Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çokkk güzelmiş yaaa bu site senn nefesin oldu yani nefesal

sen psikolog musun gerçektennnnnn nasıl bir meslek ciddi soruyorum hep merak etmişimdir insanlarla uğraşmak nasıl bişey bi de kendine faydan var mı?
Ben engelliler ve aileleri ile çalışıyorum onun haricinde de dışardan danışan alıyorum... Engelli kısmı çok ağır gerçekten ama gel gör ki kelin ilacı misali kendime bir faydam yok

Benim malum ballarım psikolog olduğum için

yaaaaaaaaaaaa hepimize bil elatsana psipsiko psikolojim bnm şahzen zemin katta hele cumartesi negatifi görürsem çekirdeğe kadar inicem herhalde kendininkiyle başa çıkabiliyomusun hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye

Benim malum ballarım psikolog olduğum için

Ayni zamanda kukuloggg:))

Bende ihracattayim invoice ile hasir nesirimmm:))

ben buraya üye olduugmda opera şan mezunu birinden hoşlanıyordum, o da benden hoşlanıyordu ama ben izmir o istanbul olmamıştı.
o arada bu ismi almıştım :)

Cok tatliii olmus.
Bende opera seviyodur diye yapmistir die dusunmistum

Ben engelliler ve aileleri ile çalışıyorum onun haricinde de dışardan danışan alıyorum... Engelli kısmı çok ağır gerçekten ama gel gör ki kelin ilacı misali kendime bir faydam yok

sen benimde psikoloğum olsada valla bileydim hep sana yazardım ben yaaa güzin abla misali çok yorgunum da artık ruhen sabahları uyandığımda mutlu olmuyorum ve çoğunlukla aklımda bebek düşüncesi normal günlük hayatımı tam olarak yaşayamıyorum bunu yenmem lazım ama nasıl dua ediyorum sürekli ama her ay sil baştan yani acı hep taze maselef:2:

adım serap s :) glbnt de kızlık soyadımın sessiz harfleri...
Songul sanıyordum ben hep senin adını ama sonra sen açıkladın aklımda
Kızlar kocamla iletişim konusunda iyiyim hiç büyük kavga etmemişizdir mesela 5 yılda ama bebek konusunda iyi değilim... Birde haksızlık oldu mi ellerim ayaklarım boşanır yani insani ilişkilerde iyiyim sürekli empati yapmaya çalışırım ama duygularımı da söylerim çekinmem :) ama hamile iken nasıl kaygılı ve beterdim biliyorsunuz yani yapamıyorum kendime olmuyor

bencede bizi bi sıradan geçirsin şöyle anlatıp anlatıp durulalımm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…