• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar doktoruma gittim :(( Allah korusun dış gebelik vs de olabilirdi.. neyse degilmiş.. doktor 100 mg aspirin başladı hergün alcakmışım.. ve testi yine erkenden yap en erken ne zaman ögrenirsen o kadar iyi.. ve pozitifi gördügün gün gel.. sulandırıcı ignelere ve progestana başlıcaz dedi.. o bile acıdı halime.. 3 ay tedavi etmişti beni kürtajdan sonra.. şimdi tedavisiz hamile kalıyorum o da böyle oluyo.. neyse vardır bundada bi hayır..
Gecmis olsun canım ii olmus doktora gitmen en azindan hemen cik onlem alırsınız
sağol cnm bakıyorum o siteye:6::6:

:) ins sans getirir canim

Eki Görüntüle 888842

Teyzoşlarrrr benim takvimim hazır gördünüz mü :)

ayyyyyy yerim ben onu çok bende alıcam tatlı bebeğim gün gün herşeyini yazıcam bide şeyler var kızlar biliyomusunuz bilmiyoru m ama bebekler için sağlıklı homurlar böyle hazırlıyosun elinimi istiyorun yada ayağını döküyosun eline bira zbekliyo kalıp gibi elinin şekli çıkıyo büyüğünce filan güzel anı oluyo tv degörmüştüm ben

canım ya kan sulandirici iğneyi kan pihtilasmasi olanlar kullanılıyor sende var mıydı:26:

canım her gebelik başka başkaymış.. ben yaptırdım çıkmadı bende ama bir diger gebelikte olmayacagını bilemeyiz diyo doktor.. hem zararı olmazmış kesinlikle.. varsa sorunu çözermiş yoksa da bi zararı yokmuş.. şu mik mik zamanı gelsin bakalım hislerim beni yanıltmıyor inşallah o zamanda hissederim bebişimin varlıgını :16:

ayyyyyy yerim ben onu çok bende alıcam tatlı bebeğim gün gün herşeyini yazıcam bide şeyler var kızlar biliyomusunuz bilmiyoru m ama bebekler için sağlıklı homurlar böyle hazırlıyosun elinimi istiyorun yada ayağını döküyosun eline bira zbekliyo kalıp gibi elinin şekli çıkıyo büyüğünce filan güzel anı oluyo tv degörmüştüm ben

Ayak izi canim evet cok güzel oluyo okey tasi kadar ayagi oluyor :) burda bitane hastane belge veriyo onda bebekin imzası yaziyo altina ayak izini basiyorlar süper bisi ya

cnm biraz ilgiye ihtiyacım var diye yazdımmm :1::1::1::1:

bende seni seviyorum cnm kahveni yaptım hade gel içelim ama diğer kısçelerimde gelsinn

cnm yazdım başlığa yazdım hemde görülsün diye :9:
Ellerine saglik iyi geldi cnm dolaplari indirdm camasirlari durup geri yerlestircemmm
canımm benımm ya bebişindeee gelicekkk ınsallahhhh

ınss o cıft cızgıyıde gorururuz canım benım rabbım o cızgıyı gordukten sonra bebıslerımız sağlıklı bıs ekılde kucagımıza almayı nasıp etsınnn ınsallahh canımmm
Once mamasini gondercek sonra kendi gelcek benim askmmmm
lilim bnm annnemin hayla göğsünen süt geliyo drgtti sorun yok dedi süt hormonların çalışmaya devam ediyo dedi annem 40 yaşında iki çocuğu var onunda o zmn süt hormanu çalışıyodu demekki
Aynen sut hormonlarindan cnm ilacim var kullancam adetim geljnce
Eki Görüntüle 888842

Teyzoşlarrrr benim takvimim hazır gördünüz mü :)

Cooook guzelllllllll

Kızlar biride benim takvimi kopyalayabilir miiii acabaaaaaa :3:

Daha sonra bebeğinizin kulaklarını oluşturacak kabarıklıklar gelişmeye başladı. Bebeğinizin bağırsakları göbek kordunu içinde oluşmaya başladı. Bebeğinizin kemikleri şekillenmeye başladı. Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

oyyyyy canımmm bnımmm yaaaaaaa :( :( :( :( :(

çok özlerim ya görümcem felanda yok nette yok sizide özlerim benn :43::43::43::43::43: Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014

Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 228 gün kaldı.

Daha sonra bebeğinizin kulaklarını oluşturacak kabarıklıklar gelişmeye başladı. Bebeğinizin bağırsakları göbek kordunu içinde oluşmaya başladı. Bebeğinizin kemikleri şekillenmeye başladı. Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

yaaaaaa teyzeleri hadi çabucak yapın kardeşlerimi de onlara da alalım bunlardan :)

inşallahhh cnaımmm ınsss benım bat dundu daha gelen gıden yok bakalım canımm

yok bebeğim bu geçen bahsettiğim değil, o başka...bu da pembe olsun dedim. elim pembeye gitti :)

Ellerine saglik iyi geldi cnm dolaplari indirdm camasirlari durup geri yerlestircemmm

Once mamasini gondercek sonra kendi gelcek benim askmmmm

Aynen sut hormonlarindan cnm ilacim var kullancam adetim geljnce

Cooook guzelllllllll
evetttt canımmm benımmmmmmmmmmmmmmm

onu biliyorum cnm, kil gibi bişi o, bebeğin ayağının izi çıkıyo sonra tablo yapıp asabiliyosun. ben de almayı düşünüyorum. hatta düğün günü eşimle benim ayak izimi çıkaracaktım eve ilk girerken, yoğunluktan kaynamıştı arada...satılıyo onlr internette

yaaaaaa teyzeleri hadi çabucak yapın kardeşlerimi de onlara da alalım bunlardan :)

yok bebeğim bu geçen bahsettiğim değil, o başka...bu da pembe olsun dedim. elim pembeye gitti :)

hadi hayırlısı canım... bende diyecektim pembe almışsın diye.. Allah kalbine göre versin...

Ayak izi canim evet cok güzel oluyo okey tasi kadar ayagi oluyor :) burda bitane hastane belge veriyo onda bebekin imzası yaziyo altina ayak izini basiyorlar süper bisi ya

bncede bnm gittiğim hastanede hepsi var bide oda süslüyolar cinsiyetin göre kadın doğum katına hep fotoları koymuşlar her geçtiğimde için gidiyo onlara eşime diyorum bende istiyorum hiçbirşeyi eksik olmasın bebeişimin

onu biliyorum cnm, kil gibi bişi o, bebeğin ayağının izi çıkıyo sonra tablo yapıp asabiliyosun. ben de almayı düşünüyorum. hatta düğün günü eşimle benim ayak izimi çıkaracaktım eve ilk girerken, yoğunluktan kaynamıştı arada...satılıyo onlr internette
bende alıcam onladan hem ellerine hemde ayaklarına yapıcam kızsa pembeye ekekse maviye boyıycam odasında dekor olsun çok hoşşşş

Back
X