Özel mesaj atabilmek için ileti yazıyorum mmm ......
sedef hanım siz zaten bekar mışsınız lütfennn daha fazla işgal etmeyelim isterseniz sayfamızı.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel mesaj atabilmek için ileti yazıyorum mmm ......
canım psikolojikten ziyade ayağını üşütmüş olabilirsin biraz sıcak giyin şu aralar çok yorma sanırım bat a 8 gün var...akıntını kontrol et gece uyanıp susama hissin var ı ona dikkat et bakalım bata yakın...tabi sende farklılık gösterebilir ama sadece bi öneri...![]()
sedef hanım siz zaten bekar mışsınız lütfennn daha fazla işgal etmeyelim isterseniz sayfamızı.....
Zeycan sen doktora yarin mi gidiyosun kuzum
Bu kadarı ciddi yüzsüklük istenmediğin yerde neden duruyorsun bunu da anlamadım hadi arkadaşım artık meşgul etme çık git hangi özel mesajı yazacaksan yaz bu ne ya... Gerçekten bencillik para ile değilmiş bir kaç mesaj da başka topiklere yazsan işin hallolur zaten... Senin yüzünden kendi iletilerimizi kaçırıyoruz bizi böyle rahatsız etmeye hakkın yok yeter artık ya yaDeneme İletisi ,,,,,,,,
Deneme iletisi..........
çok ilginç şu erkekler çok meraklı böle tutarsız kişileri ben hep erkek sanıyorum....
yok canım geçen c.tesi gittim dr bey bu c.tesi bekliyo kalp ritmi zayıf görüyo ama hayırlısı bakalım...![]()
Şimdi site yönetimine mesaj yolluyorum sizde yollayın kızlarbende bu arkadaşın dün akşam ki arkadaş olduğunu düşünüyorum.. kaç aydır burdayım hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle...![]()
bende bu arkadaşın dün akşam ki arkadaş olduğunu düşünüyorum.. kaç aydır burdayım hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle...![]()
Şimdi site yönetimine mesaj yolluyorum sizde yollayın kızlar
canım psikolojikten ziyade ayağını üşütmüş olabilirsin biraz sıcak giyin şu aralar çok yorma sanırım bat a 8 gün var...akıntını kontrol et gece uyanıp susama hissin var ı ona dikkat et bakalım bata yakın...tabi sende farklılık gösterebilir ama sadece bi öneri...![]()
Başta mazur görün diye ileti yazdım diğmi, acil özel mesaj atmam gerekiyor konu konu tek tek iletimi yazayım evet otomatik olarak yazıyorum ve yazdıklarınızı da okumuyorum. ayrıca burası bir forumsa dilediğim kadar mesaj yazarım. siz kendi işinizle ilgilenin bayanlar rica ediyorum çirkinleşmeyin
seni şikayet edicem.....![]()
Bence çirkinleşen sendin buradaki huzuru kaçırmaya hakkın yok şikayet ettim seni gereksiz meşgul etmeye ve sabah sabah sinir germeye hakkın yok bu iş için açılmış topikler var gitsen orda yazsan ne olur neren incinirBaşta mazur görün diye ileti yazdım diğmi, acil özel mesaj atmam gerekiyor konu konu tek tek iletimi yazayım evet otomatik olarak yazıyorum ve yazdıklarınızı da okumuyorum. ayrıca burası bir forumsa dilediğim kadar mesaj yazarım. siz kendi işinizle ilgilenin bayanlar rica ediyorum çirkinleşmeyin
dün aksamki arkadaş kim hey allahım bayanlar siteye 8 40 de giriş yaptım dün akşam ne oldu bilmiyorum ama yanlış ata oynuyorsunuz sadece basit bir özel mesaj atabilmek için 50 ileti doldurma çabasındayım. yanılıyorsunuz bilginiz olsun