ben gep katli kestiririm daha gur gösteriyor birde daha kullanışlı oluyor sende güle güle kullan ama yine de uzun
bi tarafımı kaşıyım teşekkür edrim cnm demi hepimiz birbirinden güzel
kızlaaarrr 5 dk önceki testlerim sizce?????
Eki Görüntüle 889032 Eki Görüntüle 889033
bu gün bat günüm
ya ben hayal gorusuyorum yada cok cok silik ikinci cizgi var bılmıyorumm
anladım canım...ben de hem kestirdim hem boyamistim acik sen kaldı böyle saçlar dipler cikti siyaha boyucaktim arkadaslar vaz gecirdi ne yapcam bu saclari hic bilmiyorum
kıs maşallahın var çok güzelsin.ama kuzum fotonu burdan paylaşmayaydın iyiydi.Albümüne koysaydın biz ordan bakardık.burda tüm Türkiye görüyor :))) Albümünde sadece arkadaşların görüyor ve istediğin zaman silebiliyorsun.
kıs maşallahın var çok güzelsin.ama kuzum fotonu burdan paylaşmayaydın iyiydi.Albümüne koysaydın biz ordan bakardık.burda tüm Türkiye görüyor :))) Albümünde sadece arkadaşların görüyor ve istediğin zaman silebiliyorsun.
çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için RABBİM hepimize yaşattsın bu duyguyu,ama ben klomen ve bal-tarçın-çörekotu karışımını birlikte kullandım aklınızda olsunadeti olup 2. gününde olanlar kesin yapsın bu kürü,ben çıkayım eşim ve oğlum gelecek yemek hazırlayayım tekrar teşekkür ederim,duanızı bekliyorum
kızlar boyuk buyuk dıyor yuklenmıyor
bu gün bat günüm
bu gün bat günüm
banada uğurlu gelirde bu ay bebiş haberini alırım ay inşallah
Canım çizgi var silikte olsa bata ne kadar var
teşekkürler tatlım burdan silinmiyomu düzenle veya sil yazıyo altında bn albümden eklemeyi bilmiyorum bunu ble yarım saat uğraştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?