirdim diyince ben yanlis idrak etmişim biraz sabır canım biliyorum çok zor..ama beni bi düşün umut olur belki
pazartesi uyku mahmurluğu var canım ben de. sen neden keyifsizsin?
iğne olayını bilmiyorum canım ama hamilelik göğüslerdeki şişkinlikle belli oluyormuş en çok :26:
Kzlar allahin izniyle sonnnn 4
Cnm is gorusmesi salı ya kaldi adam sehir disina gitmis sut olayi benim zaten hormonlar yuksekti onda. Cnm regl olursam ilaca basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?