benim mesai bitti şimdi ev hanımı mesaim başlıcak öpüldünüz şekerler bb
akşamları hep aynı saatte yapıyorum, sadece dün akşam çok sıkışmıştım, 1 saat önce yaptım dayanamadımbu akşam dayanıcam ama benim de kürtajdan sonra adet düzenim çok şaştı, o yüzden aldım canım, yoksa ne zaman yumurtladığımı bilemiyorum bu düzende
güle güle denizcim, kolay gelsinbenim mesai bitti şimdi ev hanımı mesaim başlıcak öpüldünüz şekerler bb
inşallah vardır çizgi canım... bikaç gün daha bekle, bidaha tekrar et bakalım..valla canım sankı cok cok sılık cızgı varda bılmıyorum canım cok sukur ıyıyım canım sen nasılsınn
gorusuruzzz canımmm
Hello kizlar cepten yaziyorum. Kolay gibi sanki boylesi
ama çok çok silik canım yada ben oyle goruyorum bılmıyorum. msa84 ten daha da silikk
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sizdemi cikti sukurler olsun tebrik ederim kizlar hep beraber gobusler buyuyucek insallah hepimzin
isteyen herkese nasib olsun
insallah kan sonuclarimiz guzel cikar
sabaha kadar deli olucam heralde beklemekten
cok heyecanliyim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sizdemi cikti sukurler olsun tebrik ederim kizlar hep beraber gobusler buyuyucek insallah hepimzin
cok heyecanliyim
ya kızlarrrrrrr benim şifreyi cepten kabul etmiyo giremiyorum bi türlü dün yine denedim olmadı
kızçele yatakta yorganın altındayım elleim ayaklarum buz ısıtamıyorum kendimi yaw
hayırdır canım, ne dedi ki doktor moralin bozuldu?sende mi pkolusun cnm Allah ne yapsın bu pkoyu bilmiyorum i ne geldiyse başımıza bunun yüzünden geldi zaten !!!!!!!
iyi olmaya çalışıyorum cnm doktordan geldim yeni biraz morelim bozuk o kdar!!!!!!!!
ayy hadi hayırlı olsun, gözün aydın canım yaa, darısı isteyen herkesin başınaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cok heyecanliyim
testin içinde yazan en uygun saatler çok göreceli yaa, bi sürü saat vermiş, bide akşam saat 8den sonra yapılmamalı demiş. sabah işyerinde yapmam çok zor diye, akşam işten gelince yapıyorum bende:26:genellikle sabah 10 11 arsı yapın diyodu öyle diye duutum sanki o zmnlarda daha sağlıklı snuç veriyomuş diye
hu huuuuHello kizlar cepten yaziyorum. Kolay gibi sanki boylesi
Evet balimnm cok sagolllOldu canim iste
ya kızlarrrrrrr benim şifreyi cepten kabul etmiyo giremiyorum bi türlü dün yine denedim olmadı
aaa tmm canım benım cok saol soyledıgın ıcın olabılır canım valla ınsallah kırmızılar gelmezde yarın falan tekrarlarım canım cızgıyıbana da kalsa var cnm çizgi...yarın tekrarla istersen hamişsen daha koyu çıkacaktır. benim de çok silikti ilki, o test yanlış olabilir falan yazıyodu nette 1-2 saat sonra bi daha yapmıştım o bile daha koyuydu.
güle güle denizcim, kolay gelsin
inşallah vardır çizgi canım... bikaç gün daha bekle, bidaha tekrar et bakalım..
ben de iyiyim napiyim, çalışıyorum. Ovu testi yapıyorum, daha bi hareket yok testte
Ben de yazamiyordum sagolsun qamsem yardim etti. Kknin sitesinden mobil olanina giriyorsun. Ekran mavi beyaz zaten farkli. O zaman kolay oluyorhayırdır canım, ne dedi ki doktor moralin bozuldu?
ayy hadi hayırlı olsun, gözün aydın canım yaa, darısı isteyen herkesin başına
testin içinde yazan en uygun saatler çok göreceli yaa, bi sürü saat vermiş, bide akşam saat 8den sonra yapılmamalı demiş. sabah işyerinde yapmam çok zor diye, akşam işten gelince yapıyorum bende:26:
hu huuuuselam tatlım, nasılsın?
yaa ben cepten giriyorum ama yazamıyorum, sen nasıl yazıyorsun yaahaftasonu baktım baktım yazamadım bu yüzden
canım aynı sorunu bende yaşıyorum mlesef çözüm bulamadım ona bende!!!!!
soban yok mu cnm ?? yada ısıtıcın filan ne kllanıyorsun ? vallahi sobanın yerini hiç bir şey tutmuyor inanki!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?