• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnsallah sana benzeyen bir kızın olur kusummmm benimmm

bana benzesin tabi babsına benzemesin saçları benzesin burnu benzesin bnm eşimn burnuna sanki estetik yapmışsın bnmkinden güzel kalkık böyle top gibi saçlarıda kıvırcık kızda kıvırcık saçı severim böyle ucları bukle bukle bende istiyorum çift çizgi yaaaa kuaför bilem hamileydi 7 aylık oğlu varmış

sağol canııııım darısı en yakın zamanda başına inşaallah,ben klomende ilk ayım,50 mg günde 2 tane sabah akşam,ama birde yanında bal-tarçın-çörekotu kürü yaptım,2 kaliteli yumurtam oluştu çok şükür ikisini bir arada yapın arkadaşlar çok faydalı tabii dr tavsiyeli

sağol canım inşallah!!!! bende günde 2 tane içtim ama yumoşlarımın birtanei bile büyümedi maleseff...... bal tarçın çörek otunu ölçüleri nelercnm günde birkeremi ne zaman içmeye başlıyorsun önümüzdeki ilaç içimimde yapayım bari....aslanpençesine başladım şuan ...içiyorm doktor içmende zarar yok dedi içebilirsin dedi.... çok sevindim cnm..... Allah sana bağışlasın evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh........ çok sevindim ...inanki...

hepimiz hamiş değiliz canım çoğumuz hamiş kaldı ... dualarımız senle cnm inşallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin..

inşallah cnm darısı başımıza inşallahhhh bizde duyarız....ogünleri yaşarız...

kızlar doktordan yeni geldim ... yumurtalarım büyümemiş folikülün çok fazla dedi ayın 2 sinde gene gideceğim ilacı günde 3 e çıkacacak doktor oda olmazsa gonalf iğne verecekmiş....:14::31:

canım benim ilaç artı çörek otunu da kullan ve üzülme büyücek elbet :) benim çift çift büyüyodu yine olmuyodu.. ama bu defa tekti ve oldu.. neyse tutunamadı o ayrı ama öbür aya tutturcm ben onu :60:

senıı cok cok ıyı anlıyorum canımm benımmmm ama sabretmek zorundayız bak benım gectı ama yıne tam cızgı yok :(
Tmm cnm neyse bekleyim bariii sabredebilirsemmm
bana benzesin tabi babsına benzemesin saçları benzesin burnu benzesin bnm eşimn burnuna sanki estetik yapmışsın bnmkinden güzel kalkık böyle top gibi saçlarıda kıvırcık kızda kıvırcık saçı severim böyle ucları bukle bukle bende istiyorum çift çizgi yaaaa kuaför bilem hamileydi 7 aylık oğlu varmış
İnsallahh bende istiyorumm gormek tatlım insallah goruruzz yaa
Canımsınızzzz güzel kalplilerim ailemmmmmmmmmmsiz yaaaa mucccckkkkkk

Kız hicran oynadın durdun bugün :) iyileşeyim gelecem karşına ;)

Mucukk balımmmm off kasıklarıma agrı girdi cok is yaptım yemek yapmaya halim yok :1:

kızlar ben eczaneye gittim.bida test aldım.evde zaten bitane vardı :))))
dayanamazsam yapacam yarın.
hrkese iyi akşamlar canlar.ben orucumu açmaya gidiyorum.sonra da namazımı kılıp çıkacam.ancak yetişirim servise.yine her zamankı gibi hepimize dua edeceğim inşallah.

öpüldünüz...:54::54::54::54::54::54::54:

Back
X