Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam verdim ama........:26:

hoş geldin canııım nasılsın sen gel ben çıkayım yemekler yetişmeyecek yoksa sağolun canım topiğim sizi seviyoruuuum,haberleri bekleyin benden bir de dua ederseniz ooooooohhh mis gibi olur,ALLAH hepinizden razı olsun manevi desteğiniz için

hoşçakallllıııııınnn:79::79::79::79:

inşalllah canıımmmmm birlikte olsak iki kat mutlu olurum bu ay takvim yapmak gelmiyor içimden ama... olacak bu ay biliyorum ben
Ilaçla bebeğimmmm bizde bu azim varken istikrarli çalışıyoruz evellah :)))
bekliommm kuzum karsimaaa böyle tek oynamak olmuyo inan çok sevindim kendimi kötü hissediyorum bende circir olmusummm yaa tavsiyesi olan var miii
Bebişim çok ishalsen bol bol su iç ki vücüdun susuz kalırsa eğer ateşin çıkar
canım benim ilaç artı çörek otunu da kullan ve üzülme büyücek elbet :) benim çift çift büyüyodu yine olmuyodu.. ama bu defa tekti ve oldu.. neyse tutunamadı o ayrı ama öbür aya tutturcm ben onu
denizim 10 numarsın :)))

hayıt tohumu kullandın mı rose??

Tmm cnm neyse bekleyim bariii sabredebilirsemmm

İnsallahh bende istiyorumm gormek tatlım insallah goruruzz yaa

Mucukk balımmmm off kasıklarıma agrı girdi cok is yaptım yemek yapmaya halim yok
lilim az kalmış yapma bekle kuzum

hep dualarımdasınız canım.. gece uyandığımda bile dua ediyorum.
allah razı olsun canım ya

Hızlı ilerliyor görmemilşlrrdir canım

selam canm hoş geldin ben yeni gördümm inanki!! nasılsın ??

canım benim Allah gönlünden geçeni kucagına versin inşallaaaaaahhh sabrının mukafatını da alırsın

inşallah canım AMİNN rabbim olmayan herekese versin inşallahhh !!!! inşallah inan isyan etmedm hiç etmem de inşallah Allah şeytana uydurmasın .........yumadım bu zaman kadar ......

demi cnm yedğimz içtiğimiz herşey hormolu allh kimseye yaşatmasın

hoşgeldin canım.. görmedim ben

a.s tatlım bazen sayfalar çift çift atlıyo göremiyorum ben şahzen hoşgeldin

Hoşbuldum kızlar
Cuma günü de aynı şey oldu da, sanırım ben görünmez oldum diye düşünmeye başlamıştım

Nasılsınız nasıl gidiyor?
Ben ovulasyon testine başladım cuma günü, ama sanki hep aynıymış, hatta daha da siliniyormuş gibi geliyor bana, anlamadım gitti.

psipisko canım bir ara 14 gün kullandım bırakmıştım tedaviye başladım diye ama tekrar başladım bugün........ilk ay kullanımda pek faydasını görmedim ama bu sefer görürüm inşallahhh

canım senin regl 16 sı çıkmaz bence perşembe yapsan daha iyi olur gibi yarın erken sanırım boşa harcama testi

sen de öylesin şeker gülüş Allahım daim etsin neşemizi :118: :118: :118:

toprammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topraaaaaammmmm nasılsın kuzum? daha çıkmadı mı çift çizgi?

hoşbuldum canımcım, iyiyim sen nasılsın?

her zamn aynı saatte yap cnm bende denedim ama kesin sonuç alamadım ben pkoluyum da

haklısın hep yediğimiz şeylerde hormon var biz ne yapalım !!! otla beslenecek halmiz yokya devamlı dimiiii!!!!!!!!

valla canım sankı cok cok sılık cızgı varda bılmıyorum canım cok sukur ıyıyım canım sen nasılsınn
benim mesai bitti şimdi ev hanımı mesaim başlıcak öpüldünüz şekerler bb

gorusuruzzz canımmm

her zamn aynı saatte yap cnm bende denedim ama kesin sonuç alamadım ben pkoluyum da
akşamları hep aynı saatte yapıyorum, sadece dün akşam çok sıkışmıştım, 1 saat önce yaptım dayanamadım bu akşam dayanıcam ama benim de kürtajdan sonra adet düzenim çok şaştı, o yüzden aldım canım, yoksa ne zaman yumurtladığımı bilemiyorum bu düzende

sende mi pkolusun cnm Allah ne yapsın bu pkoyu bilmiyorum i ne geldiyse başımıza bunun yüzünden geldi zaten !!!!!!!

iyi olmaya çalışıyorum cnm doktordan geldim yeni biraz morelim bozuk o kdar!!!!!!!!

hepinize teşekkür ederim bakalım kanda neler olacak,inan mutluyum ama perşembe netleşecek,darısı bütün topiğimdeki anne adaylarınaaaaa,çok sevinmeyim çelmeyin aklımııııııı

ama çok çok silik canım yada ben oyle goruyorum bılmıyorum. msa84 ten daha da silikk
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sizdemi cikti sukurler olsun tebrik ederim kizlar hep beraber gobusler buyuyucek insallah hepimzin
isteyen herkese nasib olsun
insallah kan sonuclarimiz guzel cikar
sabaha kadar deli olucam heralde beklemekten
cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…