Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin askoslar gecmisi okudum topladim geldimmmmmm siz varya siz cooook seviliyorsunuz

Günaydın canımmm,
sen de cok seviliyorsun.
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNN 4 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNNNNN

hayırlısı olsun esracım...
sağol tatlımmm inşallahh

bende akmıştım ov testeri ama ben pkoluymuşum meğer o zmn hiç tam koyu olmuyodu bende hep silik yada biraz daha koyu inşllh olur cnm bu ay umudunu yitirme pozitif ol

şadiyem pko ne :26: bende bundan aylar önce hatta kimyasal gebelik geçirmeden ewel almıştım ov. testini ama bendede 2. çizgi ilk çizgi kadar çoookk koyu çıkmamıştı. belirgin net ama okadar aşırı koyu değildi. acep bendemi pkoluyum ki :26:

Gunaydın canım.
ben biraz keyifsiz gibiyim bugun.
Sen nasılsın???

kızçeler yaaa bnm bu gögüslerim yumurtlamadan beri ağrıyo o zmn hfifti şimdi fazlalaştı yanlarında dün servis felan yaparken az koşturdum evde nasılsızladı bide taş gibioldular bu durumdan bizim bey çok hoşnut her zmn böyle olsa diye ben acı çekiyom o keyifff allahım normallde e fazla küçük değiller yanii acaba iğne kullandımbu ay omu yaptı ki hiç gögüslerim ağrımaz dı

Günaydın canımmm,
sen de cok seviliyorsun.
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNN 4 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNNNNN

Bakalimm kusum neler olcak benim bu ay hormonlar yukseldi olumsuz gibi ama olsun umidimi kesmedim

polikistik over yumurta tembelliği kendiliğinden nadir çalışıyolar dr kontrolü altındayım bnm hiç tam koyu çıkmamıştı hep ona yakın ama silik çıkıyodu sen dr gitmedin mi hiç

Bakalimm kusum neler olcak benim bu ay hormonlar yukseldi olumsuz gibi ama olsun umidimi kesmedim

Kesme tabi bebeğim
vercez bu ay haberleri inşallah peşpeşe
Ben de cumRTESİ YAPCAM.esşime pazar dedim.
olumlu olursa cumartesi surprız hazırlıycam eşime

Saol bitanemmm

Insallah minikbebisimm amin canimm

duaların kabul oldu desene canım o adam için de kendini suçlama sen ona bişey olsun istemedinki sonuçta

inşallah canımın içiiii........ seni çok seviyorum unutma

Bene seni , sizleri cok seviyorummm

Ne kadar güzel etmişsin.. Ben bi bebeğimi kaybettim yeni evli sayılırım hiç beklemedim anlamadan gebe kalmıştım ama Rabbim demekki hayırlısın böyle vermiş kürtaj oldum.. İnşallah bir daha aynı şeyi yaşamam.. Güzel kalbine göre versin Allah herşeyi canım.. Hayırlı güzel sağlıklı bir gebelik diliyorum..

Cnm is gorusmesi salı ya kaldi adam sehir disina gitmis sut olayi benim zaten hormonlar yuksekti onda. Cnm regl olursam ilaca basliycam

Gunaydın canım.
ben biraz keyifsiz gibiyim bugun.
Sen nasılsın???

pazartesi uyku mahmurluğu var canım ben de. sen neden keyifsizsin?

iğne olayını bilmiyorum canım ama hamilelik göğüslerdeki şişkinlikle belli oluyormuş en çok :26:

pazartesi uyku mahmurluğu var canım ben de. sen neden keyifsizsin?

iğne olayını bilmiyorum canım ama hamilelik göğüslerdeki şişkinlikle belli oluyormuş en çok :26:

Bilmiyorum ki canım.
Açım ondan olabilir :)
bide bata az kaldı korkuyorum.aranızda benden çok bekleyen yok sanırım ((

Kzlar allahin izniyle sonnnn 4

ay hadi hayırlısı lilitimmm güzel haberler veririnde halay çekeriz oynarız burda inşallahhh :124::124::124::124::124::124::124:

hayırlısı olsun Esrammm... 2 gün regli az değil mi kuzum?

sağol dilketinimmm.. walla nettede araştırdım dra da sordum normal dedi. çünkü 2 gün ama baya baya geliodu. zaten eğer kötüse bile buay 4 güne çıktı. :26: demekki buay normal

Cnm is gorusmesi salı ya kaldi adam sehir disina gitmis sut olayi benim zaten hormonlar yuksekti onda. Cnm regl olursam ilaca basliycam

her ikisi için de hayırlısı olsun bitanemmmm. ama bak en azından sorunlar ortaya çıktı ve en kısa zamanda da çözülecek inşallah ve sen de haıylrısıyla bebeğine kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…