Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kestir kendine gelsin tatlimm benumde mutfak bitti sayilir

Aliscam bende zamanla hayatim biraz vakit alcak evde cok isim var halledippp gelcem cnm ozleyin beniiii

evet kendine gelsinler eşim hiç istemiyo saçlarımı kestirmemi am o taşımıyo kafasında bnm düğünmde saçlarım belimdeydi topuz yaptırmıştım herkez içine süngermi koydu demi,şlerdi bide gür sonra kesitirdim evllendikten sonrabaş ağrısından duramadım eşime ucundan aldırcam demiştim biraz kısa oldu omuzumdan biraz uzundu işte kendi eve beni gördü yüzü düştü bumu ucundan dedi evet addim ucu bende çıkar gene dedim şimdi uzadılar kesireyim bide hamileyken kesilmez felan diyolar ya hamiş felan kalırsam bu ay 9 ay boyunca ne olur hiç bilmiyorum

bedee üşüyorummm yaa hele ayaklarımmm buz buzzz valla canımm evde ısınamıyorum ya sankı dısardaymısım gıbı usu-yorum

aynen patik panduf filan kesmiyo ellirim filan buz güya petekler yanıyo en güzeli soba yak arkasına minder koy uzan ohhh miss gibi kemiklerimiz ısınır valla

amann dikkat ett canım ayaklarina su torbasi koy
hıcranım dun bnm kırmızıların gelmesı gerekıyordu gelmedı
aynen patik panduf filan kesmiyo ellirim filan buz güya petekler yanıyo en güzeli soba yak arkasına minder koy uzan ohhh miss gibi kemiklerimiz ısınır valla

aynen canımm yaa annemlerın soba varya oraya gıdınce ılık kemıgım ısınıyor

hıcranım dun bnm kırmızıların gelmesı gerekıyordu gelmedı

aynen canımm yaa annemlerın soba varya oraya gıdınce ılık kemıgım ısınıyor

bnm anneminde sobaydı bu sene oda pteek yaptırdı artık nerde ısınırız blemiyorum tamam ptek temiz kömür derdi filan yok ama ısıtmıyo ki bnm ede büyük artık 250 aşağı fatura gelmez 750 kira diğer faturalar masraflar bu adam sabah akşam çalışsın

valla canımm bızımde 3 +1 salonu kapadık artık. 150 tl fatura gelmıs ama hıc ısınamadık bıle altımız bos ustte kımse yok Allah yardımcımız olsunn

bbiş cnm bu hafta sonu test yapıcam tedavi aşamasındayım da ben belirtilerim var yok gibi bişey meraktan çatlıyorum zmn geçmiyo

ayyy canımm bneımm zaten o merak ınsanı öldürüyor. benımde dun olmam lazımdı adet olmadım bakalım bı kac gun daha beklıyım 1 2 gun daha

valla canımm bızımde 3 +1 salonu kapadık artık. 150 tl fatura gelmıs ama hıc ısınamadık bıle altımız bos ustte kımse yok Allah yardımcımız olsunn

bnm de salon bebk odası yanmıyo diğerleri yanıyo senn gibi altım boş ısınmıyo dün akşam eşim hırkayla gezdi o benden fazla üşüyo bakalım bebiş filan olmassa yazın taşınalım diyo amiinn sennde

ayyy canımm bneımm zaten o merak ınsanı öldürüyor. benımde dun olmam lazımdı adet olmadım bakalım bı kac gun daha beklıyım 1 2 gun daha

kız nasıl bekliycen ben olsam hemen yapardım dr bana 14dünde yap dedi ben geçen ay 15 de oldum ama pkoluyum bu iki aydır filan adetim oynuyo ben cumartesi yapıcam geçmekbilmiyo günler ama korkuyorumda bu ay olmassa rahim filmi filan istiycem allah kolaylık sabır vesin bize ne diyim

valla canım tasınma ımkanınız varsa tasının bızım yok canım kendı evımız
ayyy bende heyecanlandim simdik ya ins ins cift çizgi görürsün

ayyyy ınss erken test yaptım ya lkendıme ceza verdım 1 2 gun daha beklıcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…