burda en uzun zamandir deneyen benim galiba 16aydir deniyorum...bu arada hg aramiza ins hemen gelir yawrun
hmmm ben daha çömezim o zaman :) ilk denemeyle
Meraba kızlarr bugün okuyucu idim çünkü temizlik yaptım camlarımı sildim balkonlar yıkandı evler supruldu tozlar alındı şimdide yerleri siliyorum yemekte hazır salatam kaldı sadece :)kociş bu hafta izin alçak büyük ihtimalle o yüzden kıyıyı köşeyi atlamadan temizliyorum o evdeyken iş yapılmasını sevmiyo :) yarında ütü yaparsam iş bitmiş oluyooo :)
bu arada bestelere bayıldımmm:):):):):)bide elaaam nerelerde onu göremiyorum :)
burda en uzun zamandir deneyen benim galiba 16aydir deniyorum...bu arada hg aramiza ins hemen gelir yawrun
Bence uzatma artık basla mikmiketam iyileşmedim gibi geliyo, sorun cıksn istemiyorum doktor yasak koymadı ama ben koydum artık ne kadar dayanabilirsem
Meraba kızlarr bugün okuyucu idim çünkü temizlik yaptım camlarımı sildim balkonlar yıkandı evler supruldu tozlar alındı şimdide yerleri siliyorum yemekte hazır salatam kaldı sadece :)kociş bu hafta izin alçak büyük ihtimalle o yüzden kıyıyı köşeyi atlamadan temizliyorum o evdeyken iş yapılmasını sevmiyo :) yarında ütü yaparsam iş bitmiş oluyooo :)
çamaşır attim topladim katladım mutfağı yolladim yorgan yastiklari havalandirmistim dun onlari yerlestirdim az once bazanin altini bosalttim havalandirdim tekrar yerlestirdim iki saatte anca bu kadar olur
off büyük temizligime baslucam valla gözüm yemiyor
Bence uzatma artık basla mikmike
Yaa bnm kocamda sevmez o otururken ben temizlik yapsam ama aradan cikartmissin ne güzel darisi bana artık
dilektin o zaman usta başı da benim
çamaşır attim topladim katladım mutfağı yolladim yorgan yastiklari havalandirmistim dun onlari yerlestirdim az once bazanin altini bosalttim havalandirdim tekrar yerlestirdim iki saatte anca bu kadar olur
hb inşallah gelir. İsteyenin gelmez istemeyenin gelir bu niye hep böyle? Gıcık bi durum
gıcık hemde çok gıcık coooooook
Bende 6aydir deniyorum bu ay aon denemem olur ins 1.5 yıllık evliyim
dilektin o zaman usta başı da benim
Canm sırf bebek için ilişkiye giriyosundurda ondan yani bebek odaklı, istediğin arzu ettiğin için değil.. görev gibi..
biraz sakin olmaya çalış.. istediğin zamanlara yay yumurtlamayı kaçırmadan
ayyyy süper olur kısss açalımmm
odamin birini boyaticam badana boya isleri yani canim artik yavas yavas yapcam yardim edecek kimse yok malesef buyuk ihtimalle pazar gunu baslicam
Bende 6aydir deniyorum bu ay aon denemem olur ins 1.5 yıllık evliyim
sen çavuşsun hicranım. çavuşbaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?