Benim malum ballarım psikolog olduğum için
şirinsin....
günaydın herkese...nasılsınız tatlışlar..._????
Psikopatım görüyorsun ara da tutuyor işte :))))))))6ben seninkini ilk gördüğimde psikopat gelmişti aklıma ne yalan söyliim
Sizi çok sevdiğimi göstermek için 50 iletiyi doldurmak lazım mazur görün :))))
siziiiii çok seviyorum
Ahahaaah bende bunu sormak istemisimdir hepp.cok yasa operaa.
Ben basliiimmm.
Yine dunki gibi buhranli kasvetli bir gunde neden benim bebisim olmuyo diye bunalimlar gecirirken uye ol kisminda bekledim bekledim ne yazsam diye.
Bi taraftanda kendime telkin veriyodum nefesal ver diye.
Sonra nefesal yaptimmm
Ben engelliler ve aileleri ile çalışıyorum onun haricinde de dışardan danışan alıyorum... Engelli kısmı çok ağır gerçekten ama gel gör ki kelin ilacı misali kendime bir faydam yoksen psikolog musun gerçektennnnnnnasıl bir meslek ciddi soruyorum hep merak etmişimdir insanlarla uğraşmak nasıl bişey bi de kendine faydan var mı?
Sende yazsana isminin anlamini
adım serap s :) glbnt de kızlık soyadımın sessiz harfleri...
adım serap s :) glbnt de kızlık soyadımın sessiz harfleri...
benimkini tahmin etmek zor değildir heralde türkçe karşılığı fatura :)) yıllardır muhasebe işiyle uğraştığım için ingilizce söylenişide hoşuma gittiği için aldım bu nickigünaydın bu arada kızlarrrrrrrr
ben buraya üye olduugmda opera şan mezunu birinden hoşlanıyordum, o da benden hoşlanıyordu ama ben izmir o istanbul olmamıştı.
o arada bu ismi almıştım :)
Ben engelliler ve aileleri ile çalışıyorum onun haricinde de dışardan danışan alıyorum... Engelli kısmı çok ağır gerçekten ama gel gör ki kelin ilacı misali kendime bir faydam yok
Songul sanıyordum ben hep senin adını ama sonra sen açıkladın aklımdaadım serap s :) glbnt de kızlık soyadımın sessiz harfleri...
Kızlar kocamla iletişim konusunda iyiyim hiç büyük kavga etmemişizdir mesela 5 yılda ama bebek konusunda iyi değilim... Birde haksızlık oldu mi ellerim ayaklarım boşanır yani insani ilişkilerde iyiyim sürekli empati yapmaya çalışırım ama duygularımı da söylerim çekinmem :) ama hamile iken nasıl kaygılı ve beterdim biliyorsunuz yani yapamıyorum kendime olmuyoryaaaaaaaaaaaa hepimize bil elatsana psipsiko psikolojim bnm şahzen zemin katta hele cumartesi negatifi görürsem çekirdeğe kadar inicem herhalde kendininkiyle başa çıkabiliyomusun hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye
yaaaaaaaaaaaa hepimize bil elatsana psipsiko psikolojim bnm şahzen zemin katta hele cumartesi negatifi görürsem çekirdeğe kadar inicem herhalde kendininkiyle başa çıkabiliyomusun hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?