canim benim bile doğru düzgün belirtim yoook şimdi
bayağı olmuş canım. Rabbim sabrının mükafatını en yakın zamanda versin inşallah
inşallah hamilesindir Şadiyemmm
delü kızz
Esrammmmm sadiyemmmm lilimmmm hasretimmmm hg canlarimmm :124::124::124:
minişimmm nasılll annesiiiiidi mi ama? sonuçta stres yapmamam lazım...
şimdi oraları değil cnm kendini düşün...
var o verdikleri ultrason kâğıdında. EFW değeri bebeğin gramı oluyo
canım geçmiş olsun bu ara yine hastalık zamanı ve belkii fikriyle ilaç kullanamak da en kötüsü çok dikkatli olmak lazımcabuk toparlanman dileği ile :)
o zmn az dinlenir az yaparsın bütün gün senn bnm de çok işim var ama cnm hiç istemiyoooooo allahtan akşama yemek gayem yok yemeğim var
Evt az oturup size yaziyrum sonra kalkip is yapiorum olee geciyor zaman kusumm
lilimm esimin telinde net var aksam ordan gireyim dedim çok yavaş kagni hızında kv de olunca ozluyorum
cookk suuk esram yaaa :18:
hg meltemimmmmmm naber canimcimm
Suan aynen dedigin gibi kusummmm. Makinayi bosalttim dolduruyorum sonra kahvalti yapcam sonra diger odalariyi yapıyosun şimdi bende öyle yapıcamm ve mutfaktan başlıycm makinayı boşaltıcammmm
lilimm esimin telinde net var aksam ordan gireyim dedim çok yavaş kagni hızında kv de olunca ozluyorum
hg meltemimmmmmm naber canimcimm
Suan aynen dedigin gibi kusummmm. Makinayi bosalttim dolduruyorum sonra kahvalti yapcam sonra diger odalar
Ben kv de de olunca kavusuyruz sen kv de olunca ayriliyoruz fındıgımmmmm telden girmek gercekten zor
ben normalde telden giriyorum canım alıştım
ben de yeni kahvaltı yaptım kahve içicem şimdik sonra kuaföre gitmeyi planladım şuan da kafamda belirdi saçlarım çok dökülüyo ne yapsam ne etsen durduramıyorum biraz uzadılar uclarından kestiricem
ben normalde telden giriyorum canım alıştım
selammmmmmm kızcelerrrrr nasılsınızzzzzzz
nereyeeeee cıkıonnn canımmmmneyse ben çıkayım bariiiiii
hoşgeldinnnnnn cnmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?