bencede gitme :18::18:
kızlaaarrr 5 dk önceki testlerim sizce?????
Eki Görüntüle 889032 Eki Görüntüle 889033
bu gün bat günüm
bu gün bat günüm
ya ben hayal gorusuyorum yada cok cok silik ikinci cizgi var bılmıyorumm
meltemimmm kisss foto eklee hadi gözün aydın
bu gün bat günüm
bu gün bat günüm
sadiyemmm kiss ne tatlisin stm öyle
İnşallah canım benim. Sağlıklı olacaksa olsun diyorum hep.o korku hepimizde oluyo canım.. kadın olarak çok normal bu hislerin.. ama olucak inşallah.. zamanı vakti var demekki..
Haklısın aslında, ama bazen içime bi karamsarlık oturuyor. İyiyi düşünemiyorum. Daha kötüleri de.canım sen 3 ayda bunları düşünüyorsan burdaki arkadaşlar gibi 1 yıl, 1,5 yıl beklesen ne olacak?? benim bu his arada geliyor canım ama birgün Allahın izniyle hamile lkalıcaz inşallah harap etme kendini
Nr güzel söyledin. O kusur da güzellikten gelirKadinin kisiri olmaz kusuru olurmus hayatim
Allahım bize en kısa zamanda bebişlerimizzi versin de hepimizin yüzü gülsün.Hicranimmm .kafam cok karisik aslinda hicbirini yapasim yok.caresizim nereye gitcemi napcami bilmiyorum
Canim ben rahim filmine kadar herseyi yaptirdim.horminlara baktirdim.yumurta takibide yaptirdim.
Kisir degilim sanirsam bu durumda
Bilemiyom yanii
Kızlarrrrr çok hastayım((( bademciklerim şişti iltihaplı... Burnumun içi yara ama dudaklarıma kadar indi silmekten çok beter haldeyim... Işe gitmedim daha bir sürü görüşmem var mutlaka gitmem lazım ama konuşamıyorum bile... Adetimde sökülmedi nasıl iş bu ben anlamadım (
Yatamam kusum evde isim. Coook dun istira etttim gece yatak odasi halim batti onlari halletcem
süper paylaşsana canım
sadiyemmm kiss ne tatlisin stm öyle
Melteeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?