Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bi tarafımı kaşıyım teşekkür edrim cnm demi hepimiz birbirinden güzel

kıs maşallahın var çok güzelsin.ama kuzum fotonu burdan paylaşmayaydın iyiydi.Albümüne koysaydın biz ordan bakardık.burda tüm Türkiye görüyor :))) Albümünde sadece arkadaşların görüyor ve istediğin zaman silebiliyorsun.

çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için RABBİM hepimize yaşattsın bu duyguyu,ama ben klomen ve bal-tarçın-çörekotu karışımını birlikte kullandım aklınızda olsunadeti olup 2. gününde olanlar kesin yapsın bu kürü,ben çıkayım eşim ve oğlum gelecek yemek hazırlayayım tekrar teşekkür ederim,duanızı bekliyorum

teşekkürler tatlım burdan silinmiyomu düzenle veya sil yazıyo altında bn albümden eklemeyi bilmiyorum bunu ble yarım saat uğraştım

gözümüz aydın topik anası.... bebişin inşallah sana tutunur canım.. önce keseyi sonra bebişi sonrada pıtpıtları görür duyarsın inşallah...

Kızlar msa nın testi pozitif... Hayırlısı olsun yarın pc den girip ilk işim halayını çekmek olacak...
meltemim bata kaç gün var silikte olsa çizgi varsa tamamdır
sadiyeeeeee çok güzelsin maşallah

kızlar popişimden soluyorum resmen ağzım burnum ters döndü evdeyim uyuyorum uyanıyorum vakit geçmiyor karnımda ağrıyor sökülmedi de ((
ıhlamur zencefil karanfil tarçın aldırdım nasıl yapılıyor bunların çayı be kukuşlar bileniniz var mı

hayırlı olsun canım.İnsallah sağlıkla kucağına alırsın.

teşekkürler tatlım burdan silinmiyomu düzenle veya sil yazıyo altında bn albümden eklemeyi bilmiyorum bunu ble yarım saat uğraştım

burdan siliniyor mu bilmiyorum canım.sen yine de bir dene.Yukarda bu yazıyor ama. Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…