oooo supersin canim ins daha cok verirsin....aman diyim bata kadar bekle test icin azicik kaldi zaten
cat ignesinin etkusi olarak yaşadım ben daha önce bu göğüs ağrısı olayını sen belirtilere takılma batını bekle ignenin iceruginde bhcg var zaten o yüzden olabilir... Benim cicisler sismedi agrimadi uclari kasindi battan sonra feci acimaya basladi
himm öyleyse bisey diyemucem cat ignesi oldun diye aklimda kalmista
ay hadi hayırlısı lilitimmm güzel haberler veririnde halay çekeriz oynarız burda inşallahhh:124::124::124::124::124::124::124:
sağol dilketinimmm.. walla nettede araştırdım dra da sordum normal dedi. çünkü 2 gün ama baya baya geliodu. zaten eğer kötüse bile buay 4 güne çıktı. :26: demekki buay normal
her ikisi için de hayırlısı olsun bitanemmmm. ama bak en azından sorunlar ortaya çıktı ve en kısa zamanda da çözülecek inşallah ve sen de haıylrısıyla bebeğine kavuşacaksın
Yatamam kusum evde isim. Coook dun istira etttim gece yatak odasi halim batti onlari halletcem
hayir olsun ins o batmalar canim az kalmis
cnm ben hepinize o kadar çok dua ediyorum ki...ben gelin mevlütümde burdaki kızların isimlerini tek tek saydım içimden, duama 50 kişi amin dedi. tamam dedim Rabbim nasip edecek hepimize anneliğe, bi baktım o dua zamanı ben hamişmişim bilmiyodum tabi, hamileleri duyunca musmutlu oluyorum Allah benim dualarıma cevap veriyo diye...
cnm ben zaten gidecekleri kişiyi de tanımıyorum ki, ben yine kötü bişi de geçirmedim içimden sadece gelemese bana dedim. ama öyle olunca üzüldüm benim içimden geçen mi adamcağıza sebep oldu diye... bu ara çok teşbih çekip dua ediyorum, isimlerinize tek tek 100 tane Ya Allah Ya Hu çekecem.
eşime mesaj çektim. baksın ultrason kağıdına eğer varsa yazarım canım...
Ne kadar güzel etmişsin.. Ben bi bebeğimi kaybettim yeni evli sayılırım hiç beklemedim anlamadan gebe kalmıştım ama Rabbim demekki hayırlısın böyle vermiş kürtaj oldum.. İnşallah bir daha aynı şeyi yaşamam.. Güzel kalbine göre versin Allah herşeyi canım.. Hayırlı güzel sağlıklı bir gebelik diliyorum..
2 yıl 8 gün....................
ayyyyy inşlahh bu ay herkez beni hamiş görüyomuş annenem komşumuz filan bende civciv gördüm hadi hayırlısı cumartesi yapcam bend e testiii
İnsallah askosumm guzel haberler bende duymak istiyrum artik halay cekcez yakinda sercen89 ve msa sonuclariyla doycaz halaya
Evt cnm sorunlarimi ogrendimmm allahn izniyle onlarida cozcem bebbislrr kosa kosa gelcek annesine sutu hazir gelsin emsin yaniii
himm öyleyse bisey diyemucem cat ignesi oldun diye aklimda kalmista
Tamam hayatım inşallah toplamda 4 çizgi eder :)))))))))
geçmiş olsun lilimmmmm bebeagmmmm benim ozledim kis seniii
üşüttün o zmn sıkı giyin cnm hasta hasta nasıl yapıcan oyyyy kıyamam annem filan yanında değil mi
yazmıyormuş canım ultrasonda..
Güzel kalpli arkadasim tüm dualarimiz kahul olsun ins
ya burda 35 gram falan diyo ama benimki 60 gram. merak ettim hangisi normal :)
teşekkür ederim cnm, Rabbim hayırlı evlatlar versin hayırlı zamanlarda. olacak inşallah, sen kalbini ferah tut.
bayağı olmuş canım. Rabbim sabrının mükafatını en yakın zamanda versin inşallah
inşallah hamilesindir Şadiyemmm
delü kızz
bayağı olmuş canım. Rabbim sabrının mükafatını en yakın zamanda versin inşallah
inşallah hamilesindir Şadiyemmm
delü kızz
bende orda yazan çoğu şeyi anlamadım. crl bi yerde 145 diyor bir yerde 69 diyor. dr 69 dediği için boyunu anladım da diğeri ne o zaman? çözeriz yakında canım..
hayir olsun ins o batmalar canim az kalmis
İnsallah kusum beraber nice mutlu haberler veririz insallah doguma beraber gidr catir catir dogururuz
Bende ozledim askosum yaaaaa kv ye gidince ayri kaliyoruz. Senin takvimi yazmak isterdim ama gorunmuyor balımm
Evt usuttum sanirim tatlim annem uzakta ben denizli o izmirde 3 saat mesafe var bugun dinlenemem yarin dinlenirim kuzum
bakarız internetten cnm hepsine...bebeğin eşinin de boyuna ve gramına bakılıyo sanırım onlar da olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?