bende iyiyim canım donuyorummmm :18:
bende iyiyim canım donuyorummmm :18:
kolay gelsin lilimmm opuom seni sapir supur
Kestir kendine gelsin tatlimm benumde mutfak bitti sayilir
Aliscam bende zamanla hayatimbiraz vakit alcak evde cok isim var halledippp gelcem cnm ozleyin beniiii
amann dikkat ett canım ayaklarina su torbasi koy
bedee üşüyorummm yaa hele ayaklarımmm buz buzzz valla canımm evde ısınamıyorum ya sankı dısardaymısım gıbı usu-yorum
hıcranım dun bnm kırmızıların gelmesı gerekıyordu gelmedıamann dikkat ett canım ayaklarina su torbasi koy
aynen patik panduf filan kesmiyo ellirim filan buz güya petekler yanıyo en güzeli soba yak arkasına minder koy uzan ohhh miss gibi kemiklerimiz ısınır valla
nereyeeeee cıkıonnn canımmmm
hosbuldukk canım nasılsınnn
iyiyim heycanlıyım korkuyorum şüphelrim var olumlu olumsuz karmaşık duygular içindeyim anlıycağın
hıcranım dun bnm kırmızıların gelmesı gerekıyordu gelmedı
aynen canımm yaa annemlerın soba varya oraya gıdınce ılık kemıgım ısınıyor
hayırdırrr canıummm ne suphelerıııı
bnm anneminde sobaydı bu sene oda pteek yaptırdı artık nerde ısınırız blemiyorum tamam ptek temiz kömür derdi filan yok ama ısıtmıyo ki bnm ede büyük artık 250 aşağı fatura gelmez 750 kira diğer faturalar masraflar bu adam sabah akşam çalışsın
gecikme olur muydu canım
bbiş cnm bu hafta sonu test yapıcam tedavi aşamasındayım da ben belirtilerim var yok gibi bişey meraktan çatlıyorum zmn geçmiyo
gecikme olur muydu canım
valla canımm bızımde 3 +1 salonu kapadık artık. 150 tl fatura gelmıs ama hıc ısınamadık bıle altımız bos ustte kımse yok Allah yardımcımız olsunn
ayyy bende heyecanlandim simdik ya
ayyy canımm bneımm zaten o merak ınsanı öldürüyor. benımde dun olmam lazımdı adet olmadım bakalım bı kac gun daha beklıyım 1 2 gun daha
valla canım tasınma ımkanınız varsa tasının bızım yok canım kendı evımızbnm de salon bebk odası yanmıyo diğerleri yanıyo senn gibi altım boş ısınmıyo dün akşam eşim hırkayla gezdi o benden fazla üşüyo bakalım bebiş filan olmassa yazın taşınalım diyo amiinn sennde
ayyy bende heyecanlandim simdik yains ins cift çizgi görürsün
nereyeeeee cıkıonnn canımmmm
hosbuldukk canım nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?