beni hic yormuyor bebis arada bel agrim oluyor o kadar cicislerimde agrimasa hic hamile değilim gibi
pazartesi uyku mahmurluğu var canım ben de. sen neden keyifsizsin?
iğne olayını bilmiyorum canım ama hamilelik göğüslerdeki şişkinlikle belli oluyormuş en çok :26:
Kesme tabi bebeğim
vercez bu ay haberleri inşallah peşpeşe
Ben de cumRTESİ YAPCAM.esşime pazar dedim.
olumlu olursa cumartesi surprız hazırlıycam eşime
Esrammmmm sadiyemmmm lilimmmm hasretimmmm hg canlarimmm :124::124::124:
Bilmiyorum ki canım.
Açım ondan olabilir :)
bide bata az kaldı korkuyorum.aranızda benden çok bekleyen yok sanırım((
ay hadi hayırlısı lilitimmm güzel haberler veririnde halay çekeriz oynarız burda inşallahhh:124::124::124::124::124::124::124:
sağol dilketinimmm.. walla nettede araştırdım dra da sordum normal dedi. çünkü 2 gün ama baya baya geliodu. zaten eğer kötüse bile buay 4 güne çıktı. :26: demekki buay normal
yaptım canım erkenden kv deydim sabah yaptık çıktık yola
hadi hayırlısı spor yaparken bile sızladılar ben hep iğneye yordum ama hani hormanlarla oynuyolarya inşallh bebiştendin sağ göğsüm daha fena yatarken ters hareket yaptığımda bile acıyo
beni hic yormuyor bebis arada bel agrim oluyor o kadar cicislerimde agrimasa hic hamile değilim gibisen nasılsın nasıl geçti hafta sonu
beni hic yormuyor bebis arada bel agrim oluyor o kadar cicislerimde agrimasa hic hamile değilim gibisen nasılsın nasıl geçti hafta sonu
Esrammmmm sadiyemmmm lilimmmm hasretimmmm hg canlarimmm :124::124::124:
O zmn beraber yapalimmm bende cuma yaprim diodum beraber yapalim kusum
yaptım canım erkenden kv deydim sabah yaptık çıktık yola
cat ignesinin etkusi olarak yaşadım ben daha önce bu göğüs ağrısı olayını sen belirtilere takılma batını bekle ignenin iceruginde bhcg var zaten o yüzden olabilir... Benim cicisler sismedi agrimadi uclari kasindi battan sonra feci acimaya basladi
sen ne kadardır bekliyordun canımmm
doktor normal dediyse ok. Hem ne güzel 2 gün sıkıntı çekiyorsun senBenim 1 hafta sürüyor bayram tatili gibi
geçmiş olsun kuşum yat dinlen biraz keyif yap dışarısı çok soğuk burda allahım dün dışarı çıkım dedim içim titredi
oooo supersin canim ins daha cok verirsin....aman diyim bata kadar bekle test icin azicik kaldi zaten
burda hamile kalanlarda genellikle öyle oluyormuş. ama iğnenin etkisi de var mıdır bilemiyorum
geçmiş olsun lilimmmmm bebeagmmmm benim ozledim kis seniiiEsrammmmm sadiyemmmm lilimmmm hasretimmmm hg canlarimmm :124::124::124:
Hosbulduk cnm dun hastaydim simdi iyiyim cok sukur
evettt daha cok minnakk dua et teysesi cuma gunu gumbur gumbur duyayim kalbini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?