Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

di mi ama? sonuçta stres yapmamam lazım...

şimdi oraları değil cnm kendini düşün...

var o verdikleri ultrason kâğıdında. EFW değeri bebeğin gramı oluyo
minişimmm nasılll annesiiiii

canım geçmiş olsun bu ara yine hastalık zamanı ve belkii fikriyle ilaç kullanamak da en kötüsü çok dikkatli olmak lazım cabuk toparlanman dileği ile :)

ben korunuyorum nutez ilaç içmekten yana bir sıkıntım yok... içtim de sabah kahvaltıdan sonra ıhlamurda içiyorum işyerine geldim şimdi bakalım iyi olmazsam gidip yatacağım şimdilik iyiyim

kızçelerrrrrr kahve isteyen yok mu kızlar gebzeye yakın olan yaa bi gün keşke bi olanak olsda doplansak ne güzel olurr

denizden haberiniz var mı merak ettimde :44::44:

iyi yapıyosun şimdi bende öyle yapıcamm ve mutfaktan başlıycm makinayı boşaltıcammmm
Suan aynen dedigin gibi kusummmm. Makinayi bosalttim dolduruyorum sonra kahvalti yapcam sonra diger odalar
lilimm esimin telinde net var aksam ordan gireyim dedim çok yavaş kagni hızında kv de olunca ozluyorum

Ben kv de de olunca kavusuyruz sen kv de olunca ayriliyoruz fındıgımmmmm telden girmek gercekten zor

Suan aynen dedigin gibi kusummmm. Makinayi bosalttim dolduruyorum sonra kahvalti yapcam sonra diger odalar

Ben kv de de olunca kavusuyruz sen kv de olunca ayriliyoruz fındıgımmmmm telden girmek gercekten zor

ben de yeni kahvaltı yaptım kahve içicem şimdik sonra kuaföre gitmeyi planladım şuan da kafamda belirdi saçlarım çok dökülüyo ne yapsam ne etsen durduramıyorum biraz uzadılar uclarından kestiricem

ben de yeni kahvaltı yaptım kahve içicem şimdik sonra kuaföre gitmeyi planladım şuan da kafamda belirdi saçlarım çok dökülüyo ne yapsam ne etsen durduramıyorum biraz uzadılar uclarından kestiricem

Kestir kendine gelsin tatlimm benumde mutfak bitti sayilir
ben normalde telden giriyorum canım alıştım

Aliscam bende zamanla hayatim biraz vakit alcak evde cok isim var halledippp gelcem cnm ozleyin beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…