Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

pazartesi uyku mahmurluğu var canım ben de. sen neden keyifsizsin?

iğne olayını bilmiyorum canım ama hamilelik göğüslerdeki şişkinlikle belli oluyormuş en çok :26:

hadi hayırlısı spor yaparken bile sızladılar ben hep iğneye yordum ama hani hormanlarla oynuyolarya inşallh bebiştendin sağ göğsüm daha fena yatarken ters hareket yaptığımda bile acıyo

Çok beğendim yazını.. "O bebek bu göbüşe girecek".. Ben de böyle enerjik olarak toparlanıp tekrar gebe kalmak istiyorummmm.. İnşallah hepimiz için hayırlısıyla olur..

Bilmiyorum ki canım.
Açım ondan olabilir :)
bide bata az kaldı korkuyorum.aranızda benden çok bekleyen yok sanırım ((

sen ne kadardır bekliyordun canımmm

doktor normal dediyse ok. hem ne güzel 2 gün sıkıntı çekiyorsun sen benim 1 hafta sürüyor bayram tatili gibi

hadi hayırlısı spor yaparken bile sızladılar ben hep iğneye yordum ama hani hormanlarla oynuyolarya inşallh bebiştendin sağ göğsüm daha fena yatarken ters hareket yaptığımda bile acıyo

burda hamile kalanlarda genellikle öyle oluyormuş. ama iğnenin etkisi de var mıdır bilemiyorum

beni hic yormuyor bebis arada bel agrim oluyor o kadar cicislerimde agrimasa hic hamile değilim gibi sen nasılsın nasıl geçti hafta sonu

kız bahsetme cicişlerden bnm çok ağrıo şiştiler sen de adet olmadanönce varmıydı icranım yoksa bnm hormanlarda değişiklik oluncamı yapıyo ssağ göğsüm taş gibi oldu

beni hic yormuyor bebis arada bel agrim oluyor o kadar cicislerimde agrimasa hic hamile değilim gibi sen nasılsın nasıl geçti hafta sonu

iyi canım annemlerdeydık.cuMARTESİ akapuntura gittim tekrar 1.5 kilo vermişim bir haftada.hepside yagdan gitmiş.bugun sabah test yapmaktan son anda vazgectim.biliyorum cok erken ama dayanamıyorum

cat ignesinin etkusi olarak yaşadım ben daha önce bu göğüs ağrısı olayını sen belirtilere takılma batını bekle ignenin iceruginde bhcg var zaten o yüzden olabilir... Benim cicisler sismedi agrimadi uclari kasindi battan sonra feci acimaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…