• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim yaa bu kadar yipratmasin kendini esin bi test yaptirsin sonra bi tup bebek yaptirin sanirim maddi olarak zorlamaz sizi pko öyle büyük bi sorun değil çoğu kişinin tupu tutuyor.... Boyle giderse cikmaza girersiniz esin cok kirilgan

yok tüp bebeğe gücümüz var allaha şükür evet eşim biraz öyle herşeye çok takık kafasında büyütüp büyütüp durur karakteri böyle ne yapıcam sabrediyorum rabbim beni sınıyo

evet hep yüksek dozda kullandım canım ama önemli olan yumosun çok olması değil iste tutmayınca yedi tanesi de tutmadı

demi sağlıklı yumoş olması dr bana bişey demedi herşey yolunda dedi şuan dördüde tutsa bakarım diyorum bebiş olsunda gerisi önemli değil

evet canim cutem demisti cekirdekleri bi cay bardagina koyiyoruz uzerinede az su koyuyoruz bi kaç saat içinde su jel gibi oluyor onu goguslere suruyomusuz silmeden emzirebilirmissin simdi krem vs sursen iyice silmek lazım sonuçta bebek emecek

Aa dogru canim ne kadar su konuluyo ki yarim cay bardagida su mu koyuluyo acaba

merhaba kızlar. bişi soracam size ya. benim bikaç gündür aşırı elektriklenmem var yaa, nereye dokunsam çarpılıyorum. eşim de dahil neye dokunsam çat çat sesler geliyor. toprağa dokundum, avuç içlerimi duvara dayadım. ama bi türlü geçmedi. var mı bi öneriniz? ne yapabilirim başka?

Back
X