Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar, nasılsınız?

dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm ben bir de iyi bişeymiş gibi çok seviniyordum :120:

Soylemk istemeyen olabilir tabi ama bende gerck isimlerinizi merak ettim.benimki özge

bnmde sadiye ama nüfusta sabriye yazıya karmaşık mevzuar madem sabriye koydunuz nie sadiye dediniz diyrum babama babamın ninesinin ismi sadiyeymiş nufüsta ama sabriye yazmışlar banaa tam tersini sabriye yazdırıp sadiyedemişler bende maksat muhabbet osun sabriyeyi yaşlannca kullancam diyorum ama sadiyeyi daha çok seviyorum

Ben engelliler ve aileleri ile çalışıyorum onun haricinde de dışardan danışan alıyorum... Engelli kısmı çok ağır gerçekten ama gel gör ki kelin ilacı misali kendime bir faydam yok
Ay canım ben de sınıf öğretmeniyim ama 2 senedir zihin engellilerle çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim.

ne güzel işte cnm keyfini çıkar ben gene düşüncelerdeyim günler geçmek bilmiyor bi geçsin istiyorum bi geçmesin

Sizi çok sevdiğimi göstermek için 50 iletiyi doldurmak lazım mazur görün :))))

siziiiii çok seviyorum

Biz de seni çok seviyoruz bebeğim.

Bu arada ben de nickimi söyliym. Kızıl kül demek. Çok çok eskiden beri kullanıyorum. Bir çok forumda varımdır yani aynı nickle. Sebebini bile hatırlamıyorum.

Nezaman istersen yaz canım elimden geldiği kadar yardımcı olurum
hepibix için geçerli kızlar sizi çok seviyorım

Anaa senink de basitmis bnm gibi daha karmasik bsey bekliyodum valla

bilmem o sırada aklıma bu geldi. genelde bunu alıyorum değişik bir şey olmasın dedim. ama buraya gelince sizlerle tanışınca daha kolay bir şey mi yapsaydım oldum... hani yazması zor.. sonra adımı yazdım ki bana bir şey yazmak isteyenler bu şekilde hitap ederse daha kolay olur..

dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm ben bir de iyi bişeymiş gibi çok seviniyordum :120:

günaydıııın kızçe bende hep pozitif çizzgi görüyorum iki defdır dün akşamda hamile olduğumu yeni öğrnmişim eşime filan söylüyodum hayırlısı cnm

Canlarim gunaydinnnn bitanelerimmmm benimmmm :-*:-*:-* akdamki kumsal neymis oyle ya ayy okurken sinirlerim oynadi yerinden dalga gcer gbi kucuk cocuk heralde

Seninki de baya ilgincmis kizz )

Canim okadar cok dusunuyoruzki boyle ruyalar cok normal bnde ha bire dr a gidiyorum bebek yok diyo bana
bizde iyiz kuzum...

ben zeynep...adımı hep zeycan olarak sevmiştim o yüzden....27 de yaşım..

Seni biliyodum canim zeynep ismi cok guzel

evet nickler yüzünden birine hitap etmek zor oluyor bazen..
blaze ash seninkinin anlamını da merak ediyordum iyi oldu :)

evet ama sinirimi bozdu melet dılketin kürtçe sevdalık, sevdalanmak demek birsürü isim deneyip sistem kabul etmediğinde en son bu aklıma gelmişti bu da tuttu
Yerim ben seniiiiii... Canım arkadaşım güzel düşün bugün güzel bir gün :)) sabah sabah birini posta ettik okudun mu :)))))

günaydıııın kızçe bende hep pozitif çizzgi görüyorum iki defdır dün akşamda hamile olduğumu yeni öğrnmişim eşime filan söylüyodum hayırlısı cnm

seninki normal canım şunun şurasında bata ne kaldı benim daha çoook var

Canlarim gunaydinnnn bitanelerimmmm benimmmm :-*:-*:-* akdamki kumsal neymis oyle ya ayy okurken sinirlerim oynadi yerinden dalga gcer gbi kucuk cocuk heralde

aman ne sinirini bozuyorsun belli ki aklınca dalga geçmeye vakit öldürmeye gelmiş bir adam. gğnaydın buarada

Seninki de baya ilgincmis kizz )

Canim okadar cok dusunuyoruzki boyle ruyalar cok normal bnde ha bire dr a gidiyorum bebek yok diyo bana

Seni biliyodum canim zeynep ismi cok guzel

ama benim bata daha çok var .. genelde yaklaşınca böyle rüyalar görürüm. belki de bilinçaltımın derinliklerine itmişimdir de haberim yoktur :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…