Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Uzak değil denizim 2 vakte kadar :)))

Hepimiz hamile değiliz canım hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin

inşlh kızlar isteyen herkese versin allahım bebiş benim 2. olcak nasipse 6 yaşında oğlum var birde

Tmm cnm neyse bekleyim bariii sabredebilirsemmm

İnsallahh bende istiyorumm gormek tatlım insallah goruruzz yaa

Mucukk balımmmm off kasıklarıma agrı girdi cok is yaptım yemek yapmaya halim yok

cuma günü sen vericn mutlu haberi cumartesi ben inşallh pozitif düşünüyorum

canım benim ilaç artı çörek otunu da kullan ve üzülme büyücek elbet :) benim çift çift büyüyodu yine olmuyodu.. ama bu defa tekti ve oldu.. neyse tutunamadı o ayrı ama öbür aya tutturcm ben onu

kullanayım canım tamam sağol cevabın için kimse yazmayacak bana sandım .... inşallah inşallah büyürde iğneye gerek kalmaz maddi manevi bizi yıpratacak baya yoksa!!!! nasip canım işte ne yapalım tuturursun cnım sıkıntı yok 1: inşallah olut cnm rabbimin izniyle hastanede bir kadın vardı bana sordu doktor nnasıl diye bende bu bölgenin en iyi doktoru bence dedim... birraz sohbet ettik 3 yıllık evliymiş korunuyormuş 3 ay evel bırakmış korunmayı olmuyormuş bende olmuyor diy geldim dedi yumurtalıklarımda sorun yok dedi ama olmuyormuş ilk gelişiymiş bnm gittiğim doktora benim 8 yıldır olmuyor dedim oda ozaman ben üzülmeyim hiç dedi bencede üzüme daha yolun başındasın ben senelerce uğraşıyorum dedim ...

benimki de belli değil ki daha bakalım hayırlısı,ama üzüldüm,ya da ben doğururum,sana anlatırım sen de öyle doğurursun inşaallah

canım benim Allah gönlünden geçeni kucagına versin inşallaaaaaahhh sabrının mukafatını da alırsın

inşlh kızlar isteyen herkese versin allahım bebiş benim 2. olcak nasipse 6 yaşında oğlum var birde

amin cnm senin 2. anladım.. Alah bağışlasın canım ....rabbim evladını korusun ....hayırlı evlat olsun büyüynce inşallahhhh

aa evet haslama patates iyi gelir muz iyi gelir onu yedim birde annem musmula yapragi kaynatirdi da o imkansiz

tatlım en güzeli patates haşla ye ama en etkili olanı şeftali suyu cnm ben içiyordum hemen geçiyordu....

benimki de belli değil ki daha bakalım hayırlısı,ama üzüldüm,ya da ben doğururum,sana anlatırım sen de öyle doğurursun inşaallah

canım benim inan hastahanenin sekreterine kadar herkeste aynı sıkıntı kimyasal boş gebelik son yıllarda o kadar artmış ki kadın diyo ki ben 2 çocuktan sonra istedim ama 3. boş gebeligim diyo.. dedim şükret iki tane varmış.. neyse Allah korusun sen saglim devam et bize de dua et ama hemencecik yetişelim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…