sende baya is yapmisin anacim....bencede başla artik mik mike
odamin birini boyaticam badana boya isleri yani canim artik yavas yavas yapcam yardim edecek kimse yok malesef buyuk ihtimalle pazar gunu baslicam
Bırakın hicranim usta basi olmak istiyo öyle kalsın dokunman hicranima
cavusbasuda olurum dilketinciiimm seni mi kircamm yok cig tavuuuk:125:
cavusbasuda olurum dilketinciiimm seni mi kircamm yok cig tavuuuk:125:
yok canim boyayi boyaci yapcak.. Gerisi kolay is..
yok canim boyayi boyaci yapcak.. Gerisi kolay is..
hiimm temizlikci buralarda çok yaygın bisey değil canım amann biri duysa ertesi gunu paparizilere cikatim sok sok sok hicran temizli tuttuuuu
elaam burda ama daha geçmişten çıkamadı heralde
hiimm temizlikci buralarda çok yaygın bisey değil canım amann biri duysa ertesi gunu paparizilere cikatim sok sok sok hicran temizli tuttuuuu
aaa üzüldüm canım ama olsun biz gündüz de burdayiz....bizde seni coj seviyoruz tatlımmmm
ne kadara geliyo temizlikli canim birde hangi isleri yapiyo
kızlar esm kızyo bnle hc ılglnmyosun dyo cok fazla grme artk dyoaksamları gremcem pk fazla bu arada dun kaynatmssnz hepsnı okudum bayıldm karnm agrıdı gulmkten ıykı varsnz gamse dlketn ilayda evlı mtlu hcran ve aklma gelmyenler szlerı cok sevdm ben ıykı bu topkteyz
kızlar ne kaynatıyosunuuuzzz. ben bi kişisel bakım yaptım sonra kahvemi aldım geldimm
kızlar esm kızyo bnle hc ılglnmyosun dyo cok fazla grme artk dyoaksamları gremcem pk fazla bu arada dun kaynatmssnz hepsnı okudum bayıldm karnm agrıdı gulmkten ıykı varsnz gamse dlketn ilayda evlı mtlu hcran ve aklma gelmyenler szlerı cok sevdm ben ıykı bu topkteyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?