Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oooo supersin canim ins daha cok verirsin....aman diyim bata kadar bekle test icin azicik kaldi zaten

Evet canım.Cumartesi yapacam inşallah.Ama çok zor sabretmek ya.Belirtilerden de emin olamıyorum. :26::26::26:Batmalarım var ama.Soldan soldan.

ben çatlatma iğnesi kullanmadım bnm ki kendiliğinden çatladı takılmıyorum zaten ben cumartesiyi bekliyorum

İnsallah askosumm guzel haberler bende duymak istiyrum artik halay cekcez yakinda sercen89 ve msa sonuclariyla doycaz halaya
her ikisi için de hayırlısı olsun bitanemmmm. ama bak en azından sorunlar ortaya çıktı ve en kısa zamanda da çözülecek inşallah ve sen de haıylrısıyla bebeğine kavuşacaksın

Evt cnm sorunlarimi ogrendimmm allahn izniyle onlarida cozcem bebbislrr kosa kosa gelcek annesine sutu hazir gelsin emsin yaniii

Güzel kalpli arkadasim tüm dualarimiz kahul olsun ins

eşime mesaj çektim. baksın ultrason kağıdına eğer varsa yazarım canım...

ya burda 35 gram falan diyo ama benimki 60 gram. merak ettim hangisi normal :)

teşekkür ederim cnm, Rabbim hayırlı evlatlar versin hayırlı zamanlarda. olacak inşallah, sen kalbini ferah tut.

2 yıl 8 gün....................

bayağı olmuş canım. Rabbim sabrının mükafatını en yakın zamanda versin inşallah

ayyyyy inşlahh bu ay herkez beni hamiş görüyomuş annenem komşumuz filan bende civciv gördüm hadi hayırlısı cumartesi yapcam bend e testiii

inşallah hamilesindir Şadiyemmm

delü kızz

himm öyleyse bisey diyemucem cat ignesi oldun diye aklimda kalmista

yok ben klomen kullandığım ilk ayda dr çatlamış dediydi hatta bana bil göstermişti kanalları bu ayda büyüdüğü zaman ilişki günü verdi birdahaki gittiğimde çatlamış bişey vermiyorum dedi ani bnm kiler büyüyünce çatlıyolarda kendileri büyümüyolar

Tamam hayatım inşallah toplamda 4 çizgi eder :)))))))))

İnsallah kusum beraber nice mutlu haberler veririz insallah doguma beraber gidr catir catir dogururuz
geçmiş olsun lilimmmmm bebeagmmmm benim ozledim kis seniii

Bende ozledim askosum yaaaaa kv ye gidince ayri kaliyoruz. Senin takvimi yazmak isterdim ama gorunmuyor balımm
üşüttün o zmn sıkı giyin cnm hasta hasta nasıl yapıcan oyyyy kıyamam annem filan yanında değil mi

Evt usuttum sanirim tatlim annem uzakta ben denizli o izmirde 3 saat mesafe var bugun dinlenemem yarin dinlenirim kuzum

yazmıyormuş canım ultrasonda..

ölçmemiştir o zaman doktor. diyorum ya 35 gram falan yazıyo da burda ben de merak ettim.

Güzel kalpli arkadasim tüm dualarimiz kahul olsun ins

cnm ben duaların gücüne çok inanırım, belki vakti var ama sonunda Allah ol diyo oluyo, hem birinin arkasından dua ettikçe bin tane melek de onlar için ne diliyosan Allah sana aynısını versin diye dua edermiş. ben çekince teşbihi siz de elham ve ihlas okursunuz dualrın kabulü için. sonra çabucak gelir bebişler

ya burda 35 gram falan diyo ama benimki 60 gram. merak ettim hangisi normal :)

teşekkür ederim cnm, Rabbim hayırlı evlatlar versin hayırlı zamanlarda. olacak inşallah, sen kalbini ferah tut.

bende orda yazan çoğu şeyi anlamadım. crl bi yerde 145 diyor bir yerde 69 diyor. dr 69 dediği için boyunu anladım da diğeri ne o zaman? çözeriz yakında canım..

bayağı olmuş canım. Rabbim sabrının mükafatını en yakın zamanda versin inşallah

inşallah hamilesindir Şadiyemmm

delü kızz

mayısa kadar ya hamiş olmama lazım yada itediğim kilo ya inmem lazım mayısta tatile gitcez aydına kv devremülkleri vatr caprice goldda bu sene siz gidi dedi bir hafta açık büfe jkendimitutamam diyetisyenle olucak iş değil şimdi evde bile zor yapıyorum orda hiç yapamam

bende orda yazan çoğu şeyi anlamadım. crl bi yerde 145 diyor bir yerde 69 diyor. dr 69 dediği için boyunu anladım da diğeri ne o zaman? çözeriz yakında canım..

bakarız internetten cnm hepsine...bebeğin eşinin de boyuna ve gramına bakılıyo sanırım onlar da olabilir...

o zmn az dinlenir az yaparsın bütün gün senn bnm de çok işim var ama cnm hiç istemiyoooooo allahtan akşama yemek gayem yok yemeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…