kızlar ne kaynatıyosunuuuzzz. ben bi kişisel bakım yaptım sonra kahvemi aldım geldimm
benimde sacimi boyamam lazim aciciyla actim sapsari oldu daha once yapmamistim uzerine kahve tonlarinda yapcam:26:
ne kadara geliyo temizlikli canim birde hangi isleri yapiyo
nasıl bisey bu egzersiz canim :26: o sorun bende de vaar
benimde sacimi boyamam lazim aciciyla actim sapsari oldu daha once yapmamistim uzerine kahve tonlarinda yapcam:26:
kızlar esm kızyo bnle hc ılglnmyosun dyo cok fazla grme artk dyoaksamları gremcem pk fazla bu arada dun kaynatmssnz hepsnı okudum bayıldm karnm agrıdı gulmkten ıykı varsnz gamse dlketn ilayda evlı mtlu hcran ve aklma gelmyenler szlerı cok sevdm ben ıykı bu topkteyz
yok anam yok ne cekebilirim ne koyabilirim esmerim ben gerisini sen dusun artikin
kızlar esm kızyo bnle hc ılglnmyosun dyo cok fazla grme artk dyoaksamları gremcem pk fazla bu arada dun kaynatmssnz hepsnı okudum bayıldm karnm agrıdı gulmkten ıykı varsnz gamse dlketn ilayda evlı mtlu hcran ve aklma gelmyenler szlerı cok sevdm ben ıykı bu topkteyz
nasıl bisey bu egzersiz canim :26: o sorun bende de vaar
tmm canim sagol hemen bakiyorum
sen benim yazdığımı okudun mu bakim?? cevap yazmadın da... bu kuru olman durumu için KEGEL egzersizi önermiştim sana. çok işe yarıyor
canım zoraki olduğu içindir yani kendin için değil de bebeğe konsantre olduğun içindir. bak kegel egzersizi yapabilirsin. bende çok işe yaradı. özellikle de ilişkiye başlarken denersen çok faydalı oluyor. tabi gün içinde de bir iki kez yapmalısın
Benim bu fazla enerjimw onerebilecegin bisi varmi
kocis:26:kullanma talimati var uzerindeBenim bu fazla enerjimw onerebilecegin bisi varmi
canım anladığım kadarıyla bu kasma işlemi idrarını tutar gibi kasma değil mi? günde bikaç kez yapmak gerekiyor doğru mu anladım?
bide ikinci bi yöntem var parmak sokma ama ben onu yapabileceğimi sanmıyorum
Benim bu fazla enerjimw onerebilecegin bisi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?