- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Ben bi karnimi doyurayim gelirimmm bay
Selam verdim ama........:26:
Ilaçla bebeğimmmm bizde bu azim varken istikrarli çalışıyoruz evellah :)))inşalllah canıımmmmm birlikte olsak iki kat mutlu olurumbu ay takvim yapmak gelmiyor içimden ama... olacak bu ay biliyorum ben
Bebişim çok ishalsen bol bol su iç ki vücüdun susuz kalırsa eğer ateşin çıkarbekliommm kuzum karsimaaa böyle tek oynamak olmuyoinan çok sevindim kendimi kötü hissediyorum bende circir olmusummm yaa tavsiyesi olan var miii
denizim 10 numarsın :)))canım benim ilaç artı çörek otunu da kullan ve üzülme büyücek elbet :) benim çift çift büyüyodu yine olmuyodu.. ama bu defa tekti ve oldu.. neyse tutunamadı o ayrı ama öbür aya tutturcm ben onu
hayıt tohumu kullandın mı rose??sağol canım inşallah!!!! bende günde 2 tane içtim ama yumoşlarımın birtanei bile büyümedi maleseff...... bal tarçın çörek otunu ölçüleri nelercnm günde birkeremi ne zaman içmeye başlıyorsun önümüzdeki ilaç içimimde yapayım bari....aslanpençesine başladım şuan ...içiyorm doktor içmende zarar yok dedi içebilirsin dedi.... çok sevindim cnm..... Allah sana bağışlasın evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh........ çok sevindim ...inanki...
lilim az kalmış yapma bekle kuzumTmm cnm neyse bekleyim bariii sabredebilirsemmm
İnsallahh bende istiyorumm gormek tatlım insallah goruruzz yaa
Mucukk balımmmm off kasıklarıma agrı girdi cok is yaptım yemek yapmaya halim yok
allah razı olsun canım yahep dualarımdasınız canım.. gece uyandığımda bile dua ediyorum.
Hızlı ilerliyor görmemilşlrrdir canımSelam verdim ama........:26:
canım benim Allah gönlünden geçeni kucagına versin inşallaaaaaahhhsabrının mukafatını da alırsın
canım benim inan hastahanenin sekreterine kadar herkeste aynı sıkıntı kimyasal boş gebelik son yıllarda o kadar artmış ki kadın diyo ki ben 2 çocuktan sonra istedim ama 3. boş gebeligim diyo.. dedim şükret iki tane varmış.. neyse Allah korusun sen saglim devam et bize de dua et amahemencecik yetişelim size
hoş geldin canııım nasılsın sen gel ben çıkayım yemekler yetişmeyecek yoksa sağolun canım topiğim sizi seviyoruuuum,haberleri bekleyin benden bir de dua ederseniz ooooooohhh mis gibi olur,ALLAH hepinizden razı olsun manevi desteğiniz için
hoşçakallllıııııınnn:79::79::79::79:
hoşgeldin canım.. görmedim ben
Ilaçla bebeğimmmm bizde bu azim varken istikrarli çalışıyoruz evellah :)))
Bebişim çok ishalsen bol bol su iç ki vücüdun susuz kalırsa eğer ateşin çıkar
denizim 10 numarsın :)))
hayıt tohumu kullandın mı rose??
lilim az kalmış yapma bekle kuzum
allah razı olsun canım ya
Hızlı ilerliyor görmemilşlrrdir canım
a.s tatlım bazen sayfalar çift çift atlıyo göremiyorum ben şahzen hoşgeldin
kızlar ben eczaneye gittim.bida test aldım.evde zaten bitane vardı :))))
dayanamazsam yapacam yarın.
hrkese iyi akşamlar canlar.ben orucumu açmaya gidiyorum.sonra da namazımı kılıp çıkacam.ancak yetişirim servise.yine her zamankı gibi hepimize dua edeceğim inşallah.
öpüldünüz...
Ilaçla bebeğimmmm bizde bu azim varken istikrarli çalışıyoruz evellah :)))
Bebişim çok ishalsen bol bol su iç ki vücüdun susuz kalırsa eğer ateşin çıkar
denizim 10 numarsın :)))
hayıt tohumu kullandın mı rose??
lilim az kalmış yapma bekle kuzum
allah razı olsun canım ya
Hızlı ilerliyor görmemilşlrrdir canım
topraaaaaammmmmtoprammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum canımcım, iyiyim sen nasılsın?selam canm hoş geldin ben yeni gördümm inanki!! nasılsın ??
inşallah canım AMİNN rabbim olmayan herekese versin inşallahhh !!!! inşallah inan isyan etmedm hiç etmem de inşallah Allah şeytana uydurmasın .........yumadım bu zaman kadar ......
Hoşbuldum kızlar
Cuma günü de aynı şey oldu da, sanırım ben görünmez oldum diye düşünmeye başlamıştım
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Ben ovulasyon testine başladım cuma günü, ama sanki hep aynıymış, hatta daha da siliniyormuş gibi geliyor bana, anlamadım gitti.
canım benim inan hastahanenin sekreterine kadar herkeste aynı sıkıntı kimyasal boş gebelik son yıllarda o kadar artmış ki kadın diyo ki ben 2 çocuktan sonra istedim ama 3. boş gebeligim diyo.. dedim şükret iki tane varmış.. neyse Allah korusun sen saglim devam et bize de dua et amahemencecik yetişelim size
valla canım sankı cok cok sılık cızgı varda bılmıyorum canım cok sukur ıyıyım canım sen nasılsınntopraaaaaammmmmnasılsın kuzum? daha çıkmadı mı çift çizgi?
hoşbuldum canımcım, iyiyim sen nasılsın?
benim mesai bitti şimdi ev hanımı mesaim başlıcak öpüldünüz şekerler bb
akşamları hep aynı saatte yapıyorum, sadece dün akşam çok sıkışmıştım, 1 saat önce yaptım dayanamadımher zamn aynı saatte yap cnm bende denedim ama kesin sonuç alamadım ben pkoluyum da
her zamn aynı saatte yap cnm bende denedim ama kesin sonuç alamadım ben pkoluyum da
topraaaaaammmmmnasılsın kuzum? daha çıkmadı mı çift çizgi?
hoşbuldum canımcım, iyiyim sen nasılsın?
hepinize teşekkür ederim bakalım kanda neler olacak,inan mutluyum ama perşembe netleşecek,darısı bütün topiğimdeki anne adaylarınaaaaa,çok sevinmeyim çelmeyin aklımııııııı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyama çok çok silik canım yada ben oyle goruyorum bılmıyorum. msa84 ten daha da silikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?