• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benumde hic yok valla ama bebisimin sutu hazir sut geliyor benim memisten :1:
canımm benımm ya bebişindeee gelicekkk ınsallahhhh
inşallah görürsem ne yaparım biliyorum deli olurum herhelde düşüp bayılmasam iyi ama hepsini planladım eşihepsinin suprizini kv suprizini sadece bebeğim eksik oda gelicek inşallah tez zamnda annesini bekletmiycek demi bebeğim duyuyomusun beniii

ınss o cıft cızgıyıde gorururuz canım benım rabbım o cızgıyı gordukten sonra bebıslerımız sağlıklı bıs ekılde kucagımıza almayı nasıp etsınnn ınsallahh canımmm

kızlar doktoruma gittim :(( Allah korusun dış gebelik vs de olabilirdi.. neyse degilmiş.. doktor 100 mg aspirin başladı hergün alcakmışım.. ve testi yine erkenden yap en erken ne zaman ögrenirsen o kadar iyi.. ve pozitifi gördügün gün gel.. sulandırıcı ignelere ve progestana başlıcaz dedi.. o bile acıdı halime.. 3 ay tedavi etmişti beni kürtajdan sonra.. şimdi tedavisiz hamile kalıyorum o da böyle oluyo.. neyse vardır bundada bi hayır..

hicranim canim cok sagol cok cok amin
bitanem benim 3 gun gecikmem oldu 2 gun test yaptim pozitif
bugun kan verdim yarin cevapcikicak dua et nolur iyi ciksin

canım senın bat tarıhın ne zamandı ne zaman test yaptın sen benımde bat tarıhım bugunde kırmızılar gelmedı ondan sordumm canım

Sıkmadım askosum dun kini diyorum kiii biliyorum hormondan ama cok guzel ve degisik esimde nerden geliyo acaba dio tuaf geldi banada :1:

lilim bnm annnemin hayla göğsünen süt geliyo drgtti sorun yok dedi süt hormonların çalışmaya devam ediyo dedi annem 40 yaşında iki çocuğu var onunda o zmn süt hormanu çalışıyodu demekki

kızlar doktoruma gittim :(( Allah korusun dış gebelik vs de olabilirdi.. neyse degilmiş.. doktor 100 mg aspirin başladı hergün alcakmışım.. ve testi yine erkenden yap en erken ne zaman ögrenirsen o kadar iyi.. ve pozitifi gördügün gün gel.. sulandırıcı ignelere ve progestana başlıcaz dedi.. o bile acıdı halime.. 3 ay tedavi etmişti beni kürtajdan sonra.. şimdi tedavisiz hamile kalıyorum o da böyle oluyo.. neyse vardır bundada bi hayır..

canımmm hayırdırrrrrrr şimdi anladım durumu bebiş gıttımı yoksa duruyor mu

başınızz saolsunn canımmm benımmm :( :( ah cnaım bnm ınss zaman su gıbı gecerde dönersınız hemenn
sağol cnm hiç gitmek istemiyorum koçişimden ayrı nasıl kalcam 15 gün çok özleriim onsuz uyuyam ki bennn :43::43::43::43:işlahh su gibi geçerr

hicranim canim cok sagol cok cok amin
bitanem benim 3 gun gecikmem oldu 2 gun test yaptim pozitif
bugun kan verdim yarin cevapcikicak dua et nolur iyi ciksin

cnm benim tebrik ederimm darısı bize işlahhh

hoşgeldin cnm hayırlısı olsun cnm bol bol dua edelimmmm:16::16::16::16:

$IMG-20131206-WA0000.webp

Teyzoşlarrrr benim takvimim hazır gördünüz mü :)

sağol cnm hiç gitmek istemiyorum koçişimden ayrı nasıl kalcam 15 gün çok özleriim onsuz uyuyam ki bennn :43::43::43::43:işlahh su gibi geçerr

cnm benim tebrik ederimm darısı bize işlahhh

hoşgeldin cnm hayırlısı olsun cnm bol bol dua edelimmmm:16::16::16::16:

oyyyyy canımmm bnımmm yaaaaaaa :( :( :( :( :(

bende çok beğeniyorum yazımı.. çok inatçıyımdır. buzamana kadar olmucakları oldurdum diyebilirim.. ondan bunada inat edicem Rabbimin de yardımıyla olacak olacakkk ... :32::32:

Ne kadar güzel enerjiksin valla ben iki hafta ölü gibiydim pazartesi kürtaj oldum sanki hayat bitmişti.. Böyle sizle paylaştıkça umutlanıyorum çok tatlısın.. Rabbim hayırlısıyla sana nasip etsin bizim gibi isteyenleri de içinden ayırmasın..

HAYIRLISI BAKALIM CANIM.BEN CATLATMA İĞNESİ VURULDUM.SENINKI KENDİLİĞİNDEN CATLAMIŞ NE GUZEL.INSALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSIN

Ben bişiyi anlamadım kızlar.. Bu yumurta çatlatma iğnesi ne işe yarıyor? Kendiliğinden gebe kalanların ki çatlıyor mu yani yoksa anlamadım yani :S

canımm benımm ya bebişindeee gelicekkk ınsallahhhh

ınss o cıft cızgıyıde gorururuz canım benım rabbım o cızgıyı gordukten sonra bebıslerımız sağlıklı bıs ekılde kucagımıza almayı nasıp etsınnn ınsallahh canımmm

aminnn çok zor anne olmak bnm için eşimde bende karar aldık eğer bebşişimiz olursa ama bir tane şimdi bu ay benm 4 yumoşum vardı yani birden fazla olursa sorun yok ama birtane olursa anne sütünü ne zmn bıraktı biz korunmayı bırakıcaz ikinci bebiş için gene çalışıcam yani 1 senedir uğraşıyorum valla ben ilk aydan hamiş kalnlara imreniyorum ne diyin kıskkanıyorum valla

himmm pardon o zaman canım ben başlıkları göremiyorum telden:31: ama bu küsme olayı bana hic hos gelmiyor çoğumuzun sorusu havada kalıyor ama kimse kusmuo

ilgiye ihtiyacım vardı cnm o yüzden yaptımm yoksa ben size küser miyim hiç benim adım nazlıya adıma cekmişim napıyımmm:1::1::1::1::1:

Back
X