Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kv m de belin agriyo diyince oglan olursa bel agrisi olur dedi bana
Eltimin kizda hic ağrısı olmamis oglanda hep ağrımis gorumceminde hep agrimis oglu var

ağrılar sürekli olunca mı erkek oluyomuş bari? ona bakılırsa benimki erkek muhtemelen aşırı derecede tatlı yiyorum. karnım sivri gibi...

denizcim neden progesteron ve sulandırıcı verdi sen kan pıhtalaşması var??

tarif edr misin cnm daha önce hiç yapmadım da:26::26::26:

Ben genelde zeytinyağlı yemekleri severim.. Patlıcanları yuvarlak ya da nasıl yemek istersen öyle kızart çok değil tabi.. Bir kaba al.. İstersen içine başka sebzeler de kızartıp koyabilirsin.. Sonra ufak bir kapta domates rendesi salça 2-3 diş sarımsak biber vs ne seviyorsan sos için onları karıştır biraz pişir.. Ve kızarttığın sebzelerin üzerine dök bi güzel bana bana ye :)))

Hamileliğimin 3. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 259 gün kaldı.
Zigot, bu aşamada rahim sütü (ya da rahim bezlerinin salgıları) ile beslenir. buyur canımm

kv m de belin agriyo diyince oglan olursa bel agrisi olur dedi bana
Eltimin kizda hic ağrısı olmamis oglanda hep ağrımis gorumceminde hep agrimis oglu var

erkek olunca karın sivri olur arkadan bakınca hamile gibi görünmüyor benim teyzemde oğluna hamileyken öyleydi

cnm bende kız belirtileri de var ama :)

bel agrisi olunca dediler de bilmiyorum....kiss belkide erkek senin yanee ben hep erkek hissettim seninkini ve çok merak ediyorum herkes kız hissettiği için

bana da erkek gibi geliyodu başta ama bilemedim şimdi :)

Kizlar her gittigim odada once yatiyorum sonra temzlik iyi mi

çok iyiymiş :))) ben sabah yine psikopat gibi halılarımın üstünü bi silip geçtim. birazdan da yemek yaparım ohhh mis. yarına hiçbir şey bırakmadım. çarşamba da misaifirim var offf

bence gayet ıyı once sefasını sur sonra temızlıgı yap :) :) bende bı oturma odasını topladım yoruldum yawww tovbe yaslandım galıba :) :) :)

Mutfak yatak odasi tamam Simdi cocuk odasi ama benim utu ve camasir kurutma odam oluyor kendisi simdi yatiyrum birzdan silip supurcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…