- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
kv m de belin agriyo diyince oglan olursa bel agrisi olur dedi bana
Eltimin kizda hic ağrısı olmamis oglanda hep ağrımis gorumceminde hep agrimis oglu var
bel agrisi olunca dediler de bilmiyorum....kiss belkide erkek senin yanee
zeytinyağlı patlıcannnnnnnnn ımmmmmmmmmm :))) yoğurtlu bir meze...
ağrılar sürekli olunca mı erkek oluyomuş bari? ona bakılırsa benimki erkek muhtemelen aşırı derecede tatlı yiyorum. karnım sivri gibi...
3 gun gecdi canimcanım senın bat tarıhın ne zamandı
denizcim neden progesteron ve sulandırıcı verdi sen kan pıhtalaşması var??kızlar doktoruma gittim( Allah korusun dış gebelik vs de olabilirdi.. neyse degilmiş.. doktor 100 mg aspirin başladı hergün alcakmışım.. ve testi yine erkenden yap en erken ne zaman ögrenirsen o kadar iyi.. ve pozitifi gördügün gün gel.. sulandırıcı ignelere ve progestana başlıcaz dedi.. o bile acıdı halime.. 3 ay tedavi etmişti beni kürtajdan sonra.. şimdi tedavisiz hamile kalıyorum o da böyle oluyo.. neyse vardır bundada bi hayır..
huu huuuuuuuuuuuuuuu hu hu
tarif edr misin cnm daha önce hiç yapmadım da:26::26::26:
3 gun gecdi canim
gözünaydın cnm sağlıkla kucağına al meleğini3 gun gecdi canim
Kizlar her gittigim odada once yatiyorum sonra temzlik iyi mi
hımmm tmm canım bende gecen ay 10unda olmustum bu ay 8 ınde olmam gerekıyordu daha olmadım canım . ıkımızınde hamılelık takvımı aynı canımda ondan bı soraım dedım
hımmm tmm canım bende gecen ay 10unda olmustum bu ay 8 ınde olmam gerekıyordu daha olmadım canım . ıkımızınde hamılelık takvımı aynı canımda ondan bı soraım dedım
Yeter balim tarhana corbasi yap yogurt bide. Tm iste
kv m de belin agriyo diyince oglan olursa bel agrisi olur dedi bana
Eltimin kizda hic ağrısı olmamis oglanda hep ağrımis gorumceminde hep agrimis oglu var
erkek olunca karın sivri olur arkadan bakınca hamile gibi görünmüyor benim teyzemde oğluna hamileyken öyleydi
bel agrisi olunca dediler de bilmiyorum....kiss belkide erkek senin yaneeben hep erkek hissettim seninkini ve çok merak ediyorum herkes kız hissettiği için
Kizlar her gittigim odada once yatiyorum sonra temzlik iyi mi
bence gayet ıyı once sefasını sur sonra temızlıgı yap :) :) bende bı oturma odasını topladım yoruldum yawww tovbe yaslandım galıba :) :) :)
2 gün daha bekle canım inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?